Smuttur: Overnatning med morgenmad – spar 20% på Comwell H.C. Andersen Odense

  • Overnatning
  • Stor portionsanrettet morgenmad med økologiske og lokale specialiteter
  • Sommerbobler: Gratis glas bobler ved solnedgang
Fra kr. 399,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Oplev Odense

Comwell H.C. Andersen Odense er beliggende i centrum af byen kun få minutters gang fra stationen, gågaden og H.C. Andersens Hus og andre seværdigheder. 

Hotellet har 157 bekvemmelige og moderne værelser, og placeringen ligger tæt på det hele og er et idéelt udgangspunkt for at opleve Danmarks tredjestørste by på nærmeste hold. Hyggeligt byliv er tæt på hotellet midt i Odense, og havnebadet midt i byen med fine faciliteter ligger i gåafstand til hotellet.

Der er masser af skønne naturområder at besøge i Odense og omegn. Gode steder til en udflugt ud i naturen er især områderne omkring Odense Å, Hollufgård og Tarup-Davinde sydøst for Odense. Tarup-Davinde er et bakket landskab med mange små søer, og området byder på mange natur-og friluftsaktiviteter.

Derudover er Comwell H.C. Andersen i Odense godt placeret centralt på Fyn, og med nem kørselsafstand til spændende seværdigheder på hele Fyn. 

Galleri

Oplevelser under åben himmel

NÆRMESTE BADETUR 
Havnebadet, 20 min. gang fra hotellet, er et besøg værd på en varm sommerdag. Her kan du få en forfriskende dukkert eller blot nyde livet ved vandet midt i byen. Er du mere til en strandtur, kan vi anbefale at køre til Nordstranden i Kerteminde, som er særlig god, hvis du har børn med. Nordstranden finder du 20 km fra hotellet. Strand mulighederne er mange, så spørg endelig. 

NÆRMESTE ISBOD
Sommer og is hænger unægtelig sammen og byens bedste hjemmelavede italienske is finder du hos Stefano, der har isbutikken Il Gusto i Vindegade, kun 15 min. fra hotellet. Is sortimentet skifter fra dag til dag og de smager alle himmelsk. Et lille personligt is tip – Ninna, vores hoteldirektørs, personlige favorit er pistacieisen, som hun mener bare skal smages. 

NÆRMESTE STRØG 
Er du til en shoppingtur eller blot en slentretur for hyggens skyld, anbefaler vi dig at besøge Odense gågade, der er en af Danmarks længste gågader. Her finder du et hav af store og små butikker, gode cafeer og spisesteder samt flere små hyggelige arkader og passager. Gågaden finder du kun 700 m fra hotellet. 

NÆRMESTE GRØNNE OMRÅDE 
Du finder mange små grønne oaser i og omkring Odense. Vi kan anbefale en gå- eller cykeltur langs åen med et stop i Eventyrhaven, 700 m fra hotellet, hvor du kan tage en slapper i græsset, mens du nyder den hyggelige have og udsigten til Odense Domkirke. Har du friske ben, kan vi anbefale den 4 km lange tur til skoven Fruens Bøge. 

NÆRMESTE SEVÆRDIGHEDER 
Odense og omegn byder på en bred vifte af seværdigheder, blandt de mest kendte er Odense Zoo, Odense Domkirke, Egeskov Slot, Jernbanemuseet eller den Fynske Landsby. Og er du interesseret i kunst og udstillinger kan vi anbefale et besøg på Brandts Museum. Et mere lokalt tip er at besøge H.C. Andersens Hus som du finder blot 100 m fra hotellet. 

NÆRMESTE ATTRAKTIONER I BØRNEHØJDE 
Til børnefamilier kan vi anbefale Børnekulturhuset Fyrtøjet eller et besøg i Farvergården som hen over sommeren tilbyder aktiviteter og underholdning for børnefamilier helt gratis. 

NÆRMESTE PICNICSTED 
I Odense finder du flere parker og skønne områder, hvor du kan nyde medbragt mad og drikke. Især parkerne Eventyrhaven eller Munke Mosen midt i Odense er hyggelige på en dejlig sommerdag. Men Byens Ø – en ø midt i Odense Havn – er også et besøg værd. Her finder du et væld af aktivitets muligheder, kulturelle- og kulinariske oplevelser.