🇹undefined

🇹undefined

Koncerter & events

Cirkusrevy ophold inkl. middag

Kaffe og kage
2-retters middag/buffet
Billetter
Gør årets cirkusrevy til noget særligt med et ophold hos Comwell Holte. Opholdet inkl. billet til cirkusrevyen, 2-retters middag og transport til/fra Dyrehavsbakken.
Få tilbage

Tradition og fornyelse i Cirkusrevyen

Cirkusrevyen byder i 2023 på et hold med både erfaring fra det historiske, grønne telt samt to nye ansigter. Bodil Jørgensen og Mads Knarreborg får debut i Cirkusrevyen 2023, når de sammen med Niels Olsen, Niels Ellegaard og Merete Mærkedahl går på scenen i det grønne telt.

I vores særlige Revy-pakke får du en lækker 2-retters cirkusrevymenu i restauranten på Comwell Holte, transport til/fra Dyrehavsbakken, A-billet til lørdagsforestillingen kl. 21.00, 1 drink i pausen pr. person, overnatning fra lørdag til søndag på Comwell Holte og stor morgenbuffet.

Pris: Fra kr. 1.699,- pr. person i delt standard twinværelse. Revy-opholdet er forudbetalt. Ved annullering opkræves et depositum på kr. 800,-.

Lørdagsforestillinger i 2023:

Maj: 13. maj (UDSOLGT), 20. maj (UDSOLGT) og 27. maj (UDSOLGT)

Juni: 3. juni (UDSOLGT), 10. juni (UDSOLGT), 17. juni (UDSOLGT) og 24. juni (UDSOLGT)

Juli: 1. juli (UDSOLGT), 8. juli (UDSOLGT) og 15. juli

August: 5. august (UDSOLGT), 12. august, 19. august (UDSOLGT) og 26. august (UDSOLGT)

Værd at vide om opholdet

Vælg din ønskede ankomstdato og værelse for at se vores priser. Priserne varierer alt efter valgte værelsestype og valgte ankomstdato. Der er ekstra tillæg ved enkeltværelse.

Opholdet kan kun bookes på Comwell Holte, og der er kun et begrænset antal pladser til salg.

Cirkusrevy-opholdet kan ikke kombineres med andre tilbud og eksisterende reservationer.

Opholdet er forudbetalt. Når du køber cirkusrevy-opholdet på Comwell Holte, trækker vi beløbet med det samme på dit kreditkort. Købet kan ikke refunderes. Ved en evt. aflysning fra arrangørens side, vil du naturligvis få dine penge retur. Ved annullering trækkes et depositum på kr. 800,-

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold

Læs annulleringsbetingelserne

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point, som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig her.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Måske du også kunne være interesseret i?

Koncerter & eventsEksklusivt til Comwell Club

Musicalen Margrethe inkl. overnatning

Oplev en ny imponerende musical, som hylder Dronningens livshistorie. I opholdet får du velkomstdrink, middag, overnatning på Comwell H.C. Andersen Odense, og morgenbuffet.
Koncerter & events

Malte Ebert koncertophold

Med velkomstdrink, middag, overnatning og morgenbuffet kan du se frem til en uforglemmelig musikoplevelse, når Malte Ebert gæster Comwell Kolding den 13. oktober 2023.
Koncerter & eventsKun til Comwell Club

Soirée Royale Dinner Show inkl. overnatning

Kom med til en magisk aften på Comwell H.C. Andersen Odense, og lad dig fortrylle af det bedste fra kunstens og gastronomiens verden. Og nyd en aften med opera, klassisk musik, skønne fortællinger og ballet samt en 4-retters middag.