Koncerter & events

Krebs & Falch koncertophold

3-retters middag
Vinmenu
Live musik
Med velkomstdrink, middag, overnatning og morgenbuffet kan du se frem til en uforglemmelig musikoplevelse, når Krebs & Falch gæster Comwell Kolding den 7. april 2024.

Oplev Krebs & Falch på Comwell Kolding

Krebs & Falch kalder drømmene tilbage

Otte år efter duoens sidste startskud kalder KREBSFALCH aka Poul Krebs og Michael Falch hinanden tilbage. Tiden er inde til en ny akustisk duo-tur, hvor de to musikere lader den helt særlige ånd, der altid opstår imellem dem, få frit løb bare de to på scenen. “Kalder drømmene tilbage” er titlen på nummeret, der rammer radiostationer og streamingtjenester fredag den 18. august 2023.  

Comwell Kolding byder indenfor til en poetisk aften med masser af varme, humor og selvfølgelig en sætliste af sange, der har sat præg på danskernes hverdag de sidste 4-5 årtier.

Poul Krebs udtaler om den nye runde KREBSFALCH:

“Det hedder sig jo, at der skal gå mindst 7 år mellem hvert eventyr, og vi har da været lidt igennem hver især, siden vi sidst stod der sammen. Nu gør vi det igen, og jeg glæder mig voldsomt til en tur mere i ringen med min “lillebror” og yndlingssparringspartner. De år, der er gået, siden vi sidst stod der sammen, har kun gjort forventningen større, og forhåbentlig vel også behovet for, at vi samler os lidt på alle planer - der er jo så rigeligt, der skiller os ad. Selv om det er en akustisk tur kun med os to, vores stemmer og guitarer, er det altid elektrisk at spille med Michael og hans smittende gode energi.”

Michael Falch tilføjer:

“Det er noget særligt, når man i en relation til en ven og kollega kan føle sig som en fisk i vandet. Sammen med broder Poul har jeg det sådan. Det akavede og frygtsomme forsvinder, og der er intet, jeg er bange for at sige i hans selskab, på scenen eller udenfor. Det er sådan en speciel frihedsfølelse, jeg får, i hans selskab.

Om koncertopholdet

Nyd en fantastisk aften på Comwell Kolding med et koncertophold. Før Krebs & Falch tager jer med ind i deres univers, starter aftenen med en lækker velkomstdrink, hvorefter i bydes på en dejlig 3-retters middag, sammensat af vores køkkenchef, med dertilhørende vinmenu. Efter middagen serveres kaffe og te, hvorefter koncerten med Krebs & Falch går i gang.

Inkluderet i koncertopholdet er en skøn overnatning på Comwell Kolding. Dagen efter vågner du op til vores store morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Pris: kr. 1.548,- pr. person ved to personer i standard dobbeltværelse.
Der pålægges yderligere tillæg, ved andre værelseskategorier. Læs mere om prisen længere nede på siden under 'Pris og tilgængelighed'
Koncertopholdet er forudbetalt.

Værd at vide om koncertopholdet

  • Kl. 18:00: Velkomstdrink

  • Kl. 18:30: 3-retters middag, efter køkkenchefens valg inkl. vinmenu

  • Kl. 20:30: Kaffe og te

  • Kl. 21:00: Koncerten starter

  • Overnatning

  • Fra kl. 07:00: Morgenmad

    Bemærk at dette kun er ca. tider, og at man vil modtage nærmere info fra hotellet op til koncerten.

Priserne varierer alt efter valgte værelsestype.

Opholdet kan kun bookes på Comwell Kolding, og der er kun et begrænset antal koncertpakker til salg. Du kan ikke vælge pladser til koncerten. Du får tildelt en plads på dagen.

Koncertopholdet kan ikke kombineres med andre tilbud og eksisterende reservationer.

Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres, men refunderes i tilfælde af flytning eller aflysning.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for forudbetalteophold her:

Læs annulleringsbetingelserne