Koncerter & events

Sko/Torp koncertophold

Aperitif
3-retters middag
Kaffe og te
Nyd et koncertophold på Comwell Sorø, når Sko/Torp gæster Sorø fredag den 17. november 2023. I opholdet får du aperitif, 3-retters middag, kaffe/te, billetter, overnatning og morgenbuffet.

Koncertophold med Sko/Torp

Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for sit publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen, for det kræver en del at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år.

Sko/Torp var et af 1990’ernes absolutte største danske orkestre – blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe orkestrets vellyd. Det, det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede. Derfor er debutens sange uopslidelige og står lige så flot i dag som dengang. “Get Ready”, "Loser’s Game “og ikke mindst titelsangen “On A Long Lonely Night” er skrevet ind i den danske musikhistorie, og Sko/Torp har aldrig haft problemer med at spille dem eller nogle andre af deres mange gamle hits, for som Søren Sko siger: ”Vi elsker sangene, de er en del af vores bagage, og publikum vil gerne høre dem, så selvfølgelig spiller vi dem”

Netop den respekt for publikums ønsker er meget sigende for Sko/Torp. De vil gerne glæde deres mange fans ved at spille de gamle sange, men det er lige så vigtigt for dem at vise, at de er i evig bevægelse ved at præsentere noget nyt - sange som er indspillet sideløbende med den omfattende turnévirksomhed.

I efteråret 2023 tager Sko/Torp på turné med fuldt band, hvor de vil selvfølgelig spiller alle de elskede klassikere. Men de vil også præsentere publikum for nye, spændende kompositioner, der forventes udgivet i løbet af ´23.

Med koncertopholdet byder vi på aperitif, lækker 3-retters middag sammensat af vores køkkenchef, efterfulgt af kaffe og te. Efter middagen starter koncerten med Sko/Torp, og når koncerten er forbi, kan du se frem til en overnatning i et af vores standardværelser og vågne op til en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Koncertopholdet med Sko/Torp er på Comwell Sorø, fredag den 17. november 2023.

Pris: Kr. 1.298,- pr. person ved delt standard dobbelt værelse.

Bemærk at koncertopholdet er forudbetalt og ikke kan annulleres. Opholdet refunderes i tilfælde af flytning eller aflysning.

Værd at vide om opholdet

Opholdet kan kun bookes med ankomst fredag den 17. november 2023. Priserne varierer alt efter valgte værelsestype og valgte ankomstdato.

Opholdet kan kun bookes på Comwell Sorø, og der er kun et begrænset antal billetter til salg.

Der er kun et begrænset antal pladser til salg. Du kan ikke vælge pladser til koncerten. Du får tildelt en plads på dagen.

Opholdet er forudbetalt. Når du køber koncertopholdet på Comwell Sorø, trækker vi beløbet med det samme på dit kreditkort. Købet kan ikke refunderes. Ved en evt. aflysning fra arrangørens side, vil du naturligvis få dine penge retur.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold.

Læs annulleringsbetingelserne

Måske du også kunne være interesseret i?

Udsolgt
Koncerter & events

Malte Ebert koncertophold

Med velkomstdrink, middag, overnatning og morgenbuffet kan du se frem til en uforglemmelig musikoplevelse, når Malte Ebert gæster Comwell Kolding den 13. oktober 2023.
Koncerter & eventsKun til Comwell Club

Claus Hempler VIP koncertophold

Nyd et lækker VIP koncertophold på Comwell Sorø, når Claus Hempler giver koncert fredag den 27. oktober 2023. Med i opholdet er velkomstdrink, 3-retters middag med vinmenu, VIP pladser og meget mere.
Koncerter & events

Claus Hempler koncertophold

Claus Hempler koncertophold på Comwell Sorø, fredag den 27. oktober 2023. I opholdet får du Aperitif, 3-retters middag, kaffe/te, billetter, overnatning og morgenbuffet.