Aktiviteter og seværdigheder nær Comwell Rebild Bakker

Comwell Rebild Bakker aktiviteter

Aktiviteter på hotellet

Skræddersyet gå- og løberuter
Prioriterer du friheden til at kunne benytte naturen til den daglige motion højt? Så tag med os rundt i hotellets omkringliggende natur. Vi har skræddersyet tre forskellige, digitale løberuter og lagt dem ind i app’en RunGo, der fortæller og viser dig, hvilken rute der skal løbes, hvor langt der er tilbage og hvilke veje eller stier du skal benytte. Nøjagtig som en GPS i en bil.

Den korte distance på 3 km anbefales også til ”walk and talk”, der er et sundt break under et møde eller seminar. RunGo er gratis og kan benyttes til iOS og Android – både på mobil og på Apple Watch.

Cykel- og mountainbikeudlejning
Med Rold Skov og Rebild Bakker i baghaven er der aldrig langt til den gode oplevelse på to hjul. Hop på mountainbiken og sus afsted på en af Danmarks bedste tracks, der snor sig op og ned ad det kuperede landskab. Du kan leje cykel eller mountainbike i receptionen. Her kan du også låne rutekort til landevejsruter på 13, 25, 44, 50, 75, 80 og 100 km. 

Svømning i hav eller pool
Du kan benytte hotellets pool område til svømning, men hvorfor ikke prøve at svømme i en rigtig skovsø med opmålinger og kort. Du kan naturligvis låne våddragter på hotellet. Svømmebanen i den lækre badesø St. Økssø er i funktion i sommerhalvåret. Kombineret med den 1,8 km. lange afmærkede svømmerute er der gode muligheder for træning af bl.a. triatlon.

Diverse brætspil
Brætspil er mere populær end nogensinde, og alle kan være med. Vi har et udvalg af forskellige brætspil, som du er velkommen til at låne. Henvend dig blot i receptionen.

Dyst i bordfodbold
Har du lyst til at udfordrer familien, kollegaer eller venner i sjove spil? Så henvend dig blot i receptionen. Vi har dart, bordfodbold og billard.

Diverse udendørsspil
Tag udfordringen op og prøv bl.a. vores multibane, beachvolleybane, tennisbane og fodbold. Bolde, ketcher og udstyr kan lånes i receptionen.

Attraktioner nær hotellet

Rold Skov Nationalpark
Ældgamle bøgetræer der former en ægte troldeskov, skjulestedet for røverne fra Rold, kildevand der vælder ud af jorden overalt, en kirkegård fra oldtiden med en samling af 50 store gravhøje, Danmarks flotteste lyngbakker og Danmarks mest udfordrende mountainbikerute.

Utzon Center
Utzon Center er en arkitektonisk perle beliggende på havnefronten i Aalborg. Bygningen er tegnet af den kendte arkitekt Jørn Utzon (og hans søn Kim Utzon), som også stod bag det verdensberømte Operahus i Sydney. Museet udstiller design, arkitektur og kunst, og det er tegnet af Jørn Utzon og sønnen Kim Utzon. Her kan både børn og voksne føle, sanse og røre arkitektur.

KUNSTEN
KUNSTEN er blandt Danmarks største museer for moderne kunst med en stor samling af samtidskunst samt flere årlige særudstillinger. Museet har både dansk og international kunst og særligt fokus på den eksperimenterende kunst, ligesom der på museet afholdes koncerter og arrangementer rettet mod børn og unge.

Aalborg Zoo
I Aalborg Zoo er der aldrig to dage der er ens. Vores grønne oase midt i Aalborg er åben året rundt og byder uanset årstid på dyrebare oplevelser. Dyr har en magisk tiltrækningskraft, og i Aalborg Zoo kan du komme helt tæt på de mere end 100 eksotiske dyrearter.

Faarup Sommerland
Fårup Sommerland er en forlystelsespark beliggende midt i skoven i Fårup mellem Blokhus og Løkken i Nordjylland. Forlystelsesparken er flere gange blevet kåret som en af verdens bedste forlystelsesparker og byder på sjove forlystelser for store og små, spisesteder og picnic-områder, hvor du også kan grille din mad.  

Lindholm Høje Museet
Gravpladsen på Lindholm Høje er et af Danmarks smukkeste fortidsminder fra yngre jernalder og vikingetid. Den var i brug i perioden fra omkring år 400 efter Kr. til cirka år 1000, og de mange stensætninger på højen markerer næsten 700 brandgrave. På Lindholm Høje Museet kan du opleve to store udstillinger – én om vikingernes liv på Lindholm Høje og en anden om oldtiden i Limfjordslandet. Museet har desuden en velassorteret museumsbutik, der blandt andet sælger kopier af originale vikingesmykker fundet på Lindholm Høje samt uldvarer, bøger og mjød.

Nordsøen Oceanarium
Nordsøen Oceanarium i Hirtshals er en af Danmarks store turistattraktioner og Nordeuropas største akvarium. Kom med under overfladen og træd ind i en verden fuld af lærerige og spændende oplevelser. Mød vores forunderlige klumpfisk, se de legesyge sæler og udforsk stimevis af havdyr, ude og inde.

Oplevelser i naturen nær hotellet

Nærmeste badestrand
Hos Comwell Rebild Bakker er vi møg heldige med naturen omkring os. Og Store Økssø er ingen undtagelse. Små 6 km. fra hotellet finder du denne perle af en badesø, der ud over at kunne byde på en lækker dukkert, også har barnevognsvenlige stier omkring sig til masser af smukke gåture. Søen er faktisk blandt de reneste i Nordjylland, så lad dig ikke skræmme af det noget brune look. Det skyldes såkaldte humus-stoffer fra skovbunden - og er altså helt ufarligt!

Nærmeste grønne område
Midt i noget af Danmarks smukkeste natur - dét kalder på en vandretur! Kuperet hedelandskab og græssende får i bakkerne - det er mageløst, uanset hvad tid på året, du er her. Bænke giver mulighed for at tage et hvil undervejs og tage det hele ind derude i stilheden. Det kuperede terræn er skabt af smeltevandsrender og er faktisk falske bakker.

I naturen omkring os er her også et væld af kilder og åer, blandt andet Ravnkilden og Kovadsbækken. Og den svage rislen er intet mindre end det perfekte lydspor til en vandretur!

Helt ude i skoven finder du også Troldeskoven, som rigtig sætter gang i fantasien med sine krogede bøge, der er et ikon i Rold Skov! Bøgene i Troldeskoven er skovens ældste bøge, direkte efterkommere af de allerførste bøgetræer og er over 300 år gamle.

Nærmeste isbod
En af de største seværdigheder i Nordjylland, uden at være en seværdighed, er de store, lækre og billige is fra Vebbestrup Flødeis ca. 14 km. fra hotellet. Snup eventuelt turen på en lejet cykel via Hærvejen. Det er turen værd. For isen er både seværdig og spISeværdig!

Nærmeste aktiviteter for store og små
Naturlegeplads i Danmarks smukkeste natur? Ja tak! Røverknolden i Rold Skov er en kæmpe legeplads med rutsjebane, bålplads, borde og bænke og halvtag. Og her er instrumenter udhugget i træ med flotte mønstre og sjove dyr. Røverknolden er elsket af børn i alle aldre og deres forældre!

Gå på opdagelse på sansestien med et skovfuld af oplevelser, bl.a. en kæmpeedderkop i træ, der sidder i sit store spind, som børnene naturligvis kan kravle rundt i. Og store svampe i forskellige farver. Og gør som Tarzan, når han svinger sig i lianerne: Snup en tur i svævebanen og mærk suget i maven!

Er du bidt af en spindende mountainbike, skal du til Rold Skov, som byder på de bedste mountainbike-terræner i Danmark. ’Den store Rold Skov Rute’ er den del af ’De 10 spir’, som er Naturstyrelsens svar på de 10 bedste ruter i Danmark.

Nærmeste golfbane
Rolf Skov Golfklub er en 18 hullers golfbane i udkanten af Rold skov og tæt ved Rebild Bakker. Naturen omkring banen, gør den til en enestående naturoplevelse.   

Flere aktiviteter
Vi har flere lokale samarbejdspartnere, der også tilbyder spændende aktiviteter i vores skønne område. Besøg bl.a.:

Aktiviteter i Rebild Kommune - https://www.rebildporten.dk/kontakt

Smuk kanotur på Lindenborg Å - https://www.rebildkanoudlejning.dk/

Teambuilding, aktiviteter og oplevelser - https://www.roldskovadventure.dk/

Medlemsskab hvis du bor lokalt

Hvis du bor i området kan du få et medlemsskab, gå i fitnesscenteret, eller tage en dukkert i poolen. Du kan få følgende medlemskaber:

  • 6 måneders kort kr. 1.200

  • 3 måneders kort kr. 750

  • 1 måneds kort kr. 375

  • 10-turs kort* kr. 375

  • Dagsbillet kr. 75

*10-turskort: 1 klip pr. aktivitet pr. person

Lån/leje af cykler samt guidede MTB-ture er ikke inkl. i medlemsskabet.

Vi gør opmærksom på at aldersgrænsen for medlemsskab er 15 år.