Smuttur: Overnatning med morgenbuffet – spar 15%

Smuttur

Overnatning med morgenbuffet

Tag en slapper i sommerferien, og nyd et hyggeligt hotelophold tæt på den smukke danske natur eller storbyens pulserende liv.

  • Overnatning
  • Morgenbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
  • Sommerdrink: Køb 2 for 1 af vores signatur sommerdrink

Oplev det danske sommerlandskab med en Smuttur. Fra øjeblikket du træder ind på hotellet, glider hverdagen væk, og ferien går i gang. Vi tager os godt af dig, så du har tid til at slappe af og udforske de mange oplevelser lige uden for hoteldøren. Gå f.eks. en stemningsfuld tur i storbyen, se den smukke danske natur eller tag et tæppe med på stranden og nyd solnedgangen med en drink.

Med vores sommertilbud ”Smuttur – overnatning med morgenbuffet” sparer du som Comwell Club-medlem 15% på overnatning i perioden fra den 17. juni til den 14. august 2022.

Spar 15%

ccp_chef-table-1
København

Comwell Copenhagen Portside

En sommerferie med både hygge og urban stemning starter på vores nye hotel – Comwell Copenhagen Portside. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse midt i Københavns nye og pulserende bydel, Nordhavn.    

Spar 15%

rs20456_rs17996_koege-facade-930-lpr
ØSTSJÆLLAND

COMWELL KØGE STRAND

En sommerferie til Comwell Køge Strand byder på udendørsoplevelser og middelalderstemning. Fra det nyistandsatte strandhotel, er du altid tæt på Køge Bugts mange strande og storslåede natur. Og vi gør alt, for at du får en frisk sommerferie i det fri.    

Spar 15%

Hold møde- og konference omgivet af smuk natur nord for København
Storkøbenhavn

Comwell Holte

En sommerferie på Comwell Holte betyder kulturelle oplevelser i idyllisk natur. Fra hotellets hyggelige placering i Nordsjælland, er du aldrig langt fra museer, slotte og storslået natur. Og vi står altid klar til at gøre din ferie helt ideel.      

Spar 15%

rs22164_rs14924_11663_f4f194afe738818-lpr
Midtsjælland

Comwell Roskilde

En sommerferie på Comwell Roskilde byder på Danmarkshistorie, der strækker tilbage til istiden. Med masser af kulturelle oplevelser i sommerlandskabet nær hotellet ved fjorden, kommer gejsten hurtigt frem i store og små. Og vi står altid klar til at give dig en historisk god sommerferie.    

Spar 15%

rs23611_kolding-4023-lpr
Sydjylland

Comwell Kolding

En sommerferie for store og små starter på Comwell Kolding. Vi står klar til at byde dig inden for i vores nyrenoverede hotel med international stemning og moderne omgivelser. Med kort afstand til Kolding centrum, kan du hurtigt mærke den hyggelige stemning fra byen ved fjorden.    

Spar 15%

rs23791_rdblu-odense-0518-2-lpr
Fyn

Comwell H.C. Andersen Odense

En eventyrlig storbyferie starter på Comwell H.C. Andersen Odense. Oplevelser for store og små venter på at blive udforsket omkring hotellets centrale placering i byen. Og vi står altid klar til at gøre dit ophold lidt mere eventyrligt.

Spar 15%

rs24301_comwell---aarhus-city-tower-fit
Østjylland

Comwell Aarhus

En sommerferie med både hygge og urban stemning starter på Comwell Aarhus. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse med byens bedste udsigt over havnen, skoven og stranden. Fra hotellet har du hurtigt adgang til alt, byen har at byde på.     

Spar 15%

_hotel-rebild-bakker-udendoers-facade-006
NORDJYLLAND

COMWELL REBILD BAKKER

En sommerferie på Comwell Rebild Bakker betyder fart over feltet i den nordjyske natur. Med Rold Skov og Rebild Bakker i baghaven er der aldrig langt til aktive sommeroplevelser for både store og små. Og vi står altid klar til at hjælp med at gøre din ferie lige så tempofyldt, som du ønsker.      

Spar 15%

rs21563_rs14155_10614_0bde18b82fdaecc-lpr
Nordjylland

Comwell Hvide Hus Aalborg

Et sommerophold på Comwell Aalborg byder på storbystemning med nordjysk charme. Den gamle arbejderby er blevet forvandlet til et kultur- og shopping centrum med hyggelige små gader og gode spisesteder    

Spar 15%

hotel-comwell-soroe-095
Midtsjælland

Comwell Sorø

Et ophold på Comwell Sorø betyder nærvær og ro blandt Sjællands smukke natur. Det charmerende hotel med Danmarks største stråtækte tag og egen vinmark er et hyggeligt åndehul i sommerlandskabet. Og vi står klar til at modtage dig, og gøre din ferie afslappet og behagelig. Landskabet omkring hotellet indbyder til gåture og nærvær.    

SPAR 15%

comwell-kongebro
FYN

COMWELL KONGEBROGAARDEN

Et sommerophold på Comwell Kongebrogaarden byder på afslapning i vandkanten blandt store grønne bøgeskove. Fyn er fin, men særligt lige dér, hvor vores nyistandsatte hotel spejler sig i Lillebælt.    

Spar 15%

rs24161_vaerelse-b_2-lpr
Fyn

Comwell Middelfart

Et sommerophold på Comwell Middelfart er det perfekte mix af natur, kultur, by, strand og gode feriestunder. Med en placering midt i Danmark, ligger alle sommerlandskabets ferieoplevelser for fødderne hos både store og små. Og vi står altid klar til gøre din ferie lige så hyggelig, som du ønsker.    

Spar 15%

rs20492_rs18064_borupgaard-spa-2018-1001-lpr
Nordsjælland

Comwell Borupgaard

En sommerferie på Comwell Borupgaard betyder afslappende nærvær og fordybelse. Den charmerende tidligere herregård danner ramme for sanselige oplevelser, og giver dig et frirum, hvor tiden svinder hen.  

Spar 15%

rs21116_rs13634_9091_b465442e5f0c0ec-lpr
Sydjylland

Comwell Kellers Park

En sommerferie på Comwell Kellers Park betyder luksuriøs forkælelse i historiske omgivelser. Hotellets hvidkalkede palæbygninger fra 1900-tallet ligger smukt omgivet af grøn natur og blå fjord. Her får tiden lov til at passe sig selv, mens vi passer godt på dig.    

25 point gratis

venindeskål
COMWELL CLUB

Tilmeldingsbonus nu!

Meld dig kvit og frit ind i Comwell Club og få dine 25 point i tilmeldingsbonus. 

Dine optjente club-point kan bruges som betaling af ophold osv, når du besøger ét af vores 16 hoteller, så der er nok at vælge mellem og spare op til.

FÅ DIN 9. NAT AF COMWELL

kaerester-pa-ophold
COMWELL CLUB

BO LÆKKERT, BO GODT. BONUS!

Som medlem af Comwell Club har du mange fordele: Bo 8 nætter hos os og få din 9. nat gratis af Comwell. 

Én overnatning giver ét stempel - og 8 stempler giver dig en bonusnat! 

Annullerings-betingelser

nærværende service
I trygge hænder

Annullerings-betingelser

Vi har valgt at gøre det så nemt som muligt for dig at ændre sommerferieplaner, når du booker dette ophold. Det betyder, at du omkostningsfrit kan ændre din booking helt frem til ankomstdagen. 

Comwell Club Fordele

sommerbobler
Optjent point og bonus stempler

Meld dig ind

Uanset om du bor på et af vores hoteller flere gange om måneden i forbindelse med dit job, eller om du nyder et ophold et par gange om året, så er et medlemskab hos Comwell Club en fordel.  

sommercykeltur

Værd at vide

  • Tilbuddet gælder for ankomster i perioden den 17. juni til den 14. august 2022.
  • Opholdet kan ombookes eller annulleres omkostningsfrit indtil kl. 16.00 lokal tid på ankomstdagen.
  • Priserne varierer alt efter valgte hotel og valgte ankomstdato. 
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
  • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold.
  • Hvis du ønsker at spise middag på hotellet om aftenen, anbefaler vi, at du bestiller bord i restauranten i god tid i forvejen. Vi kan desværre ikke garantere, at vi på dagen har plads til flere gæster i vores restauranter om aftenen.

Medlemsfordele

15% i rabat på dit sommerophold

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem

5% i bonuspoint af din samlede regning, når du overnatter og holder fest

Optjening af bonusnat når du overnatter 8 gange