Spørgsmål & svar

Centralværkstedet Smedien Aarhus

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Generel info om møder, konferencer og fester på Comwell Centralværkstedet

Vores køkken tager naturligvis altid hensyn til allergier og særlige behov. Og vi lytter til jeres ønsker og gør hvad vi kan for at imødekomme dem. Valg af vin til maden hjælper vi også gerne med.
Vi har egen konditor, der kan lave de dejligste kager, også bryllupskager.
Vælger I at tilkøbe cocktails, har vi bartendere klar til jer.
Børn under 3 år spiser gratis. Børn under 12 år er halv pris.

Vi har en dejlig gårdhave mellem de to lokationer, Centralværkstedet og Smedien. Den er I meget velkomne til at bruge, også til frokost, reception eller lignende.

Virksomheder modtager en faktura efter endt arrangement. Udenlandske virksomheder bedes forudbetale det fulde beløb inden arrangementets afvikling.

For private vil der være et depositum på 3000 kr., som skal betales ved underskrift af tilbuddet. Beløbet modregnes den endelige faktura. 30 dage før arrangementet beder vi om en forudbetaling på 75 % af arrangementet. Alle informationer vedrørende betaling fremgår af tilbuddet og den endelige faktura sendes efter endt arrangement.

Til og med 90 dage før ankomst kan arrangementet frit afbestilles*. Sker afbestilling efter 90 dage og til og med 30 dage før ankomst, faktureres de afbestilte ydelser med 50% af den aftalte pris inkl. moms.
Sker afbestilling efter 30 dage og til og med 48 timer før 1. arrangementsdag faktureres de afbestilte ydelser med 75% af den aftalte pris inkl. moms.
Sker afbestilling senere end 48 timer før 1. arrangementsdag faktureres fuld pris inkl. moms.
Ved no-show, forsinket ankomst og for tidlig afrejse faktureres der fuld pris for det bestilte arrangement.

For arrangementer med mere end 35 deltagere kan der omkostningsfrit afbestilles op til 5 % af det bestilte deltagerantal indtil 48 timer inden 1. arrangementsdag.

* Ved annullering, som altid skal ske skriftligt, forstås reduktion, afkortning, omplacering, samt lignende væsentlige ændringer i forhold til bekræftelsen.

Annulleringsbetingelserne fremgår af tilbuddet, og det er vigtigt at læse igennem inden underskrift.

Vi anbefaler at overnatte på Comwell Aarhus, bare to minutters gang fra Centralværkstedet. Her er der mange værelser og gode faciliteter, og I har mulighed for rabat ved booking af over 10 værelser.
Se hotellet

Vi stiller 2 parkeringspladser til rådighed til arrangøren. På den måde kan man selv bestemme, om man vil benytte begge eller dele med relevante leverandører, underholdning etc. Andre gæster henvises til den store parkeringskælder i Bruuns Galleri, lige ved siden af Comwell Centralværkstedet.

Overnatter I på Comwell Aarhus, er her også en parkeringskælder, hvor man kan parkere mod betaling. Vær opmærksom på, at bilens registreringsnummer skal meddeles i receptionen senest 15 minutter efter ankomst. Almindelig bilparkering koster kr. 100,- for en dagsbillet eller kr. 175,- pr. døgn.  

I parkeringskælderen i Bruuns Galleri, lige ved siden af Comwell Centralværkstedet, er der ladestandere til el-biler.

Comwell Aarhus har ligeledes 16 p-pladser med ladestandere til elbiler. Prisen er den samme som almindelig parkering plus brugerbetaling for strømmen via Clever app, og egne kabler skal medbringes.

Aarhus Rutebilstation ligger lige rundt om hjørnet, og Aarhus Hovedbanegård ligger kun få minutters gang fra Comwell Centralværkstedet. Det er muligt at tage en bus, som kører direkte til Aarhus lufthavn fra Aarhus Hovedbanegård. Busturen til Aarhus Lufthavn tager cirka 50 minutter, og billetter til turen købes i bussen.

Taxaer kan køre helt ind i gården foran Comwell Centralværkstedet eller Smedien.

Vi har fri wi-fi. Internet og kode vil fremgå til alle møder og ved fester kan man henvende sig i baren.

Vi har gode toiletfaciliteter i både Smedien og på Centralværkstedet.

Dette er kun tilladt udenfor i vores gårdhave.

Udsmykning og blomster står vores gæster som udgangspunkt selv for. Man vælger således selv, hvor meget og hvor lidt, der skal pyntes, og udsmykningen er ikke inkluderet i prisen. Hvis I ønsker, kan vi anbefale dygtige samarbejdspartnere.

Vil I holde temafest eller har I andre særlige ønsker, henviser vi meget gerne til et eventbureau og andre samarbejdspartnere, som kan hjælpe jer med at realisere ideerne i vores lokaler på Comwell Centralværkstedet.