Mødepakker på Comwell Centralværkstedet

Den bedste forplejning til jeres møde

Når du booker møder og konferencer hos Comwell Centralværkstedet og Smedien, er du altid sikret den bedste service og forplejning på alle fronter. Vi kører med vores tre populære mødepakker, der rammer lige ned i vores gæsters behov.

Uanset hvilken pakke I vælger, så er der mulighed for at tilpasse mødepakken, så den rummer alle de ting, som er afgørende for lige netop jer. At sikre et succesfuldt arrangement for jer er vores fornemmeste opgave! 

Dagsmøde 8:00-16:00

Comwell Borupgaard

Jesper Rais

Når I vælger denne pakke, er der fuld forplejning fra I ankommer om morgenen. Vi lægger ud med et indbydende morgenbord med blandt andet økologiske specialiteter. 

Når klokken slår frokost, og jeres deltagere er klar til næste skud brændstof, så er vi klar med en vidunderlig frokostbuffet med både lune og kolde retter. 

Som prikken over i'et sørger vi naturligvis også for, at ingen går sukkerkold efter frokosten, hvor der serveres en mini kagebuffet med konditorens udvalgte kager. 

Hele dagen har I naturligvis kaffe, te, isvand, danskvand og forfriskende lemonade ad libitum. Andre drikkevarer kan tilkøbes præcis, som I ønsker. 

Aftenmøde 17:00-22:00

Comwell Copenhagen Portside mad restaurant

Jesper Rais

Vores aftenmøder er også eftertragtede og her sørger vi naturligvis for at forplejning og service står knivskarpt. 

Da I ankommer om eftermiddagen starter vi med et afternoon break, som er frisk frugt og lidt lækre søde sager, så mødet skydes rigtigt i gang.

En central del af det succesfulde aftenmøde er naturligvis en lækker middag, som enten kan bestå af to eller tre retter - alt efter jeres præferencer.  

Heldagsmøde

Centralværkstedet Smedien Aarhus

Jesper Rais

Mange af vores gæster kører møder for eksempel kick off, teamdage, workshops, konferencer og andet, som kræver hele dagen og aftenen. Vi kobler de trykprøvede elementer fra dags- og aftenmødepakken sammen til ét fin og komplet heldagsevent.  

På forplejningsfronten får I den fulde pakke med morgenmad, skøn frokost, kagebuffet, snacks og to- eller tre-retters middag om aftenen. 

For at give en smooth overgang fra dag til aften sørger vi for at gæsterne får et glas velkomstbobler og lidt salte snacks, da vores erfaring viser optimal effekt af et lille break med fokus på det mere uformelle.