comwell-restaurant-og-mad-0226

Smuttur Delight: Ophold med 2-retters middag/buffet– spar 15% på Comwell Køge Strand

  • 2-retters middag eller buffet, sammensat af køkkenchefen
  • Overnatning med 15% rabat fra 17. juni til og med 14. august
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
  • Sommerdrink: Køb 2 for 1 af vores signatur sommerdrink
  • Husk at book bord på forhånd, så vi kan imødekomme det tidspunkt, du ønsker at tage plads i restauranten
Spar 15%
Vælg værelse for pris

SÆRLIGE SOMMERAKTIVITETER

Paddleboard
Flere og flere danskere har kastet deres kærlighed til at stå på paddleboard. Og det kan vi godt forstå. Prøv selv hvor sjovt og dejligt det er at se kysten fra vandsiden. Pris: 300 kr. pr. person for 2 timer inkl. redningsvest.

Snobrød rundt om bålet
Flere dage om ugen tænder vi op i bålet, hvor alle er velkommen til at sidde og hygge. Der er mulighed for at købe snobrød på pind for 25 kr. pr. person.

Grillbuffet
Hver aften tænder vi op i grillen på vores store terrasse med udsigt til vandet. Her arrangerer vi stor grillbuffet. Skulle det regne, har vi masser af siddeplads i vores hyggelige havestue og restaurant. Pris 298 kr. for voksne / 158 kr. for børn.    

Friluft, Natur, Købstadsstemning

En sommerferie til Comwell Køge Strand byder på udendørsoplevelser og middelalderstemning. Fra det hyggelige, lyse strandhotel, er du altid tæt på Køge Bugts mange strande og storslåede natur. Og vi gør alt, for at du får en frisk sommerferie i det fri.

Tag ud i det blå og oplev den fantastiske natur omkring Køge. Her kan du vandre ad bronzestien gennem et landskab prydet med gravhøje fra bronzealderen eller besøge den UNESCO-beskyttede Stevns Klint med sin dramatiske natur. Du kan også sno dig op ad Skovtårnets spiralformede arkitektur for at se naturen fra oven eller sætte snøren ud i Tryggevælde Å og læne dig tilbage, til der er bid.

Hvis fangsten fejler, kan du fange en frokost på hotellets hyggelige restaurant med havudsigt eller på en af Køges mange caféer. Her er også rig mulighed for at shoppe, opleve den charmerende stemning i middelalderbyen eller nyde en sommeris i solen på Køge Marina. Og skulle du have brug for en større by, er København ikke langt væk. Din sommerferie ved Køge Strand venter dig, og det gør vi også.

Galleri

SOMMEROPLEVELSER UNDER ÅBEN HIMMEL

NÆRMESTE STRAND
Den fineste hvide brede sandstrand finder du blot to minutters gang fra hotellet. Tag en forfriskende sommerdukkert eller nyd blot udsigten, duften af sommer og hav og mærk sandet mellem tæerne. Ved Køge Marina (lystbådehavn), 3 km fra hotellet, finder du det skønne havnebad, hvorfra du kan nyde livet ved vandet. 

NÆRMESTE ISBOD
 
Er der noget bedre end en is på en varm dansk sommerdag? Blot 4 min. gang fra hotellet finder du det lokale ishus – en oplagt destination for en aftengåtur eller blot når du er is trængende. Er du lige som Christian, vores receptionist, til store is kan vi anbefale dig iskiosken Provianten på lystbådehavnen Køge Marina, hvor nok byens største is serveres.

small

NÆRMESTE STRØG
Køge Torv må være et af Danmarks hyggeligste og populæreste torve. Det brolagte torv og de små hyggelige shoppinggader er, med de gamle og charmerende huse som kulisse, oplagt til en strøgtur, hvor du vil opleve et hav af små hyggelige special butikker. Køge Torv finder du 1 km fra hotellet.

NÆRMESTE GRØNNE OMRÅDE
 
Solgårdsparken, som du finder kun 7 min. gang fra hotellet, er et besøg værd. Og vi kan på det varmeste anbefale en gåtur i den Botaniske Have, der er en del af parken. Her kan du se hundredvis af plantearter og blomster. Er du til skovens mere upolerede natur, skal du besøge bøgeskoven der er hotellets nabo. Her finder du masser af stier til gå- og cykelture.

NÆRMESTE SEVÆRDIGHEDER
 
Der findes mange seværdigheder i og omkring Køge. To af de mest kendte er Vallø Slotspark (3 km fra hotellet) og Gl. Kjoegegaard (2 km fra hotellet). Vores favorit er Køge Ås – en 3,2 km. historisk sti med 5 gravhøje fra bronzealderen. Et mere lokalt tip er at besøge Kjøge Mini By, som er hotellets nabo. Her kan du se en mini udgave af Køge by anno 1865.

NÆRMESTE PICNIC STED
 
Stranden, nabo skoven og plænen, der adskiller hotellet fra stranden, er oplagt til en picnic. Vi anbefaler dig at låne et tæppe, læg dig i græsset og slap af og nyd sommeren under åben himmel. Alternativt kan du nyde en sommerstund på vores terrasse med en god bog og udsigt til vandet. 

NÆRMESTE GOLFBANE
Ikke langt fra hotellet ligger Køge Golfklub, der har nogle af Sjællands smukkeste 9 og 18 huls baner.