FAQ om Comwell Rebild Bakker

RS17956_RB14.jpg

Generel info om dit ophold på Comwell Rebild Bakker

Check ind kan ske fra kl. 15:00.

Check ud skal ske senest kl. 11:00.

Ønsker du at forlænge dit ophold med enten to timer tidligere check ind eller to timer senere check ud end de gældende tider? Så kan dette bestilles forud for dit ophold mod et gebyr på kr. 100,- pr. time.

Receptionen er bemandet fra kl. 07.00-23.00. Ankomst eller afrejse uden for dette tidsrum skal aftales nærmere med receptionen. Natindgangen kan benyttes ved ankomst efter kl. 23.00. Vi kan døgnet rundt kontaktes på 9839 1222.

Vi har et to-etagers og veludstyret fitnesscenter med Techno Gym-maskiner. 

Fitnessrum kan benyttes inden check ind og efter check ud. Der er åbent fra kl. 7–23 alle dage.

Børn under 18 år skal altid være ledsaget/bo ifølge med en voksen i forbindelse med ophold (samme gælder pool).

Swimmingpool, sauna og dampbad kan benyttes inden check ind og efter check ud.

Pool og dampbad er åben alle dage kl. 7-23.
Saunaen er åben fredag kl. 15 til søndag kl. 23.

Uanset hvordan man ønsker at betale sit ophold, vil der ved check-in tages en autorisation på opholdets pris + kr. 500,- ekstra pr. nat, som en garanti for opholdet. Betales der med gavekort eller kontant, bliver det beløb som er autoriseret, frigivet efter check ud. Det anbefales at informere receptionisten, hvis opholdet er reserveret med et debitkort, da beløbet ikke er trukket, men blot spærret af banken.

Når I ankommer på hotellet, bliver I bedt om at udfylde registreringskort, underskrive, og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.

Du kan bruge alle gængse kreditkort. Bemærk der tillægges et gebyr på udenlandske kreditkort.

Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst. Comwell.dk debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. 

Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. 

Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. Ønsker du efter opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Electron, Maestro eller MasterCard Direct.

Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16:00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16:00 fakturerer vi for den første nat. 

Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. 

Værelse med middage kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.

På vores superior-værelser kan der laves to opredninger.

På vores familieværelser kan der laves tre opredninger.

Børn (3-11 år) ½ pris af voksne.

Børn 0-2 år i weekendseng inkl. morgenbuffet.

Sover barnet 0-2 år i forældrenes seng, er barnet uden beregning. 

Frugtskål på værelset / pris: kr. 35,- pr. person.

Dagens buket til hende eller ham du holder af / kr. 250,-.

På Comwell Rebild Bakker har vi fire handicapvenlige værelser. På hotellet finder du handicaptoilet på 1. sal i nærheden af receptionen og elevator til alle etager. Der er desuden mulighed for badestol på alle værelser.

Det er tilladt at medbringe ”stille” og renlige hunde på værelset, såfremt det meddeles forud for opholdet. Hunden må ikke være alene på værelset og må ikke færdes i restaurantområdet. Du må have op til 2 hunde med pr. værelse. Merpris kr. 250,- pr. værelse pr. nat.

Morgenbuffet serveres mandag – fredag mellem kl. 07.00 – 09.30 og lørdag – søndag + ferieperioder mellem kl. 07.00 – 10.30

Morgenmaden serveres i vores restaurant, i visse perioder er det nødvendigt med bordbestilling, henvend dig i receptionen for mere information.

Hvis du rejser inden kl. 7, er det muligt at bestille morgenmad to go i receptionen inden kl. 20.00 dagen før.

Morgenmad to go kan ikke bestilles i sommerperioden, kontakt hotellet ved specielle behov og ønsker.

Alle vores dyner og puder er allergitestet. Meddel altid på forhånd hvis du har allergier - også når det gælder fødevarer.

Vores restaurant er åben fra kl. 18 - 21.30 fra mandag til lørdag. I ferieperioder er restauranten også åben i samme tidsrum.

Bordreservation skal foretages på forhånd og dette kan gøres i receptionen eller ved at trykke 9 på telefonen på dit værelset. 

Hvis middag er inkluderet i dit ophold, skal du bestille tid til spisning ved ankomst. Hvis middag ikke er inkluderet, er det en god idé at bestille bord på forhånd, da der ellers kan være fuldt booket på dagen.

Børn tilbydes portioner til halv pris. 

Vores bar er åben mandag til fredag kl. 15 - 23 og lørdag kl. 12 - 23. I ferieperioder er baren åben hver dag kl. 12 - 23.

Det er muligt, at bestille mad fra vores barkort, mandag til lørdag kl. 12 - 21. 

Brug for en taxa? Vores reception hjælper dig gerne med booking.

Nærmeste togstation er Skørping Station - afstand 3 km.

Busstoppested findes lige uden for hotellet.

Der er gratis parkering på Comwell Rebild Bakker.

På Comwell Rebild Bakker har vi 2 ladestandere til elbiler. Selve parkeringspladsen er gratis, men der er brugerbetaling for strømmen via Clever app, og egne kabler skal medbringes.  

Vi tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Du forbinder ved at vælge 'comwellhotels' som Wi-Fi og derefter logge på med koden 'comwellhotels'. 

Al rygning er forbudt indendørs og E-cigaretter er ikke tilladt indendørs. Det er kun tilladt at ryge i atriumgården ved siden af receptionen.

Kontakt hotellet på tlf.: (+45) 98 391 222 eller på mail: hotel.rebildbakker@comwell.com

Generel info om dit ophold på Comwell

Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage.

Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. 

Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. 

Gavekort fra Gavefabrikken skal altid bestilles via det link der følger med gavekortet og kan ikke bruges som betaling medmindre opholdet specifikt er bestilt herigennem.

Alle vores hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Vi tror på, at Det Økologiske Spisemærke vil højne kvalitets- og smagsoplevelsen i vores køkkener, til glæde for vores gæster.

Vi gør en aktiv indsats for at komme madspild til livs og genanvender derfor madaffald, til bl.a. Biogas og anden generations biodiesel.

Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.

Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold med overnatning - dog ikke i forbindelse med konferencer og møder. Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell eller på Comwell.dk. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem. Læs mere på www.comwellclub.dk.