Firmafest på Comwell Centralværkstedet

Om firmafest på Comwell Centralværkstedet
Lokation
Aarhus, Østjylland. Tæt på banegård, busstation og færge.
Max. antal gæster
Ca. 500 gæster ved runde borde (350 i Centralværkstedet og 150 i Smedien)
Mad og drikke
Eget køkken og konditor leverer suveræne smagsoplevelser
Overnatning
Check ind hos vores nabo, Comwell Aarhus, og nyd en god nattesøvn
Lokation
Aarhus, Østjylland. Tæt på banegård, busstation og færge.
Max. antal gæster
Ca. 500 gæster ved runde borde (350 i Centralværkstedet og 150 i Smedien)
Mad og drikke
Eget køkken og konditor leverer suveræne smagsoplevelser
Overnatning
Check ind hos vores nabo, Comwell Aarhus, og nyd en god nattesøvn

Tid til en fabelagtig firmafest?

Firmafest, jubilæum, kick off, teambuilding, julefrokost, rabalderfest. Kær fest har mange navne. Og Comwell Centralværkstedet er med på det meste! Picnic i gårdhaven, street food-tema, pyjamas-party? Rul jer bare ud! Her kan det meste lade sig gøre - og vi ruller med, det bedste vi kan.

Det smukke, gamle jernbaneværksted har gennemgået en omfattende, men nænsom renovering og fremstår nu med alle tænkelige moderne faciliteter og skønne, kontrastfyldte detaljer som emmer af historisk vingesus og festrus. De oprindelige togskinner ligger stadig i betongulvet og store ’remise’-vinduer i de oprindelige porte, rå jernsøjler, fritlagte drager og blottede tegl giver lokalet det uimodståelige rå, rustikke og rivravruskende urbane særpræg som vi har pyntet med lidt klædelig kontrast og ’varme’ i form af tunge, vinrøde velourgardiner og moderne lysekroner.

Centralværkstedet_festopdækning2.jpg

På trods af den anselige loftshøjde er her ikke en finger at sætte på akustikken. Lokalet har masser af muligheder for opdeling i mere intime rum, f.eks. med spisning i den ene ende og lounge i den anden, eller at kunne trække sig ovenpå til hyggelige loungeområder. Og vi har desuden en pragtfuld, lukket gårdhave med oliventræer i krukker og smukke havemøbler. Derfor er Comwell Centralværkstedet som skabt til firmafest. Og hvad endnu bedre er: I har det hele for jer selv! 

Men først til lidt planlægning af jeres firmafest

Firmafest, kick off, jubilæum, julefrokost eller rabalderfest. Når I har fundet datoen, finder vi ud af det. I møder os og ser vores flotte festlokale og vi bliver enige om formatet. Vi sparrer også gerne med jer omkring tema og ideer til jeres firmafest. For vi har prøvet lidt af hvert og ved, hvad der kan lade sig gøre. Nemlig alt! Fra gak til galla. I får et oplæg på en menu og ønsker I noget helt bestemt, finder vi bestemt også ud af det. Herfra kan al kommunikation sagtens foregå via telefon eller mail.

Firmafest i køkkenet

Til en succesfuld firmafest hører mad til UHM med kryds og slange! Vores køkken er solidt plantet i bæredygtigheden og ildsjælene ved gaskomfuret bruger kun råvarer i sæson - og så vidt muligt økologisk. Vi får vores kød fra Troels fra Grambogaard og fisk fra Vesterhavet. Og med de råvarer er det helt umuligt ikke at blive legesyg - og lækkersulten! Nyd maden tallerkenserveret eller som social dining med delemad på fad - eller som buffet, f.eks. arrangeret på rustikke paller. Vil I lidt væk fra den traditionelle ’sid ned’-firmafest er vores enestående gårdhave oplagt at hive med i ligningen. Rul jer ud med rullegræs og hold picnic herude eller hop ud i alverdens vilde vover med madboder og street food. Uanset, hvad I vælger, serverer vi altid skønne vine, der passer til. Og sørger naturligvis for at servere maden hurtigt, så alle får mad samtidig, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Også selv om I er mange!

Vi dækker op og pynter op til jeres firmafest

Centralværkstedets festlokale gør sig smukt som det er. Men I kan naturligvis transformere lokalet præcis som I ønsker det. De store billeder på væggene af de gamle jernbanearbejdere kan nemt skiftes ud og de rå spær i loftet gør det nemt at hænge lys, bannere, balloner, ja, sågar diskokugler op. Pynt også gerne op med firmaets egen deko, f.eks. jeres logo.

Vi foretrækker at dække op til jer ved runde borde med 7-9 gæster ved hvert bord, men aflange borde er også en mulighed. Bordene dækkes med hvide stofduge og -servietter og lys som giver en flot kontrast til de rå omgivelser. Og vi kan både justere lyset og farverne på søjlerne. Desuden har vi samarbejdspartnere, der kan levere diskolys og har gode kontakter i byen til både bands og DJ’s, når I skal til at gi’ den gas og sjusserne kommer på (bar)disken.

For at understrege det rå og rustikke bruger vi ofte træpaller og træk i vores opdækning, f.eks. kan velkomstdrink eller buffet serveres ved paller.

Og for at ændre vores festlokale fra kick off med fuldt program i løbet af dagen til fuld gas og firmafest om aftenen skal vi kun bruge en time!