rs23611_kolding-4023-lpr

Smuttur Deluxe: Forkælelsesophold – spar 20% på Comwell Kolding

  • Eftermiddagskaffe og hjemmebag
  • Velkomstbobler
  • Middag med 3 retter, sammensat af køkkenchefen
  • Sommerdrink: Gratis glas Nohrlund økologisk cocktail ved solnedgang
  • Overnatning
  • Morgenmadsbuffet, med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
Spar 20%

SÆRLIGE SOMMERAKTIVITETER

Fra juni til og med august 2021 tilbyder vi særlige sommeraktiviteter for vores gæster.

Snobrød over bål
Vi tænder bålet på vores bålplads og slår en velsmagende snobrødsdej op. Hør nærmere i receptionen om dage og tidspunkt. Det er gratis at deltage.

Tegnekonkurrence
Sæt fantasien fri og sæt kulør på papiret. Vi arrangerer tegnekonkurrence hver dag. Det er gratis at deltage, og du får udleveret papir og farver i receptionen.

Børneaktivitetsrum
I vores aktivitetsrum for de mindste er der mulighed for at tegne, spille PlayStation, se film og meget mere.    

Kultur, Natur, Oplevelser

En sommerferie for store og små starter på Comwell Kolding. Vi står klar til at byde dig inden for i vores nyrenoverede hotel med international stemning og moderne omgivelser. Med kort afstand til Kolding centrum, kan du hurtigt mærke den hyggelige stemning fra byen ved fjorden.

Tag tilbage i tiden med et besøg til Koldinghus, oplev UNESCO beskyttede Christiansfeld eller få den kulturelle sult stillet på Trapholtmuseet. Eller skru op for smilet hos børn og barnlige sjæle med et smut til Legoland, Givskud Zoo eller en badetur ved en af de mange stande i omegnen. Koldings naturskønne skove kan også nemt opleves fra en cykel med skovturskurven på bagagebæreren.

Og når aftenen falder på, kan du nyde en let sommermiddag i vores restaurants hyggelige og moderne omgivelser. Hvad end du har lyst til, står vi klar til at give dig den bedste sommerferie. Vi glæder os til at se dig snart. 

Galleri