Smuttur: Overnatning med morgenmad – spar 20% på Comwell Sorø

  • Overnatning
  • Stor portionsanrettet morgenmad med økologiske og lokale specialiteter
  • Sommerbobler: Gratis glas bobler ved solnedgang
  • Åbner mandag d. 15. juni kl. 08.00
Fra kr. 359,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Oplev Sorø

Comwell Sorø ligger på Midtsjælland omgivet af masser af grøn og smuk natur med skøn udsigt til skove og søer. Hotellets charmerende bygning har Danmarks største stråtag, udsigt til egen vinmark og en moderne og stilren indretning med fokus på skandinavisk design, hvor det er nemt at føle sig afslappet og godt tilpas. 

Smuk natur og oplevelser i det fri er nemme at finde i området omkring Comwell Sorø. Her findes både masser af muligheder for at nyde naturen, bl.a. via en af de mange afmærkede vandreruter i området, og der er flere smukke søer, som byder på masser af plante- og dyreliv. På varme sommerdage er strandene syd for Sorø, f. eks. ved Bisserup og Karrebæksminde nemme at nå med en mindre køretur i bil. 

Galleri

Oplevelser under åben himmel

NÆRMESTE STRAND 
Ved Sorø Sø, kun 1 km fra hotellet, finder du den lille hyggelige badestrand Skjolden samt søbadet i Parnas natur og aktivitetspark, der ligger midt i skoven og kun 3,5 km fra hotellet. Er du til en dukkert ved havet kan vi anbefale dig Stillinge Strand - Vestsjællands nok bedste sandstrand. Stranden finder du 25 min. kørsel fra hotellet og her kan du nyde en lang og bred sandstrand med udsigt til Storebæltsbroen samt nogle meget smukke solnedgange. 

NÆRMESTE ISBOD
Is og sommer hænger unægtelig sammen og hos Emils Chokolade i Storgade, kun 2,5 km fra hotellet, kan du hele sommeren nyde et stort udvalg af hjemmelavet italiensk is, som er alle kalorierne værd. Hos Emils Chokolade finder du desuden et lækkert udvalg af chokolade, kaffe, te og chai af højeste kvalitet.

NÆRMESTE STRØG 
Vi kan anbefale en gåtur i den lille men hyggelige bygade Storgade i Sorø, der tilbyder en blanding af velkendte butikker og små personlige butikker. Storgade ligger 2,5 km fra hotellet og ender ved Klosterporten, der fører ind til Sorø Akademi. Er du til Outlet shopping kan du besøge Outlet byen i Ringsted der ligger 17 km fra hotellet. 

NÆRMESTE SKOV 
Du finder et hav af skove og grønne områder i og omkring Sorø. Foruden en mindre skov beliggende i hotellets baghave, er den nærmeste Grydebjerg Skov, kun 1 km fra hotellet. Skoven ligger langs Sorø Sø og her finder du afmærkede vandrestier. Skovens dybe stille ro kan du også nyde i Store Bøgeskov, 10 km fra hotellet. Skoven er kendt for sin kilde, som folk tidligere valfartede til, da den havde ry for at være helbredende. 

NÆRMESTE SEVÆRDIGHEDER
Sorø Klosterkirke og Akademihaven er et besøg værd når du besøger Sorø. Derudover kan du opleve Sorø Museum og Sorø Kunstmuseum samt Bjernede rundkirke, som er den eneste rundkirke tilbage på Sjælland. 22 km fra hotellet finder du Vikingeborgen Trelleborg og 43 km væk finder du den populære seværdighed Skovtårnet, hvorfra du kan nyde udsigten fra 135 meters højde.