🇹undefined

🇹undefined

Koncerter & eventsEksklusivt til Comwell Club

Musicalen Margrethe inkl. overnatning

Velkomstdrink
3-retters middag/buffet
Billetter
Oplev en ny imponerende musical, som hylder Dronningens livshistorie. I opholdet får du velkomstdrink, middag, overnatning på Comwell H.C. Andersen Odense, og morgenbuffet.

Et uforglemmeligt musical-ophold

Vær med når vi fejrer H.M. Dronning Margrethe 2. med en ny storslået dansk musical i ODEON. En jubilæumsforestilling, hvor vi med nykomponeret musik og spektakulær scenekunst er med på Dronningens livsrejse og i nedslag følger regentens 50 år på den danske trone.

H.M. Dronning Margrethe 2. har elsket at se teater, ballet og opera, siden hendes far, Kong Frederik 9., tog hende med i Det Kongelige Teater som barn. I årenes løb har Dronningen skabt kostumerne og scenografien til adskillige forestillinger. Derfor bliver majestætens kærlighed til teatret en helt naturlig del af musicalen.

Men jubilæumsforestillingen bliver meget mere end det. I en musikalsk mosaik fortælles Dronningens livshistorie på helt nye måder.

Kom med til underholdende aften

Aftenen starter med en velkomstdrink inden vi servere en 3 retters middag. Find herefter dine pladser til musicalen, og gør dig klar en en fantastisk forestilling. Efter forestillingen venter der en overnatning i et af vores dejlige værelser, og stå op til en lækker morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. Musical-opholdet er på Odeon Odense og på Comwell H. C. Andersen Odense.

Datoer:

  • Fredag den 18. august

  • Lørdag den 19. august 2023.

Pris: Fra kr. 1.895,- per person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Bemærk at musical-opholdet er forudbetalt og ikke kan annulleres. Det er ikke muligt at vælge pladser til showet. Kontakt hotellet før booking ved kørestolsbruger.

Værd at vide om opholdet

Vælg din ønskede dato for eventet samt værelse for at se vores priser. Priserne varierer alt efter valgte værelsestype og valgte ankomstdato. Bemærk der er tillæg ved enkeltværelse.

Opholdet kan kun bookes på Comwell H. C. Andersen Odense, og der er kun et begrænset antal billetter til salg. Tilbuddet er kun tilgængeligt for Comwell Club.

Det er ikke muligt selv at vælge pladser til showet. Kontakt hotellet før booking ved kørestolsbruger.

Opholdet er forudbetalt. Når du køber musical-opholdet på Comwell H. C. Andersen Odense, trækker vi beløbet med det samme på dit kreditkort. Købet kan ikke refunderes. Ved en evt. aflysning fra arrangørens side, vil du naturligvis få dine penge retur.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point, som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold

Læs annulleringsbetingelserne

Måske du også kunne være interesseret i?

Koncerter & events

Malte Ebert koncertophold

Med velkomstdrink, middag, overnatning og morgenbuffet kan du se frem til en uforglemmelig musikoplevelse, når Malte Ebert gæster Comwell Kolding den 13. oktober 2023.
Koncerter & eventsKun til Comwell Club

Soirée Royale Dinner Show inkl. overnatning

Kom med til en magisk aften på Comwell H.C. Andersen Odense, og lad dig fortrylle af det bedste fra kunstens og gastronomiens verden. Og nyd en aften med opera, klassisk musik, skønne fortællinger og ballet samt en 4-retters middag.
Koncerter & eventsKun til Comwell Club

Claus Hempler VIP koncertophold

Nyd et lækker VIP koncertophold på Comwell Sorø, når Claus Hempler giver koncert fredag den 27. oktober 2023. Med i opholdet er velkomstdrink, 3-retters middag med vinmenu, VIP pladser og meget mere.