Smuttur Deluxe: Overnatning med 2-retters middag og morgenmad – spar 20% på Comwell Roskilde

  • 2-retters middag eller buffet sammensat af køkkenchefen
  • Overnatning
  • Morgenmad med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
  • Sommerbobler: Gratis glas bobler ved solnedgang
Fra kr. 535,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Kulturhistorie, Natur, Bystemning

En sommerferie på Comwell Roskilde byder på Danmarkshistorie, der strækker tilbage til istiden. Med masser af kulturelle oplevelser i sommerlandskabet nær hotellet ved fjorden, kommer gejsten hurtigt frem i store og små. Og vi står altid klar til at give dig en historisk god sommerferie. Fra vores hyggelige hotel, omgivet af grønne områder og frisk luft, er der ikke langt til historiske hotspots. Besøg kongegravene i den UNESCO beskyttede Roskilde Domkirke, oplev Vikingeskibsmuseets mageløse samling, eller føl på fortiden i Sagnlandet Lejre, hvor du bl.a. kan gå inden for i Danmarks største vikingehal. Skal sommerferien længere ud i det blå, kan du gå på opdagelse i istidslandskabets bølgende bakker og smeltevandsdale i Nationalpark Skjoldungernes Land, hvor spor fra fortidens mennesker stadig kan ses. Du kan også tage madkurven med på cyklen og trille ud af stierne i naturområdet Hedeland eller besøge en af de mange solrige strande el. badesøer i området. Er du mere til veltrimmet natur, byder Ledreborg Golfbane på 18 huller. Du kan afrunde dagen på hotellet med et glas sommerbobler og udsigt ud over fjorden, mens solen synker ned i horisonten. Vi glæder os til at se dig til sommer.

Galleri

Oplevelser under åben himmel

NÆRMESTE STRAND
Nyd en forfriskende dukkert eller en gåtur på den hyggelige Vigen strandpark med skøn udsigt over Fjorden, hvor både vikingeskibe og spiseskibet Sagafjord sejler side om side med de smukke lystbåde. Strandparken finder du 15 min. gang fra hotellet. Er du til søbadning, kan vi anbefale det fantastiske natur- og badeområde ved de opal blå badesøer Himmelsøen og Lynghøjsøen, der ligger kun 8-10 km fra hotellet. 

NÆRMESTE ISBOD
Is skal der til om sommeren og her finder du masser af muligheder nær hotellet. Tættest er iskiosken på Vigen Campingplads. Vi anbefaler dog at turen går til Roskilde Havn (3,5 km fra hotellet), hvor du både finder Paradisis og Havnekiosken, der byder på lækre is og vafler. Pssst….Michelle fra receptionen anbefaler hyldeblomstsorbeten fra Paradisis – den smager bare himmelsk.

NÆRMESTE STRØG
Er du til en slentretur på et strøg - er et besøg på Skomagergade – en af byens gamle hyggelige handelsgader - et must. Her, kun 4 km fra hotellet, finder du et væld af små hyggelige butikker og spisesteder. Foretrækker du shopping inden døre, kan du besøge shoppingcenteret Ros torv kun XX minutters kørsel fra hotellet. 

NÆRMESTE SKOV
Den smukke Boserup Skov, 10 km fra hotellet, er det skønneste sted til en gå – eller cykeltur.  Skoven er fredet og ligger ud til Roskilde Fjord, så du har mulighed for at bade eller dyppe tæerne i fjorden på din skovtur. Et mere lokalt skov tip er Himmelev-skoven kun 20 min. gang fra hotellet. Skoven er en forholdsvis ny anlagt skov, men absolut en hyggelig gåtur værd. 

NÆRMESTE NOSTALGI OPLEVELSE
”Pluk selv jordbær” er vores Køkkenchef Rasmus’ -personlige anbefaling til en sommeraktivitet i Roskilde. Der er mange muligheder nær hotellet, så spørg gerne i vores reception. Vi kan desuden anbefale Veteran biltræf hver torsdag på havnen, Torvedagene i Roskilde hver onsdag og lørdag eller at du besøger en af de mange gårdbutikker i området med alt fra æg, frugt og grønt.

NÆRMESTE SEVÆRDIGHEDER
Du finder et væld af kulturelle og historiske seværdigheder i Roskilde. Mest kendt er Roskilde Domkirke og Vikingeskibsmuseet. Men området byder på mange, andre oplevelsesværdige attraktioner så som; Roskilde kloster, Sct. Hans Have, Musicon-området med bl.a. Ragnarock museet og containerstrøget eller Oplevelseshavnen. Et lokalt tip, i gåafstand fra hotellet, er en tur til Nationalparken Skjoldungernes Land med enestående natur, kulturhistorie og nogle af de smukkeste landskaber i Danmark. 

NÆRMESTE PICNICSTED
Sæt tempoet ned og nyd en picnic i den skønne danske natur, der omkranser hotellet. Vi laver gerne mad, som I kan tage med. Lån vores cykler og kom ud i det danske sommerland. Der er et hav af oplagte picnic destinationer nær hotellet. Vi kan blandt andet anbefale Vigen strandpark, Byparken, Folkeparken, Kællinge Haven, Boserup Skov, Lynghøjsøerne eller Himmelsøen.