🇹undefined

🇹undefined

SommertilbudBook senest 31. august

Sommertilbud: Spadelight

Velkomstdrink
AquaSpa
Fitnessrum
En drømmesommer fra aaah til Zen! Sommerspa inkluderer adgang til AquaSpa, velkomstdrink, 3-retters middag, overnatning og stor morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Helt igennem livsnyder.

Velkommen livsnyder! Vi byder indenfor til et lille døgn, hvor du kan zone ud og gå fra hverdagstræt til genopladt.

Begynd din drømmesommer i natursaunaen med panorama-view over sø og park. Svøb dig i 38 grader og hot tub, damp- og kurbad, shower walk, Brechelbath og boblebad. Og få lidt sand mellem tæerne på vores sandstrand med lysterapi.

Og når du er godt mør efter en skøn dag med spa, venter vi med endnu mere forkælelse- et glas perlende bobler og en 3-retters middag med alt det gode fra sommersæsonen. Saftigt, syrligt, knasende sprødt og sødt.

Sommerspa inkluderer adgang til AquaSpa, velkomstdrink, 3-retters middag, overnatning og stor morgenmadsbuffet med lokale og økologiske specialiteter. Husk at bestille bord i restauranten, når du booker dit ophold.

Spar 15% på Sommerspa! Vælg mellem vores to spa hoteller: Comwell Kellers Park og Comwell Borupgaard med ankomst i perioden den 23. juni til den 31. august 2023. Husk, at antallet af sommertilbud er begrænset, og der derfor kan forekomme hoteller eller dage, som er udsolgte. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Sommerdrink 2 for 1
Som sommergæst får du en voucher til køb af 2 for 1 af hotellets signatur sommerdrink, som du kan indløse under dit ophold.

Værd at vide

For at du kan få bedst mulige oplevelse, skal der på travle dage bookes timeslots i AquaSpa

På Comwell Kellers Park kan benytte spafaciliteterne på afrejsedagen efter check-ud helt frem til kl. 12.00.  

Tøv endelig ikke med at henvende dig til hotellet, hvis du har spørgsmål til dit ophold.

Der er mulighed for at tilkøbe vores lækre spa-behandlinger, hvor det vil være en fordel at booke tid til disse på forhånd. Kontakt hotellets reception for booking af spa-behandlinger.

Tilbuddet kan bookes på Comwells to danske spa hoteller: Comwell Kellers Park og Comwell Borupgaard, og med ankomst i perioden fra den 23. juni til og med den 31. august 2023.

Der er et begrænset antal værelser tilgængelige pr. dag med dette tilbud på vores hoteller. Pga. stor efterspørgsel på udvalgte hoteller, kan nogle datoer være fuldt optaget og derfor desværre ikke tilgængelige for booking med dette tilbud.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Priserne kan variere alt efter valgte værelsestype og ankomstdato. Rabatten er fratrukket de viste priser.

Bemærk! Børn (under 12 år) har ikke velkomstdrink, aftensmad og spa adgang med

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Opholdet kan annulleres senest 7 dage før ankomstdato. Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold her:

Læs annulleringsbetingelserne

Du kan se frem til at nyde en lækker 3-retters middag, sammensat af vores køkkenchefer. Receptionen vil informere dig om middagen og tidspunkt, når du ankommer på hotellet. Har du spørgsmål til middagen er du velkommen til at kontakte hotellet inden ankomst.

Sommerferie med spa

Tag på sommereventyr med et ophold på et af vores to danske spa hoteller, hvor der venter masser af sommeroplevelser.

Comwell Borupgaard
Sjælland
Comwell Borupgaard
Sommeroplevelser på Comwell Borupgaard
Jylland
Comwell Kellers Park
Sommeroplevelser på Comwell Kellers Park

Flere sommertilbud

SommertilbudBook senest 31. august

Sommertilbud: Ophold med 2-retters middag/buffet

Sommereventyret venter! Smuttur Deluxe inkluderer 2-retters middag/buffet, overnatning og stor morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter.
SommertilbudBook senest 31. august

Sommertilbud: Ophold med middag/buffet på ankomstdagen (min. 2 nætter)

Grib nuet og tag ud i sommerlandet! Miniferie Deluxe inkluderer 2-retters middag på ankomstdagen, min. 2 overnatninger og morgenbuffet. Bemærk, opholdet kun er inklusiv middag på ankomstdagen!
SommertilbudBook senest 31. august

Sommertilbud: Overnatning med morgenbuffet

Tag en smuttur ud i sommerlandet og få en drømmesommer. Smuttur inkluderer en overnatning med vores populære morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter.