Information vedr. håndtering af Corona-situationen. Læs mere HER

Information vedr. håndtering af Corona-situationen.
Læs mere HER

Sommerspa på Comwell Borupgaard spar 20%

  • Fri adgang til AquaSpa
  • Lån af spahåndklæde, badekåbe og badetøfler
  • Velkomstdrink
  • 3-retters middag eller buffet sammensat af vores køkkenchef
  • Overnatning
  • Stor portionsanrettet morgenmad med økologiske og lokale specialiteter
  • Bemærk fra-prisen varierer alt efter valgte hotel, værelse og ankomstdato
Fra kr. 799,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Oplev Snekkersten

Comwell Borupgaard ligger i det naturskønne Nordsjælland. Hotellets lækre spaafdeling og gode restaurant gør stedet til et oplagt valg for en weekendtur eller et miniferieophold. Samtidig ligger hotellet i kørselsafstand til København, såvel i bil som med tog.

Kun 5 min. fra hotellet ligger Snekkersten Strand. En dejlig smal sandstrand med bagvedliggende græsarealer med borde og bænke. De beskyttede omgivelser gør, at der sjældent er vind og bølger. Hvis det ikke er strandvejr, kan du i stedet blive på hotellet og nyde AquaSpa’en. 


I området omkring Comwell Borupgaard og Nordsjælland er der masser af muligheder for både kultur- og naturoplevelser. En gåtur rundt i det storslåede have- og parkanlæg ved Fredensborg Slot er bestemt en udflugt værd, og hele kyststrækningen i Nordsjælland byder både på stejle klinter og skønne sandstrande. 

Galleri

Oplevelser under åben himmel

NÆRMESTE STRAND 
Hop i bølgen blå eller nyd udsigten over Øresund og Sverige på den lille, hyggelige Snekkersten strand, der ligger i gåafstand fra hotellet. I forbindelse med stranden finder du også den atmosfærefulde Snekkersten Havn – en anbefalet destination for en aften gåtur. 

NÆRMESTE ISBOD 
Sommer og is hænger unægtelig sammen og en af områdets mest kendte og ældste isboder er Brostræde Is i Helsingør, hvor du kan sætte tænderne i en hjemmebagt isvaffel. Du behøver dog ikke gå længere end ned til i ishuset på Snekkersten Havn eller til Hansens Isbod på Strandvejen, hvis din lyst til is skal tilfredsstilles. 

NÆRMESTE STRØG 
En slentretur ned af Helsingørs gågader uden et specifikt ærinde og med masser af tid til at suge byens og butikkernes indtryk, er et must for dig, der elsker shopping eller blot nyder byens puls. 

NÆRMESTE SKOV 
Vores ”lokale” Egebæksvang Skov finder du blot 4 km fra hotellet. Der findes P-plads ved skoven. Alternativt skal du blot køre ét stop med Kystbanetoget til Espergærde station, hvorfra du nemt kommer til skoven. 

NÆRMESTE SEVÆRDIGHEDER 
Helsingør og omegn tilbyder en bred vifte af kulturelle seværdigheder. Blandt de mest kendte er M/S Søfarts museet, Kronborg Slot, Louisiana. Området tilbyder mange andre oplevelsesværdige attraktioner. 

NÆRMESTE PICNICSTED 
Vores skønne store have er oplagt til picnic og vi kan kun anbefale dig en afslappende stund blandt parkens mange og gamle træer. Lån et tæppe og læg dig i græsset, slap af og nyd lyden og duften af sommer. Vi laver gerne en picnic kurv du kan nyde under åben himmel.