Sommerhus og sommersus
Tilmeld dig Comwell Club og få 15% rabat

Leg sommerhus

Uh. Er der noget som sommerhus?! Driverlivets (næsten) ulidelige lethed, lange, lyse nætter under plaider på terrassen, LUDO med næsten alle brikker og sand mellem tæerne. Der er da ikke noget bedre! Altså bortset lige fra nul eller dårlig dækning, opvask og slutrengøring!

Hos Comwell giver vi dig suset af sommerhus. Her kan du lege sommerhus uden at leje sommerhus! Helt slippe for ansvaret, besværet og opvasken - og tilmed få redt sengen. Og tage på oplevelser ud i sommerland og -by. Vi ligger jo lige lidt midt i det hele!

Tag bare familien med (du kan jo altid lokke med fuldkommen gnidningsfrit Wi-Fi).

Tjek ind og tag ud og mærk sommersuset. 

Som medlem af Comwell Club får du hele 15 % i rabat på vores ’sommersus’-ophold: Smuttur, Smuttur Delight, SommerSpa og Forlænget Smuttur. Tilbuddet gælder for ankomster fra den 17. juni frem til den 14. august 2022. Og er du ikke allerede medlem af vores mange fordeles-klub, kan du nemt og hurtigt blive det lige her.

morgenmad på sengen

Sommersus-essens

Bare en enkelt nats sommersus gør underværker. Måske kan du allerede se billederne af sommerlandets hybenroser og bleggul marehalm flimre for øjnene. Og mærke den helt igennem vidunderlige følelse det er at krybe solkysset ned i nyvasket sengetøj!

Bliv bare under dynen, for du behøver ikke køre til campingpladsen efter morgenbrød. Vi serverer det nybagt og med B som i buffet og B-menneske. Bare gå efter duften af friskbrygget kaffe, når du har fået øjne.

Tjek ind til en enkelt nats sommersus med vores Smuttur.

Spar 15%

Spastemning på CKE
SommerSpa

Sand Delight

Ingen sand i håndklæder eller madpakker! Skift stranden ud med hot tub, Brechelbath og bobler, og snup et par dage i sus og gus med et SommerSpa-ophold. Opholdet inkluderer velkomstdrink, en skøn 3-retters middag og morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Spar 15%

sommer-aarhus-01034
Smuttur Delight

Vi har madtjansen!

Slip for madtjans og indkøb! Smut hellere ud og gå på opdagelse i sommerlandet. Og kom så tilbage og nyd en solnedgangsdrink på vores terrasse og et velkomponeret sommersus i vores restaurant. Opholdet inkluderer 2-retters middag el. buffet og skøn morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Spar 15%

odense-zoo
Forlænget Smuttur

Tid til krudt og ’u-krudt’

Aaah. Heeelt ned i gear. Tjek ind til en Forlænget Smuttur og få en sand miniferie med max nydelse. Her er god tid til alle aktiviteter, både dem fuld af krudt og dem ’u-krudt’ og smæk på natur, kultur og optur. Opholdet inkluderer 4 overnatninger og skøn morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Hoteller på Sjælland

ccp_kajak1
Sjælland

Få sommersuset på vores hoteller på Sjælland

Sommerlandet har liv og sjæl på Sjælland! Oplev alt fra city og ZOO til landligt muh. Gear ned på bakketoppe eller blandt vinstokke. Og mærk det kilde i maven i TIVOLI-iiih.

Tjek det ud og tjek ind til sommersus på Sjælland på:

Hoteller på Fyn

rs24510_comwell-h.c-fit
Fyn

Få sommersuset på vores hoteller på Fyn

Fineste Fyn har det hele! Bælt, bølgeskvulp og bridgewalking, hval-safari og storbyjungle. Og et splinternyt og imponerende H.C. Andersen must see-museum.

Tjek det ud og tjek ind til sommersus på Fyn på:

Hoteller i Jylland

comwell-hotel-rebild-bakker-055
Jyllland

Få sommersuset på vores hoteller i Jylland

Jylland mellem tvende have har alt! Hedetur og MTB-spor. Rold Skov og troldeskovssjov. Rebild, Rainbow og Randers Regnskov. Og alverdens street-mad og havnebad.

Tjek det ud og tjek ind til sommersus i Jylland på:

Tilmeld dig Comwell Club

Få 15% på sommersus-ophold

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem

5% i bonuspoint af din samlede regning, når du overnatter og holder fest

Optjen en bonusnat efter 8 overnatninger