comwell-soro

Smuttur Delight: Ophold med 2-retters middag/buffet– spar 15% på Comwell Sorø

  • 2-retters middag eller buffet, sammensat af køkkenchefen
  • Overnatning med 15% rabat fra 17. juni til og med 14. august
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
  • Sommerdrink: Køb 2 for 1 af vores signatur sommerdrink
  • Husk at book bord på forhånd, så vi kan imødekomme det tidspunkt, du ønsker at tage plads i restauranten
Spar 15%
Vælg værelse for pris

Særlige sommeraktiviteter

Fra juni til og med august 2022 tilbyder vi særlige sommeraktiviteter for vores gæster.

Vinsmagning alle dage i juli (ellers fredage og lørdage i august) kl. 17:00
Smag 3 forskellige vine (heriblandt vores egen vin fra egen vinmark) og bliv ført igennem en verden af smukke danske vine. Bestilles ved reservation eller ved check in på hotellet.
99,- pr. person.

Ølsmagning med vores dygtige ølsommelier
Smagninger og foredrag arrangeres på bestilling. Vores uddannede ølsommelier underholder/uddanner vores gæster i produktionen af øl, samt øllets historie og betydning. Det er muligt at ønske en særlig type af smagning f.eks. en IPA-smagning, stout-smagning eller en smagning ud fra gængse øltyper. Vi nørder i Sorø og deler gerne ud af vores viden og erfaringer.
Min. 6 personer / 199 kr. pr. person

Charme, samvær, natur

Et ophold på Comwell Sorø betyder nærvær og ro blandt Sjællands smukke natur. Det charmerende hotel med Danmarks største stråtækte tag og egen vinmark er et hyggeligt åndehul i sommerlandskabet. Og vi står klar til at modtage dig, og gøre din ferie afslappet og behagelig. Landskabet omkring hotellet indbyder til gåture og nærvær.

Tag en tur i Sorø Akademihave, der i datiden var blandt Europas største, og drik en kop kaffe i solen, med du spejder ud over Sorø Sø. Blandt Akademiets mange bygninger finder du fortidens charmerende spor. Udforsk Klosterkirken hvor Biskop Absalon ligger begravet, eller gå en tur på de brolagte pladser med gamle brønde og grønne åndehuller. Og skal din kultursjæl plejes med nyere indtryk, byder Sorø Kunstmuseum på mange spændende udstillinger.

Du kan afrunde dagen med et glas sommerbobler lavet på druer af egen avl under åben himmel på hotellets terrasse, samt mulighed for at nyde en gastronomisk middag. 

Galleri

SOMMEROPLEVELSER UNDER ÅBEN HIMMEL

NÆRMESTE STRAND 
Ved Sorø Sø, kun 1 km fra hotellet, finder du den lille hyggelige badestrand Skjolden samt søbadet i Parnas natur og aktivitetspark, der ligger midt i skoven og kun 3,5 km fra hotellet. Er du til en dukkert ved havet kan vi anbefale dig Stillinge Strand - Vestsjællands nok bedste sandstrand. Stranden finder du 25 min. kørsel fra hotellet og her kan du nyde en lang og bred sandstrand med udsigt til Storebæltsbroen samt nogle meget smukke solnedgange. 

NÆRMESTE ISBOD
Is og sommer hænger unægtelig sammen og hos Emils Chokolade i Storgade, kun 2,5 km fra hotellet, kan du hele sommeren nyde et stort udvalg af hjemmelavet italiensk is, som er alle kalorierne værd. Hos Emils Chokolade finder du desuden et lækkert udvalg af chokolade, kaffe, te og chai af højeste kvalitet.

På Comwell Sorø på midtsjælland, kan du samle dine kursus- og mødedeltagere i skønne inspirerende omgivelser.

NÆRMESTE STRØG 
Vi kan anbefale en gåtur i den lille men hyggelige bygade Storgade i Sorø, der tilbyder en blanding af velkendte butikker og små personlige butikker. Storgade ligger 2,5 km fra hotellet og ender ved Klosterporten, der fører ind til Sorø Akademi. Er du til Outlet shopping kan du besøge Outlet byen i Ringsted der ligger 17 km fra hotellet. 

NÆRMESTE SKOV 
Du finder et hav af skove og grønne områder i og omkring Sorø. Foruden en mindre skov beliggende i hotellets baghave, er den nærmeste Grydebjerg Skov, kun 1 km fra hotellet. Skoven ligger langs Sorø Sø og her finder du afmærkede vandrestier. Skovens dybe stille ro kan du også nyde i Store Bøgeskov, 10 km fra hotellet. Skoven er kendt for sin kilde, som folk tidligere valfartede til, da den havde ry for at være helbredende. 

NÆRMESTE SEVÆRDIGHEDER
Sorø Klosterkirke og Akademihaven er et besøg værd når du besøger Sorø. Derudover kan du opleve Sorø Museum og Sorø Kunstmuseum samt Bjernede rundkirke, som er den eneste rundkirke tilbage på Sjælland. 22 km fra hotellet finder du Vikingeborgen Trelleborg og 43 km væk finder du den populære seværdighed Skovtårnet, hvorfra du kan nyde udsigten fra 45 meters højde. 

NÆRMESTE GOLFBANE
Ikke langt fra hotellet ligger Sorø Golfklub, der med sin beliggenhed i området omkring Tystrup-Bavelse Sø, og sin spændende udformning, er en særdeles velbesøgt golfbane. Området er kendt som et af de smukkeste på Midtsjælland for sit varierede, vidtstrakte og kuperede landskab.