Koncerter & events

Malte Ebert koncertophold

Velkomstdrink
3-retters middag/buffet
Kaffe og te
Med velkomstdrink, middag, overnatning og morgenbuffet kan du se frem til en uforglemmelig musikoplevelse, når Malte Ebert gæster Comwell Kolding den 13. oktober 2023.
Udsolgt

Oplev Malte Ebert på Comwell Kolding

Glæd dig til et dejligt koncertophold, når Malte Ebert gæster Comwell Kolding fredag den 13. oktober 2023Bemærk, koncertopholdet er forudbetalt.

Uforudsigelighed, selvironi og storslåethed. Dette er karakteristisk for Malte Eberts karriere, som startede tilbage i 2016, hvor han slog massivt igennem som Gulddreng. Malte er en gudsbenådet sanger og sangskriver, der involverer og inkluderer sine fans, samt har blik for detaljen. Og tallene er ikke til at tage fejl af med utallige #1 singler, platinplader og mere end en kvart milliard streams.

Malte Ebert har også haft et forrygende musikalsk år i 2022, hvor han blandt andet udgav “Kun Med Dig” der var en del af programserien ”Min Sang Til Danmark”, hyldestsangen til Hendes Majestæt Dronningen “Kalde Dem For Du?” og titelsangen til årets julekalender “Julehjertets Hemmelighed”.

Og i 2023 er han mere end klar til at møde hans fans på spillesteder og til festivaler. Hans forårstour ”Mellem Himmel og Jord” er allerede udsolgt og kalenderen i sommeren er tætpakket med festivaler. Oplev Malte Ebert på Comwell Kolding den 13. oktober 2023.

Om koncertopholdet

Få en mindeværdig oplevelse med et koncertophold på Comwell Kolding. Træd indenfor og start aftenen med en dejlig velkomstdrink, inden vi byder på en lækker 3-retters middag eller buffet, sammensat af vores køkkenchef, og dertilhørende vinmenu. Efter middagen er der kaffe og te, hvorefter koncerten med Malte Ebert går i gang.

Efter koncerten kan du se frem til en dejlig overnatning i et standardværelse på Comwell Kolding. Og vågn op til vores store morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Pris: kr. 1.748,- pr. person ved to personer i standard dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse er kr. 250,-. Læs mere om prisen længere nede på siden under 'Pris og tilgængelighed'
Koncertopholdet er forudbetalt.

Værd at vide om opholdet

Kl. 18:00           Velkomstdrink

Kl. 18:30           3 retter middag eller buffet, efter køkkenchefens valg, inkl. vinmenu

Kl. 20:30           Kaffe og te

Kl. 21:00           Koncerten starter*

                         Overnatning

Fra kl. 07:00     Morgenmad

Bemærk at dette kun er ca. tider, og at man vil modtage nærmere info fra hotellet op til koncerten.

Priserne varierer alt efter valgte værelsestype. Der er ekstra tillæg ved enkeltværelse.

Opholdet kan kun bookes på Comwell Kolding, og der er kun et begrænset antal koncertpakker til salg. Du kan ikke vælge pladser til koncerten. Du får tildelt en plads på dagen.

Koncertopholdet kan ikke kombineres med andre tilbud og eksisterende reservationer.

Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres, men refunderes i tilfælde af flytning eller aflysning.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold

Læs annulleringsbetingelserne

Andre lignende oplevelser

Koncerter & eventsKun til Comwell Club

Claus Hempler VIP koncertophold

Nyd et lækker VIP koncertophold på Comwell Sorø, når Claus Hempler giver koncert fredag den 27. oktober 2023. Med i opholdet er velkomstdrink, 3-retters middag med vinmenu, VIP pladser og meget mere.
Koncerter & events

Claus Hempler koncertophold

Claus Hempler koncertophold på Comwell Sorø, fredag den 27. oktober 2023. I opholdet får du Aperitif, 3-retters middag, kaffe/te, billetter, overnatning og morgenbuffet.
Udsolgt
Koncerter & eventsKun til Comwell Club

Sko/Torp VIP koncertpakke

Oplev Sko/Torp på Comwell Sorø fredag den 17. november 2023. I VIP opholdet får du velkomstdrink, 3-retters middag med vinmenu, kaffe/te og sødt, overnatning og meget mere.