Smuttur Deluxe: Forkælelsesophold – spar 20%

Smuttur Deluxe

Hotelophold med det hele

Tag en ekstra lækker sommerferiepause, og nyd en 3-retters middag, overnatning og morgenmad på ét af vores dejlige hoteller.

 • Eftermiddagskaffe og hjemmebag
 • Velkomstbobler
 • Middag med 3 retter, sammensat af køkkenchefen
 • Sommerdrink: Gratis glas Nohrlund økologisk cocktail ved solnedgang
 • Overnatning
 • Morgenmadsbuffet, med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter

Giv dig selv en dejlig pause, og nyd den danske sommer, med en Smuttur Deluxe. Du kan godt begynde at glæde dig, for den står på ren nydelse, når du bor hos os. Brug tiden på det, du har lyst til i ferien. Fordyb dig i en god bog eller gå en tur i eftermiddagssolen, mens vi forbereder middagen. Når du har nydt middagen kan du se frem til en økologisk sommerdrink fra Nohrlund, mens solen går ned.

Med vores sommertilbud ”Smuttur Deluxe – Forkælelsesophold” sparer du 20% på overnatning i perioden fra den 18. juni til den 31. august 2021.

Spar 20%

ccp_chef-table-1
København

Comwell Copenhagen Portside

En sommerferie med både hygge og urban stemning starter på vores nye hotel – Comwell Copenhagen Portside. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse midt i Københavns nye og pulserende bydel, Nordhavn.  

Spar 20%

Hold møde- og konference omgivet af smuk natur nord for København
Storkøbenhavn

Comwell Holte

En sommerferie på Comwell Holte betyder kulturelle oplevelser i idyllisk natur. Fra hotellets hyggelige placering i Nordsjælland, er du aldrig langt fra museer, slotte og storslået natur. Og vi står altid klar til at gøre din ferie helt ideel.  

Spar 20%

rs20419_rs17928_comwell-rebild-bakker-007-lpr
Nordjylland

Comwell Rebild Bakker

En sommerferie på Comwell Rebild Bakker betyder fart over feltet i den nordjyske natur. Med Rold Skov og Rebild Bakker i baghaven er der aldrig langt til aktive sommeroplevelser for både store og små. Og vi står altid klar til at hjælp med at gøre din ferie lige så tempofyldt, som du ønsker.  

Spar 20%

comwell-soro
Midtsjælland

Comwell Sorø

Et ophold på Comwell Sorø betyder nærvær og ro blandt Sjællands smukke natur. Det charmerende hotel med Danmarks største stråtækte tag og egen vinmark er et hyggeligt åndehul i sommerlandskabet. Og vi står klar til at modtage dig, og gøre din ferie afslappet og behagelig. Landskabet omkring hotellet indbyder til gåture og nærvær.  

Spar 20%

comwell_summer_raisfoto_2973
Vestsjælland

Comwell Klarskovgaard

Midt i landet, i den skønne, uspolerede natur ved Korsør Lystskov, ligger Comwell Klarskovgaard. Hotellet er en arkitektonisk og prisbelønnet perle, der emmer af atmosfære. Udsigten fra hotellet er fantastisk med eng, skov og Storebælt lige uden for døren.

Spar 20%

rs24161_vaerelse-b_2-lpr
Fyn

Comwell Middelfart

Et sommerophold på Comwell Middelfart er det perfekte mix af natur, kultur, by, strand og gode feriestunder. Med en placering midt i Danmark, ligger alle sommerlandskabets ferieoplevelser for fødderne hos både store og små. Og vi står altid klar til gøre din ferie lige så hyggelig, som du ønsker.  

Spar 20%

rs22164_rs14924_11663_f4f194afe738818-lpr
Midtsjælland

Comwell Roskilde

En sommerferie på Comwell Roskilde byder på Danmarkshistorie, der strækker tilbage til istiden. Med masser af kulturelle oplevelser i sommerlandskabet nær hotellet ved fjorden, kommer gejsten hurtigt frem i store og små. Og vi står altid klar til at give dig en historisk god sommerferie.  

Spar 20%

rs23611_kolding-4023-lpr
Sydjylland

Comwell Kolding

En sommerferie for store og små starter på Comwell Kolding. Vi står klar til at byde dig inden for i vores nyrenoverede hotel med international stemning og moderne omgivelser. Med kort afstand til Kolding centrum, kan du hurtigt mærke den hyggelige stemning fra byen ved fjorden.  

Spar 20%

rs23791_rdblu-odense-0518-2-lpr
Fyn

Comwell H.C. Andersen Odense

En eventyrlig storbyferie starter på Comwell H.C. Andersen Odense. Oplevelser for store og små venter på at blive udforsket omkring hotellets centrale placering i byen. Og vi står altid klar til at gøre dit ophold lidt mere eventyrlig.

Spar 20%

rs24301_comwell---aarhus-city-tower-fit
Østjylland

Comwell Aarhus

En sommerferie med både hygge og urban stemning starter på Comwell Aarhus. Vi står klar til at byde dig velkommen til en stilet hoteloplevelse med byens bedste udsigt over havnen, skoven og stranden. Fra hotellet har du hurtigt adgang til alt, byen har at byde på.   

Spar 20%

rs20456_rs17996_koege-facade-930-lpr
Østsjælland

Comwell Køge Strand

En sommerferie til Comwell Køge Strand byder på udendørsoplevelser og middelalderstemning. Fra det nyistandsatte strandhotel, er du altid tæt på Køge Bugts mange strande og storslåede natur. Og vi gør alt, for at du får en frisk sommerferie i det fri.

Spar 20%

rs21563_rs14155_10614_0bde18b82fdaecc-lpr
Nordjylland

Comwell Hvide Hus Aalborg

Et sommerophold på Comwell Aalborg byder på storbystemning med nordjysk charme. Den gamle arbejderby er blevet forvandlet til et kultur- og shopping centrum med hyggelige små gader og gode spisesteder  

sommer cykeltur

Værd at vide

 • Tilbuddet gælder for ankomster i perioden den 18. juni til 31. august 2021.
 • Opholdet kan ombookes eller annulleres omkostningsfrit indtil kl. 16.00 lokal tid på ankomstdagen.
 • Priserne varierer alt efter valgte hotel og valgte ankomstdato.
 • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
 • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold.
 • Bemærk ang. booking på søndage: Comwell Roskilde er åbent for booking på søndage fra den 4. juli. Comwell Sorø er åbent for booking på søndage i juli måned. Comwell Aarhus og Comwell Holte kan ikke bookes med ankomst om søndagen. 
 • Comwell Klarskovgaard kan ikke bookes den 14. august.
 • Hvis du ønsker at spise middag til et specifikt tidspunkt på aftenen, anbefaler vi, at du bestiller bord i restauranten i god tid i forvejen.

Coronavirus håndtering: Du kan være tryg, når du bor hos os

Vi har iværksat udvidede rengøringsprocedurer på alle hoteller.

Vi har opsat ekstra dispensere til håndsprit til på alle vores hoteller.

Vi har sikret god plads mellem bordene i vores restauranter.

Vi har sørget for fast-checkout, så du kan undgå kø, når du checker ud.