rs21116_rs13634_9091_b465442e5f0c0ec-lpr

Smuttur: Overnatning med morgenbuffet – spar 15% på Comwell Kellers Park

  • Overnatning med 15% rabat fra 17. juni til og med 14. august
  • Morgenbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
  • Sommerdrink: Køb 2 for 1 af vores signatur sommerdrink
Spar 15%
Vælg værelse for pris

Nærvær, Luksus, Spa

En sommerferie på Comwell Kellers Park betyder luksuriøs forkælelse i historiske omgivelser. Hotellets hvidkalkede palæbygninger fra 1900-tallet ligger smukt omgivet af grøn natur og blå fjord. Her får tiden lov til at passe sig selv, mens vi passer godt på dig. Med topmoderne spafaciliteter der bl.a. byder på herbal sauna, tyrkisk bad og saltlounge, siver roen helt ind i de fjerneste afkroge af krop og sjæl. Læg dig bare i blød, så længe du vil.

Skulle du få lyst til et sceneskift, byder omegnen på et væld af skønne sommeroplevelser. Fra store golfsving på en af de nærtliggende baner til små øjeblikke i den billedskønne natur. Tag f.eks. på tur i Vejle Ådal, fugle- og vådområdet Kongens Kær eller den lyngbeklædte Frederikshåb Plantage. Om aftenen kan du nyde udsigten ud over Vejle Fjord fra hotellet og en gastronomisk middag i restaurantens afslappede atmosfære. 

Comwell Kellers Park er et oplagt sted at bruge nogle særlige sommerdage sammen med veninder, venner eller din kære. Du vil hurtigt opleve, hvorfor hotellet blev kåret som Jyllands bedste i 2019. Vi glæder os til at se dig til sommer.

Galleri

SOMMEROPLEVELSER UNDER ÅBEN HIMMEL

NÆRMESTE TUR I VANDET
Kun et smutkast fra Comwell Kellers Park ligger vores smukke havn. Morgenbadning er stort på vores kanter, så få morgendyppet kroppen, inden du går en lille nysgerrig runde i vores stemningsfulde grønne område på vej tilbage til hotellet.

Blot 8 km. fra hotellet ligger Hvidbjerg Strand - i vores øjne Danmarks smukkeste strand! Stranden har sit navn efter Hvidbjerg Klit, som med sin store, hvide, finkornede sandklit 27 meter over havet er helt unik for den jyske østkyst. Stornyd her fra udsigten over skovrige Trelde Næs og den yderste tip af Vejle Fjord.

NÆRMESTE AKTIVITETER
Gå en tur ad den historiske rute på vores store grønne områder med de frodige skråninger ved Vejle Fjord og læs undervejs om bygningernes historie. Vi udleverer gerne kort.

ckp-spa-lpr

NÆRMESTE SEVÆRDIGHEDER
Et absolut must i området er det spektakulære Fjordenhus, som rejser sig majestætisk op ad vandet i 28 meters højde og forener kunst og byggeri på havnen i Vejle. Trapperne snor sig som bønnestager, og her er adgang via en smal gangbro. Fjordenhus er tegnet af den verdenskendte dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson (det er også ham med bl.a. Your Rainbow Panorama på AROS i Aarhus).

En smuk travetur fra hotellet ligger Danmarks smukkeste vandmølle, som stadig kværner løs, og du kan derfor købe friskkværnet mel med hjem. Læg vejen forbi Ullas have på vej hjem. For 50 kr. får du adgang til en åbenbaring i Ullas sanselige uderum.

Smid traveskoen og kør de 15 km. ind til Fredericia Vold, Nordeuropas bedst bevarede fæstningsanlæg, lige midt i Fredericia. Anlægget er f.eks. den perfekte ramme til en smuk aftengåtur. Start ved Holsteins Bastion og gå hele volden rundt over de otte bastioner - en 4 km. lang tur. Du kan parkere ved Øster Strand.

NÆRMESTE STRØG
Tag ind til Vejle og gå en tur gennem den smukke og indbydende handelsby. Vejle er flere gange kåret som Danmarks bedste handelsby og byder på små, spændende design- og specialbutikker og 300 kendte kædebutikker. Her mangler intet!

NÆRMESTE GOLFBANE
Uanset om du er begynder, lav- eller højhandicappet, så finder du alle muligheder for golf indenfor en køreradius af kun 30 kilometer. Fra pay-and-play golf til store udfordringer på smukt beliggende, kuperede baner med skove og søer. Der er i reglen plads til green-fee gæster. Vi anbefaler Kellers Park Golf Club, der er beliggende lige ved siden af hotellet med en 18-hullers bane og "Danmarks smukkeste golfbane”; Vejle Golfklub.