🇹undefined

🇹undefined

Sport & yoga

Eremitageløb ophold

3-retters middag/buffet
Overnatning
Morgenbuffet
Gør årets Eremitageløb til noget særligt og lad dig forkæle i smukke omgivelser på Comwell Holte. Vi sørger for det hele inkl. bustransport.

Gør dette års Eremitageløb til noget særligt

Hvert år i starten af oktober afholdes det traditionsrige Eremitageløb. Ruten er på 13,3 km og snor sig som et 8-tal gennem Dyrehaven, hvor det smukke Eremitageslot passeres to gange. Årets løb er udgave nr. 54, og tiltrækker hvert år en masse løbeglade mennesker - og ikke mindst biler. Men i år kan du undgå både parkeringskaos, indkøb og madlavning. I stedet kan du lade dig forkæle i smukke omgivelser på Comwell Holte, inden du skal løbe Eremitageløbet. Lyder det ikke fristende?

Vi har sammensat et lækkert ophold til dig, der skal deltage i årets Eremitageløb den 8. oktober 2023. Vi klarer det hele inklusiv transport til og fra Dyrehaven, og så skal du bare gemme energien til at sætte den store spurt ind til søndagens løb.

Vi glæder os allerede til at tage imod dig lørdag den 7. oktober, og sørge for, at dine depoter fyldes op inden Eremitageløbet om søndagen. Om aftenen serverer vi derfor en lækker 3-retters middag, sammensat af vores køkkenchef. Og med en god nats søvn, er du frisk og veludhvilet til søndagen.

Søndag morgen vågner du op til frisk brygget kaffe og vores store morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. Og tænk så på, at du denne gang ikke skal kæmpe for at få en parkeringsplads tæt på Dyrehaven. Vi sørger nemlig for bustransport til og fra Eremitageløbet i Dyrehaven.

Pris for ophold: fra kr. 1.348,- pr. person ved delt dobbeltværelse. Opholdet gælder med ankomst lørdag den 7. oktober 2023. Opholdet er forudbetalt.

Bemærk tilmelding til Eremitageløbet ikke er med i opholdet

Værd at vide om opholdet

Vælg dit ønskede værelse for at se vores priser. Priserne varierer alt efter valgte værelsestype. Der er ekstra tillæg ved enkeltværelse.

Opholdet kan kun bookes på Comwell Holte, og der er kun et begrænset antal pladser til salg. Opholdet gælder med ankomst lørdag den 7. oktober 2023. Afrejse senest mandag den 9. oktober kl. 11:00

Eremitage-opholdet kan ikke kombineres med andre tilbud og eksisterende reservationer.

Bemærk, at restauranten på Comwell Holte er lukket søndag aften.

Opholdet er forudbetalt. Når du køber eremitage-opholdet på Comwell Holte, trækker vi beløbet med det samme på dit kreditkort. Købet kan ikke refunderes. Ved en evt. aflysning fra arrangørens side, vil du naturligvis få dine penge retur. Ved annullering trækkes et depositum på kr. 800,-

Bemærk tilmelding til Eremitageløbet ikke er med i opholdet

Bussen kører fra hotellet kl. 09:30 til Eremitageløbet, og gæsterne sættes af så tæt på Fortunen som muligt. Der kører én bus retur kl. 13:00 og én kl. 14:00.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold

Læs annulleringsbetingelserne

Andre lignende oplevelser

Sport & yogaInkl. greenfee

Golfophold inkl. middag af sæsonens råvarer

Tag på et golfophold på Comwell Holte, Sorø eller Køge Strand. Nyd en overnatning og spil på nogle af Danmarks bedste golfbaner.
Comwell Køge Strand med udsigt og et stenkast fra vandet
Sport & yoga

Weekend golfophold inkl. middag

Oplev en weekend fyldt med golf og lækker 2-retters middag eller buffet på Comwell Køge Strand. Inkl. greenfee til nærliggende golfbane. Gælder kun ankomst fredage eller lørdage.