Smuttur Deluxe: Forkælelsesophold – spar 15%

kun for comwell club

Smuttur Deluxe

Hotelophold med det hele

Tag en ekstra lækker sommerferiepause, og nyd en 2-retters middag eller buffet, overnatning og morgenmad på ét af vores dejlige hoteller.

 • 2-retters middag eller buffet, sammensat af køkkenchefen
 • Overnatning
 • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
 • En gratis solnedgangsdrink på ankomstdagen fra kl. 21-23
 • Husk at book bord på forhånd, så vi kan imødekomme det tidspunkt, du ønsker at tage plads i restauranten

Giv dig selv en dejlig pause, og nyd den danske sommer, med en Smuttur Deluxe. Du kan godt begynde at glæde dig, for den står på ren nydelse, når du bor hos os. Brug tiden på det, du har lyst til i ferien. Fordyb dig i en god bog eller gå en tur i eftermiddagssolen, mens vi forbereder middagen. Når du har nydt middagen kan du se frem til en skøn solnedgangsdrink, på husets regning. Gratis drink gives kun på ankomstdagen.

Med vores sommertilbud ”Smuttur Deluxe – Forkælelsesophold” sparer du som Comwell Club-medlem 15% på overnatning i perioden fra den 17. juni til den 14. august 2022.

Spar 15%

ccp_chef-table-1
København

Comwell Copenhagen Portside

En sommerferie med både hygge og urban stemning starter på vores nye hotel – Comwell Copenhagen Portside. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse midt i Københavns nye og pulserende bydel, Nordhavn.  

Spar 15%

overnatning-hc-andersen-odense-4101
Fyn

Comwell H.C. Andersen Odense

En eventyrlig storbyferie starter på Comwell H.C. Andersen Odense. Oplevelser for store og små venter på at blive udforsket omkring hotellets centrale placering i byen. Og vi står altid klar til at gøre dit ophold lidt mere eventyrlig.

Spar 15%

rs20419_rs17928_comwell-rebild-bakker-007-lpr
Nordjylland

Comwell Rebild Bakker

En sommerferie på Comwell Rebild Bakker betyder fart over feltet i den nordjyske natur. Med Rold Skov og Rebild Bakker i baghaven er der aldrig langt til aktive sommeroplevelser for både store og små. Og vi står altid klar til at hjælp med at gøre din ferie lige så tempofyldt, som du ønsker.  

Spar 15%

comwell-soro
Midtsjælland

Comwell Sorø

Et ophold på Comwell Sorø betyder nærvær og ro blandt Sjællands smukke natur. Det charmerende hotel med Danmarks største stråtækte tag og egen vinmark er et hyggeligt åndehul i sommerlandskabet. Og vi står klar til at modtage dig, og gøre din ferie afslappet og behagelig. Landskabet omkring hotellet indbyder til gåture og nærvær.  

Spar 15%

Comwell Klarskovgaard_standard plus værelse
Vestsjælland

Comwell Klarskovgaard

Midt i landet, i den skønne, uspolerede natur ved Korsør Lystskov, ligger Comwell Klarskovgaard. Hotellet er en arkitektonisk og prisbelønnet perle, der emmer af atmosfære. Udsigten fra hotellet er fantastisk med eng, skov og Storebælt lige uden for døren.

Spar 15%

rs24161_vaerelse-b_2-lpr
Fyn

Comwell Middelfart

Et sommerophold på Comwell Middelfart er det perfekte mix af natur, kultur, by, strand og gode feriestunder. Med en placering midt i Danmark, ligger alle sommerlandskabets ferieoplevelser for fødderne hos både store og små. Og vi står altid klar til gøre din ferie lige så hyggelig, som du ønsker.  

Spar 15%

rs24301_comwell---aarhus-city-tower-fit
Østjylland

Comwell Aarhus

En sommerferie med både hygge og urban stemning starter på Comwell Aarhus. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse med byens bedste udsigt over havnen, skoven og stranden. Fra hotellet har du hurtigt adgang til alt, byen har at byde på.   

Spar 15%

rs20456_rs17996_koege-facade-930-lpr
Østsjælland

Comwell Køge Strand

En sommerferie til Comwell Køge Strand byder på udendørsoplevelser og middelalderstemning. Fra det nyistandsatte strandhotel, er du altid tæt på Køge Bugts mange strande og storslåede natur. Og vi gør alt, for at du får en frisk sommerferie i det fri.

Spar 15%

rs21563_rs14155_10614_0bde18b82fdaecc-lpr
Nordjylland

Comwell Hvide Hus Aalborg

Et sommerophold på Comwell Aalborg byder på storbystemning med nordjysk charme. Den gamle arbejderby er blevet forvandlet til et kultur- og shopping centrum med hyggelige små gader og gode spisesteder  

Spar 15%

rs22164_rs14924_11663_f4f194afe738818-lpr
Midtsjælland

Comwell Roskilde

En sommerferie på Comwell Roskilde byder på Danmarkshistorie, der strækker tilbage til istiden. Med masser af kulturelle oplevelser i sommerlandskabet nær hotellet ved fjorden, kommer gejsten hurtigt frem i store og små. Og vi står altid klar til at give dig en historisk god sommerferie.  

Spar 15%

rs23611_kolding-4023-lpr
Sydjylland

Comwell Kolding

En sommerferie for store og små starter på Comwell Kolding. Vi står klar til at byde dig inden for i vores nyrenoverede hotel med international stemning og moderne omgivelser. Med kort afstand til Kolding centrum, kan du hurtigt mærke den hyggelige stemning fra byen ved fjorden.  

FÅ DIN 9. NAT AF COMWELL

kaerester-pa-ophold
COMWELL CLUB

BO LÆKKERT, BO GODT. BONUS!

Som medlem af Comwell Club har du mange fordele: Bo 8 nætter hos os og få din 9. nat gratis af Comwell. 

Én overnatning giver ét stempel - og 8 stempler giver dig en bonusnat! 

sommercykeltur

Værd at vide

 • Tilbuddet gælder for ankomster i perioden den 17. juni til 14. august 2022.
 • Opholdet kan ombookes eller annulleres omkostningsfrit hele 7 dage før ankomstdagen.
 • Ved køb af vores annulleringssikring kan du annullere eller ombooke helt til kl. 16 på ankomstdagen.
 • Priserne varierer alt efter valgte hotel og valgte ankomstdato.
 • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
 • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold.
 • Bemærk ang. booking på søndage: Comwell Roskilde er åbent for booking på søndage fra den 4. juli. Comwell Sorø er åbent for booking på søndage i juli måned. Comwell Aarhus og Comwell Holte kan ikke bookes med ankomst om søndagen. 
 • Comwell Klarskovgaard kan ikke bookes den 1.-31. juli.
 • Hvis du ønsker at spise middag til et specifikt tidspunkt på aftenen, anbefaler vi, at du bestiller bord i restauranten i god tid i forvejen.

Medlemsfordele

15% i rabat på dit sommerophold

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint af din samlede regning, når du overnatter og holder fest

Optjening af bonusnat når du overnatter 8 gange