Smuttur: Overnatning med morgenmad – spar 20% på Comwell Roskilde

  • Overnatning
  • Stor portionsanrettet morgenmad med økologiske og lokale specialiteter
  • Sommerbobler: Gratis glas bobler ved solnedgang
  • OBS: Åbner torsdag d. 9. juli kl. 08.00
Fra kr. 399,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Oplev Midtsjælland

Comwell Hotel Roskilde ligger ved Roskilde Fjord, med en smuk udsigt ud mod vandet. På Comwell Roskilde føler du dig hjemme, når du er væk hjemmefra, og på hotellet finder du mange små og hyggelige oaser som pavilloner, atriumgårde, terrasser og hyggekroge. Hotellet er placeret i grønne områder, så der er rig mulighed for at nyde den friske luft og udsigten, når du besøger hotellet. 

Roskilde er omgivet af storslåede naturområder. Roskilde Fjord er et af Danmarks smukkeste og mest spændende fjordlandskaber. Landskabet og naturområdet ved Roskilde er en del af Nationalpark Skjoldungernes Land, som rummer en rigdom af natur- og kulturhistoriske værdier med et væld af mulige steder til en udflugt. I nærheden af Roskilde ligger også Hedeland, som er et 15 km2 stort rekreativt naturområde. I det naturskønne område, der er en tidligere grusgrav, finder du mere end 100 kilometer lange gå-, cykel-, ride-, motions- og naturstier.

Galleri

Oplevelser under åben himmel

NÆRMESTE STRAND
Nyd en forfriskende dukkert eller en gåtur på den hyggelige Vigen strandpark med skøn udsigt over Fjorden, hvor både vikingeskibe og spiseskibet Sagafjord sejler side om side med de smukke lystbåde. Strandparken finder du 15 min. gang fra hotellet. Er du til søbadning, kan vi anbefale det fantastiske natur- og badeområde ved de opal blå badesøer Himmelsøen og Lynghøjsøen, der ligger kun 8-10 km fra hotellet. 

NÆRMESTE ISBOD
Is skal der til om sommeren og her finder du masser af muligheder nær hotellet. Tættest er iskiosken på Vigen Campingplads. Vi anbefaler dog at turen går til Roskilde Havn (3,5 km fra hotellet), hvor du både finder Paradisis og Havnekiosken, der byder på lækre is og vafler. Pssst….Michelle fra receptionen anbefaler hyldeblomstsorbeten fra Paradisis – den smager bare himmelsk.

NÆRMESTE STRØG
Er du til en slentretur på et strøg - er et besøg på Skomagergade – en af byens gamle hyggelige handelsgader - et must. Her, kun 4 km fra hotellet, finder du et væld af små hyggelige butikker og spisesteder. Foretrækker du shopping inden døre, kan du besøge shoppingcenteret Ros torv kun XX minutters kørsel fra hotellet. 

NÆRMESTE SKOV
Den smukke Boserup Skov, 10 km fra hotellet, er det skønneste sted til en gå – eller cykeltur.  Skoven er fredet og ligger ud til Roskilde Fjord, så du har mulighed for at bade eller dyppe tæerne i fjorden på din skovtur. Et mere lokalt skov tip er Himmelev-skoven kun 20 min. gang fra hotellet. Skoven er en forholdsvis ny anlagt skov, men absolut en hyggelig gåtur værd. 

NÆRMESTE NOSTALGI OPLEVELSE
”Pluk selv jordbær” er vores Køkkenchef Rasmus’ -personlige anbefaling til en sommeraktivitet i Roskilde. Der er mange muligheder nær hotellet, så spørg gerne i vores reception. Vi kan desuden anbefale Veteran biltræf hver torsdag på havnen, Torvedagene i Roskilde hver onsdag og lørdag eller at du besøger en af de mange gårdbutikker i området med alt fra æg, frugt og grønt.

NÆRMESTE SEVÆRDIGHEDER
Du finder et væld af kulturelle og historiske seværdigheder i Roskilde. Mest kendt er Roskilde Domkirke og Vikingeskibsmuseet. Men området byder på mange, andre oplevelsesværdige attraktioner så som; Roskilde kloster, Sct. Hans Have, Musicon-området med bl.a. Ragnarock museet og containerstrøget eller Oplevelseshavnen. Et lokalt tip, i gåafstand fra hotellet, er en tur til Nationalparken Skjoldungernes Land med enestående natur, kulturhistorie og nogle af de smukkeste landskaber i Danmark. 

NÆRMESTE PICNICSTED
Sæt tempoet ned og nyd en picnic i den skønne danske natur, der omkranser hotellet. Vi laver gerne mad, som I kan tage med. Lån vores cykler og kom ud i det danske sommerland. Der er et hav af oplagte picnic destinationer nær hotellet. Vi kan blandt andet anbefale Vigen strandpark, Byparken, Folkeparken, Kællinge Haven, Boserup Skov, Lynghøjsøerne eller Himmelsøen.