Chef Table Comwell Copenhagen Portside

Smuttur Delight: Ophold med 2-retters middag/buffet– spar 15% på Comwell Copenhagen Portside

  • 2-retters middag eller buffet, sammensat af køkkenchefen
  • Overnatning med 15% rabat fra 17. juni til og med 14. august
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
  • Sommerdrink: Køb 2 for 1 af vores signatur sommerdrink
  • Husk at book bord på forhånd, så vi kan imødekomme det tidspunkt, du ønsker at tage plads i restauranten
Spar 15%
Vælg værelse for pris

AKTIVITETER OG NATUROPLEVELSER I OG OMKRING HOTELLET

En sommerferie med både hygge og urban stemning starter på vores nye hotel – Comwell Copenhagen Portside. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse midt i Københavns nye og pulserende bydel, Nordhavn.

Træd udenfor og bliv ramt af den pulserende havnestemning. En blanding af internationale krydstogtsgæster og københavnere der nyder livet og den livlige stemning, ved vandet. Gå over til Århusgadekvarter og oplev et russisk handelsselskab omdannet til designcafé, pop-up butikker, traditionelt håndlavet sushi, vinbarer og en nordisk restaurant på toppen af en gammel silo. Hop i en kajak og udforsk byen fra dens mange kanaler eller stig på metroen og sus til centrum på 8 minutter... eller hop på vandbussen der tager dig rundt i Københavns Havn. Der er intet kvarter som dette i hele København.

Fra hotellet har du hurtigt adgang til alt, byen har at byde på. Mærk den hyggelige stemning i Latinerkvarteret, lad dig forføre af de mange gode shoppinggader og spis en ekstraordinær frokost på en af de prisvindende restauranter. Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, kan du tage et dyk i havnebadet få skridt fra hotellet eller tage Metroen ud til Amager Strand.

Galleri

SOMMEROPLEVELSER UNDER ÅBEN HIMMEL

NÆRMESTE BADETUR
Er du til en forfriskende dukkert anbefaler vi Havnebadet ved Sandkaj blot et stenkast fra hotellet. Her kan du slappe af, nyde livet ved vandet midt i København eller gå en tur langs promenaden. Er du til sand mellem tæerne, skal du besøge Amager Strand med den gamle badeanstalt – Helgoland. Det tager kun 15 min. i Metro at komme til stranden.

NÆRMESTE STRØGTUR

I centrum af København finder du Strøget, der en gang var verdens længste. Strøget fører dig fra Kgs. Nytorv til Rådhuspladsen og byder på flere hundrede butikker og spisesteder. Tag gerne nogle afstikkere fra Strøget og oplev det gamle København med hyggelige stræder og innovative butikker. I Århusgade-kvarteret tæt på hotellet sker transformationen fra gammel frihavn til moderne bydel for fuld damp (men bolle-å’et består!). Her kan gæsten finde et hav af originale specialbutikker og spisesteder, alle med samme fokus som vores: bæredygtighed og den gode oplevelse. Århusgade-kvarteret kaldes også Den røde by.

NÆRMESTE GRØNNE OMRÅDE
København er kendt for sine mange grønne oaser. Tag et smut på Københavns volde og oplev Kastellet. Er du til uspoleret natur, anbefaler vi, at du tager Metroen ud til Amager Fælled. Her finder du naturlegeplads. Og har du mod på det, kan du endda gå den helt nye Amarminoen på 21 km. Vil du opleve skov, anbefaler vi en tur til Dyrehaven nord for København. Dyrehaven er en stor naturpark fyldt med skovområder, små søer og åbne sletter. Som navnet måske afslører, er Dyrehaven kendt for sine mere end 2000 vilde hjorte, og du vil højst sandsynlig støde på en flok græssende dyr derinde. Ved alle indgange findes de karakteristiske røde porte. Den mest benyttede, Klampenborg port, ligger lige ved Klampenborg Station.

CCP_Exterior

NÆRMESTE SEVÆRDIGHED
København bugner af seværdigheder og kulturelle oplevelser. Blandt nogen af de mest kendte er Tivoli, Amalienborg, Christiania, Christiansborg, Nationalmuseet og ZOO. De fleste attraktioner er med i Copenhagen Card, der ikke alene giver gratis entré men også gratis bus, tog og Metro.

NÆRMESTE PICNICSTED
Hele det nye område i Nordhavn inviterer til refleksion og nydelse langs kajen. Der er flere små ”øer”, som du kan benytte.

NÆRMESTE GOLFBANE
Royal Golf Club har en unik beliggenhed i et smukt naturområde på Amager, lige ved siden af Bella Centeret, kun få minutter fra hotellet og Københavns centrum. Klubben har en førsteklasses international mesterskabsbane, designet af den tidligere Senior Chefs Designer, ved Jack Nicklaus Designs, Ron Kirby.