Koncerter & eventsKun til Comwell Club

Claus Hempler VIP koncertophold

Aperitif
3-retters middag
Vinmenu
Nyd et lækker VIP koncertophold på Comwell Sorø, når Claus Hempler giver koncert fredag den 27. oktober 2023. Med i opholdet er velkomstdrink, 3-retters middag med vinmenu, VIP pladser og meget mere.

Oplev Claus Hempler på Comwell Sorø

Siden udgivelsen af ”Kufferten Fuld Af Mursten” i 2019 har Claus Hempler optrådt for fulde sale over hele landet. Dog var det allerede som helt ung, at Claus Hempler slog sit navn fast som sanger i det succesombruste band Fielfraz. Siden har han udgivet en håndfuld klart definerede soloplader, der gav ham ry som en af vores store, stildannende sangere og en musikernes musiker. Dog var det var som om, at denne voksne, etablerede sanger sprang ud som helt nyt navn med udgivelsen i 2019. For første gang nogensinde skrev han på dansk og det gav et helt nyt liv til musikken. Sange som ”Jeg Drømmer Om En Sang”, ”Op” og ”Navnet Er Hempler” streames og spilles stadigt flittigt på radioen.

Det er med udgangspunkt i de sange – og måske flere nye finder plads på sætlisten – at Hempler og band tager på turné i september.

Som Comwell Club medlem tilbydes du eksklusiv ret på VIP koncertopholdet med Claus Hempler. Er du ikke medlem, kan du nemt og hurtigt oprette dig når du booker.

Med VIP koncertopholdet byder vi på aperitif, lækker 3-retters koncertmenu sammensat af vores køkkenchef, vinmenu til middagen, kaffe/te og sødt. Efter middagen starter koncerten med Claus Hempler, hvor du får VIP pladser. Efter koncerten kan du se frem til en overnatning i et af vores superiorværelser og vågne op til en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Koncertopholdet med Claus Hempler er på Comwell Sorø, fredag den 27. oktober 2023.

Pris: Kr. 1.698,- pr. person ved delt standard dobbeltværelse.

Bemærk at koncertopholdet er forudbetalt og ikke kan annulleres. Opholdet refunderes i tilfælde af flytning eller aflysning.

Værd at vide om opholdet

Opholdet kan kun bookes med ankomst fredag den 27. oktober 2023. Priserne varierer alt efter valgte værelsestype og valgte ankomstdato.

Opholdet kan kun bookes på Comwell Sorø, og der er kun et begrænset antal billetter til salg. Tilbuddet er kun tilgængeligt for Comwell Club.

Der er kun et begrænset antal pladser til salg. Du kan ikke vælge pladser til koncerten. Du får tildelt en plads på dagen. I VIP pakken får man særlige VIP-pladser til koncerten.

Opholdet er forudbetalt. Når du køber koncertopholdet på Comwell Sorø, trækker vi beløbet med det samme på dit kreditkort. Købet kan ikke refunderes. Ved en evt. aflysning fra arrangørens side, vil du naturligvis få dine penge retur.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold.

Læs annulleringsbetingelserne

Måske du også kunne være interesseret i?

Udsolgt
Koncerter & events

Malte Ebert koncertophold

Med velkomstdrink, middag, overnatning og morgenbuffet kan du se frem til en uforglemmelig musikoplevelse, når Malte Ebert gæster Comwell Kolding den 13. oktober 2023.
Koncerter & events

Claus Hempler koncertophold

Claus Hempler koncertophold på Comwell Sorø, fredag den 27. oktober 2023. I opholdet får du Aperitif, 3-retters middag, kaffe/te, billetter, overnatning og morgenbuffet.
Udsolgt
Koncerter & eventsKun til Comwell Club

Sko/Torp VIP koncertpakke

Oplev Sko/Torp på Comwell Sorø fredag den 17. november 2023. I VIP opholdet får du velkomstdrink, 3-retters middag med vinmenu, kaffe/te og sødt, overnatning og meget mere.