Black Weekend

Black Weekend 2023 - Spar 30% på SpaDelight

AquaSpa
Velkomstbobler
3-retters middag/buffet
Black Weekend tilbud på SpaDelight. Spar 30% på dit ophold. Opholdet forudbetales ved køb med betalingskort. Bookingen kan ikke annulleres, men kan ombookes mod evt. merbetaling til en ny ankomstdato inden for perioden den 4. januar t.o.m. den 28. april 2024.

Black Weekend tilbud - spring køen over!

Black Weekend tilbud på SpaDelight ophold

Forkælelse og afslapning er nøgleordene, når du er på spaophold på et af vores to spahoteller i Danmark.

Ved ankomst får du fri adgang til vores AquaSpa og alle dens dejlige faciliteter og lån af spahåndklæde, badekåbe og badetøfler. Om aftenen kan du se frem til et glas velkomstbobler og derefter serverer vi en lækker 3-retters middag, sammensat af vores køkkenchef.

Efter en god nats søvn serverer vi en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Spar 30% på dit ophold!
Vælg mellem vores to spahoteller i Danmark med ankomst i perioden den 4. januar til 28. april 2024, på alle ugens dage.
Opholdet forudbetales ved køb med betalingskort. Bookingen kan ikke annulleres, men kan ombookes mod evt. merbetaling til en ny ankomstdato inden for perioden den 4. januar t.o.m. den 28. april 2024.

Vent ikke for længe..

Tilbuddene kan kun bookes online og med ophold i perioden 4. januar t.o.m. den 28. april 2024. Vi gør opmærksom på, at antallet af Black Weekend-tilbud er begrænset. Der kan derfor forekomme hoteller eller dage, som ikke er tilgængelige med det pågældende tilbud.

Værd at vide

Tilbuddet kan bookes på Comwell Borupgaard eller Comwell Kellers Park, og med ankomst alle dage i perioden 4. januar til 28. april 2024.*

Der er et begrænset antal værelser tilgængelige pr. dag med dette tilbud på vores hoteller. På grund af stor efterspørgsel på udvalgte hoteller, kan nogle datoer være fuldt optaget og derfor desværre ikke tilgængelige for booking med dette tilbud.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Priserne kan variere alt efter valgte værelsestype og ankomstdato. Rabatten er fratrukket de viste priser.

Annulleringbetingelser
Bookingen kan ikke annulleres, men kan ombookes mod evt. merbetaling til en ny ankomstdato inden for perioden den 4. januar t.o.m. den 28. april 2024.

Betalingsbetingelser
Du betaler opholdet i bookingøjeblik. Gavekort kan ikke benyttes som betalingsmiddel på Black Weekend-tilbud.

Læs annullerings- og betalingsbetingelser

Andre Black Weekend tilbud

Black Weekend

Black Weekend 2023 - Spar 30% på ophold med morgenbuffet

Black Weekend tilbud på overnatning med morgenbuffet. Spar 30% på dit ophold. Opholdet forudbetales ved køb med betalingskort. Bookingen kan ikke annulleres, men kan ombookes mod evt. merbetaling til en ny ankomstdato inden for perioden den 4. januar t.o.m. den 28. april 2024.