Black Weekend

Black Weekend 2023 - Spar 30% på ophold med morgenbuffet

Overnatning
Morgenbuffet
Black Weekend tilbud på overnatning med morgenbuffet. Spar 30% på dit ophold. Opholdet forudbetales ved køb med betalingskort. Bookingen kan ikke annulleres, men kan ombookes mod evt. merbetaling til en ny ankomstdato inden for perioden den 4. januar t.o.m. den 28. april 2024.

Black Weekend tilbud!

Black Weekend tilbud på overnatning med morgenbuffet

Nyd en overnatning på dit yndlingshotel og når aftenen går på hæld, kan du glæde dig til en god nats søvn i de dejligste dundyner. Om morgenen kan du sætte tænderne i en indbydende morgenbuffet med alverdens lokale specialiteter og økologisk hjemmebag.

Værelserne er indrettet i moderne skandinavisk stil og dekoreret med stor kærlighed for detaljerne. Alle værelser er ikke-ryger-værelser med gratis trådløs internetforbindelse.

Velkommen hos Comwell.

Spar 30% på dit ophold!

Vælg mellem alle vores hoteller i Danmark med ankomst i perioden den 4. januar til 28. april 2024, på alle ugens dage.
Opholdet forudbetales ved køb med betalingskort. Bookingen kan ikke annulleres, men kan ombookes mod evt. merbetaling til en ny ankomstdato inden for perioden den 4. januar t.o.m. den 28. april 2024.

Vent ikke for længe..

Tilbuddene kan kun bookes online og med ophold i perioden 4. januar t.o.m. den 28. april 2024. Vi gør opmærksom på, at antallet af Black Weekend-tilbud er begrænset. Der kan derfor forekomme hoteller eller dage, som ikke er tilgængelige med det pågældende tilbud.

Værd at vide

Tilbuddet kan bookes på alle Comwells danske hoteller, og med ankomst alle dage i perioden 4. januar til 28. april 2024.*

Der er et begrænset antal værelser tilgængelige pr. dag med dette tilbud på vores hoteller. På grund af stor efterspørgsel på udvalgte hoteller, kan nogle datoer være fuldt optaget og derfor desværre ikke tilgængelige for booking med dette tilbud.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Priserne kan variere alt efter valgte værelsestype og ankomstdato. Rabatten er fratrukket de viste priser.

*Følgende hoteller holder lukket i påsken, den 24. marts til 1. april 2024:

  • Comwell Middelfart

  • Comwell Kolding

Annulleringsbetingelser
Bookingen kan ikke annulleres, men kan ombookes mod evt. merbetaling til en ny ankomstdato inden for perioden den 4. januar t.o.m. den 28. april 2024.

Betalingsbetingelser
Du betaler opholdet i bookingøjeblik. Gavekort kan ikke benyttes som betalingsmiddel på Black Weekend-tilbud.

Læs annullerings- og betalingsbetingelser

Andre Black Weekend tilbud

Black Weekend

Black Weekend 2023 - Spar 30% på SpaDelight

Black Weekend tilbud på SpaDelight. Spar 30% på dit ophold. Opholdet forudbetales ved køb med betalingskort. Bookingen kan ikke annulleres, men kan ombookes mod evt. merbetaling til en ny ankomstdato inden for perioden den 4. januar t.o.m. den 28. april 2024.