Comwell Sorø
Gastronomi

Solaris ophold

Kaffe og kage
Vinsmagning
5-retters middag/buffet
Få smag for Sorø, og nyd et dejligt ophold med bl.a. vinsmagning, 5-retters middag og overnatning. Med et Solaris-ophold på Comwell Sorø, er der nemlig sørget for det hele.

Så er der serveret

Oppe på bakken over Sorø, søerne og vinmarken ligger smukke Comwell Sorø. Et moderne og stilrent hotel med charmerende stråtag og fokus på skandinavisk design. Med egen vinmark og frugtlund er hotellet en klasse for sig.

Med et Solaris-ophold på Comwell Sorø, er der sørget for det hele. Ved ankomst kan du nyde en friskbrygget kop kaffe eller vores egen te, sammen med køkkenets søde fristelser.

Før middagen kan du komme med vores tjenere ud i vinmarken, og høre fortællingen om vores egen vinmark og produktion af Solaris druerne. Vi byder bl.a. på et glas dansk produceret vin af netop Solarisdruerne, inden vores køkkenchef serverer en lækker 5-retters middag i Restaurant Solaris. Aftenen afsluttes med en dejlig kop kaffe, hjemmelavede chokolader fra egen chocolatier og en lille én fra vores store avec og rom-bar. Her kan vi naturligvis anbefale vores helt egen avec, lavet på Solaris.

Dagen derpå vågner du op til en skøn morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Tilbuddet er gældende med ankomst fredage og lørdage hele året og i ferieperioder. 

Værd at vide om opholdet

Kærlighed til mad, passion for råvarer og et bankende hjerte for gæstfrihed er essensen af Comwell Sorø, der ligger midt i Sjællands smukke natur med skøn udsigt til skove og søer. De mange faciliteter på og omkring Comwell Sorø giver mulighed for både aktive og afslappende ophold. Lige uden for hotellet indbyder naturen til cykel-, løbe- eller vandreture og frokost i det fri. Sorø by byder på kultur, historie og shopping i de hyggelige gader. 

Faciliteter: Restaurant med udsigt, bar med bistrokort og udsigt, udendørs terrasse, vinmark, urtehave, opholdsstue med billard og spil, cykeludlejning, gratis WiFi, gratis parkering.

Priserne varierer alt efter valgte værelsestype og valgte ankomstdato.

Opholdet kan kun bookes på Comwell Sorø og tilbuddet er gældende med ankomst fredage og lørdage hele året og i ferieperioder.

Opholdet kan annulleres senest 7 dage før ankomstdato.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point, som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig her.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold

Læs annulleringsbetingelser

Måske du også kunne være interesseret i?

Gastronomi

Forkælelsesophold

Træk stikket, pust ud. Og gå all in på forkælelse. Forkælelsesopholdet byder på kaffe og hjemmebag ved ankomst, velkomstbobler, 3-retters middag/buffet, og vores store morgenbuffet.
Gastronomi

Ophold med 2-retters middag

Nyd et dejligt ophold med middag af sæsonens friske råvarer på et af vores udvalgte hoteller. Dette ophold er inkl. 2-retters middag, overnatning og morgenmad.
Gastronomi

Stort Kongeophold

Få en oplevelse i særklasse på ét af Danmarks bedste luksushoteller, når Comwell Kongebrogaarden åbner dørene til et helt særligt Stort Kongeophold.