Smuttur Deluxe: Overnatning med 2-retters middag og morgenmad – spar 20% på Comwell Middelfart

  • 2-retters middag eller buffet sammensat af køkkenchefen
  • Overnatning
  • Stor portionsanrettet morgenmad med økologiske og lokale specialiteter
  • Sommerbobler: Gratis glas bobler ved solnedgang
  • OBS: Åbner mandag d. 19. juni kl. 08.00
Fra kr. 495,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Oplev Middelfart

Comwell Middelfart er placeret centralt, midt i landet og i kørselsafstand til en lang række af nogle af Danmarks mest populære seværdigheder. Populære udflugtssteder med underholdning for både børn og voksne er fx Egeskov Slot, Legoland eller Givskud Zoo, som alle kan nås på under en times køretur fra hotellet. 

Hvis du er til aktiviteter i den friske luft, er der masser af spændende cykel- og løberuter i området ved Comwell Middelfart, hvor du både finder skov og vand. Er du til golf, finder du også flere golfbaner i nærheden af byen. Hvis ikke du er højdeskræk, kan du prøve Bridgewalking; Her går du i 60 meters højde over Lillebæltsbroen. Hvis du hellere vil have begge ben solidt på jorden, kan du i stedet gå en tur ind til Middelfart by ved den flotte havnefront og de hyggelige gader. 

Hvis solen skinner, ligger Comwell Middelfart inden for få minutters kørsel til flere familievenlige strande. Så pak jeres badehåndklæder og solcreme og prøv f.eks. Vejby Fed Strand, som ligger blot 7 km. fra hotellet.

Galleri