Rejs ud i verden. Vores egen

Verdensklasse!

Hvordan vil du have din sommerferie? To stay? Or to go? Bliv! Og bered dig på en tackling, der tager pusten fra dig. For sikke et land, der åbenbarer sig! Med WOW og hav. Og mojn og go’daw! Danmark er ganske enkelt verdensklasse!

Og det er selvfølgelig ikke bare en sang fra de varme lande. For nok er Danmark verdens mindste prik på verdenskortet, men vi har saftsuseme noget at komme efter! Verdens bedste restauranter, kunst, design, arkitektur, natur og kultur. Og 7 x Verdensarv. Og det hele ligger bare og venter på at blive taget ud i! Så bliv og tjek ind på Comwell. Vi ligger lidt midt i det hele og tilbyder selvfølgelig verdensklasse service (og du slipper ovenikøbet for den meeeeegalange kø til security tjek!)

Tjek ind og tag ud i verden. Vores egen!

Som medlem af Comwell Club får du hele 15% i rabat på vores verdensklasse-ophold: Smuttur, Smuttur Delight og SommerSpa. Du kan også tage en Forlænget Smuttur à fire overnatninger - og få sidste nat gratis. Tilbuddet gælder for ankomster fra den 17. juni frem til den 14. august 2022. Og er du ikke allerede medlem af vores mange fordeles-klub, kan du nemt og hurtigt blive det lige her.

rs24431_comwell_borupgaard_some-1605008715

Et rigtigt ’Bliv hjemme og tag ud-land’

Bare en enkelt nat? Så skal den saftsuseme også være verdensklasse! Og heldigvis har vores lille land så mange store oplevelser at byde på, at du kan slå dig ned et hvilket som helst sted på Comwells landkort. Og komme hjem med rejsetasken fuld af guld.

Sommeren 2022 kan selvfølgelig noget helt særligt! Tour de France! Time dit ophold til le Grand Départ eller etaperne i en ordentlig sidevind hen over Sjælland, Fyn og Jylland. Spis på Geranium eller Noma, der satte dansk gastronomi på verdenskortet, hør vores verdensnavne blæse byen bagover på jazzfestival og oplev det helt særlige fænomen vi danskere har taget patent på (og som hele verden misunder): Hygge. Og hygge, dét kan vi på Comwell!

Tjek ind til en enkelt nats verdensklasse.

Spar 15%

veninder på spa
SommerSpa

Hola! Spa-nien kalder

Verdens bedste ide? Vi har den! Hop i hot tub, Brechelbath og bobler, og snup et par dage i sus og gus med et SommerSpa-ophold. Opholdet inkluderer velkomstdrink, en skøn 3-retters middag og morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Spar 15%

cre_mad
Smuttur Delight

Langtfra flymad

Spis, rejs og vær glad for, at du slipper for køen igennem security og flymad… Nyd hellere en solnedgangs drink på vores terrasse og en velkomponeret 2-retters middag eller buffet i restauranten. Opholdet inkluderer skøn morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Spar 15%

rs24421_comwell_raisfoto_cbo_spa
Forlænget smuttur

Turen går til Comwell

15 helt særlige perler på verdenskortet. Og 15 enestående steder i Danmark. Tjek ind til vores Verdensklasse Forlænget Smuttur-ophold og få en sand miniferie med max nydelse og fordybelse. Opholdet inkluderer 4 overnatninger og skøn morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Hoteller på Sjælland

christianshavn-copenhill_(c)kim-wyon-large-(1)
Sjælland

Oplev verdensklasse på vores hoteller på Sjælland

Et helt Tour de France-felt med Grand Départ og enkeltstart. Så er sommeren skudt i gang! Oplev CopenHill med ski på, TIVOLI med iiih på, skovtårn og SMK med Jorn.

Tjek det hele ud og tjek ind til verdensklasse på Sjælland!

Credit: Kim Wyon

Hoteller på Fyn

rs24510_comwell-h.c-fit
Fyn

Oplev verdensklasse på vores hoteller på Fyn

Oplev en verdensberømt arkitekts genistreg, det imponerende H.C. Andersen must see-museum. Og udbryd et YAY over 235 års keramik i skatkammeret på CLAY.

Hoteller i Jylland

your-rainbow-panorama--2011--olafur-eliasson-aros-aarhus-kunstmuseum_-dk_foto_anders_-traerup
Jyllland

Oplev verdensklasse på vores hoteller i Jylland

Oplev regnbuemagi med Pride og top-kultur af Olafur, Utzon og LEGOLAND, ARoS, Verdensarv med Vadehav og vikinge-WOW, Sort sol og stære-way to heaven.  

Tjek det hele ud og tjek ind til verdensklasse i Jylland.

Credit: Visitaarhus

Tilmeld dig Comwell Club og få %

Få 15% på verdensklasse-ophold

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem

Få 5% på din regning, når du overnatter eller holder fest hos Comwell

Optjen en bonusnat efter 8 overnatninger