rs24161_vaerelse-b_2-lpr

Smuttur Deluxe: Forkælelsesophold – spar 20% på Comwell Middelfart

  • Eftermiddagskaffe og hjemmebag
  • Velkomstbobler
  • Middag med 3 retter, sammensat af køkkenchefen
  • Sommerdrink: Gratis glas Nohrlund økologisk cocktail ved solnedgang
  • Overnatning
  • Morgenmadsbuffet, med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
Spar 20%

SÆRLIGE SOMMERAKTIVITETER

Fra juni til og med august 2021 tilbyder vi særlige sommeraktiviteter for vores gæster.

Skattejagt
Vi har arrangereret en sjov skattejagt for vores yngste gæster. Det er gratis at deltage, og du kan deltage alle ugens dage, når det passer dig. Du får udleveret dit skattekort i receptionen.

Hoppeborg
Vi sætter den store og sjove hoppeborg op på det grønne areal foran hotellet.

Picnickurv
Tag en lækker picnickurv med på stranden eller i skoven, der ligger i nærheden af hotellet.    

Friluft, ferieoplevelser, samvær

Et sommerophold på Comwell Middelfart er det perfekte mix af natur, kultur, by, strand og gode feriestunder. Med en placering midt i Danmark, ligger alle sommerlandskabets ferieoplevelser for fødderne hos både store og små. Og vi står altid klar til gøre din ferie lige så hyggelig, som du ønsker.

Pak strandtæppet og find en plads blandt hybenroser og sand ved Vejlby Fed Strand, eller hop på cyklen, og oplev en af de mange ruter i Naturpark Lillebælt – Danmarks største naturpark. Her kan du også tage på hvalsafari, komme tæt på vandet i en kajak eller gå på en af de mange vandreruter gennem Fyns fine landskab.

Er du på jagt efter kulturelle oplevelser, kan du gå en tur tilbage i tiden på Fredericia Vold, udforsk Middelfarts hyggelige gader, eller dykke ned i 235 års keramisk designudvikling på CLAY Keramikmuseum Danmark. Og skal de små virkelig slå sig løs, kan de give barnefantasien frit spil i det nærliggende Legoland eller lege sig trætte i Madsby Legepark. 

Galleri