Firmafest på Comwell Rebild Bakker

Om firmafest på Comwell Rebild Bakker
Maks. antal gæster
240 gæster ved runde borde, 350 ved lange.
Antal værelser
151 (fordelt på dobbelt- og enkeltværelser)
Pris
Fra 1.045,- pr. person
Bonusinfo
Luksustipier og teambuildingsaktiviteter
Maks. antal gæster
240 gæster ved runde borde, 350 ved lange.
Antal værelser
151 (fordelt på dobbelt- og enkeltværelser)
Pris
Fra 1.045,- pr. person
Bonusinfo
Luksustipier og teambuildingsaktiviteter

Firmafest i vild natur

Lige midt i den nordlige del af Jylland, tæt på Rold skov og bare 20 minutter fra Aalborg, ligger Comwell Rebild Bakker. Her har vi udsigt til et storslået hedelandskab, som tager sig smukt ud fra afstand og som inviterer til mange aktiviteter for de mere eventyrlystne gæster. Er det jer?

Med udsigt til en god aften

På Comwell Rebild Bakker er vi klar til at arrangere jeres næste firmafest, så I kan samle holdet til en festlig aften. Vi har flere festlokaler og plads til hele 350 gæster ved lange borde og 240 gæster ved runde borde. Alle festlokaler har udsigt til den storslåede natur, og vælger I at spise i restauranten, er der direkte udgang til den store terrasse.

Teambuilding som optakt til årets fest

Hos os har I også optimale muligheder for at begynde festen med en aktivitet i de helt utrolig smukke omgivelser. Teambuilding før firmafesten er ofte populært – og det kan være en tur på mountainbike, en smuk kanotur på Lindenborg Å eller en rolig slentretur i sensommerens purpurfarvede lyngtæppe.  Og husk: Jo bedre I er rystet sammen, jo bedre arbejder I sammen. Og jo bedre fester I sammen!

Kom og se - og lad os høre mere

Kontakt os så snart I har en dato på jeres firmafest. Vi vil allerhelst vise jer rundt, for det er bare noget helt andet - og så absolut værd at bruge tid på. Vi taler om formålet med jeres fest og pejler os ind på det helt rette spor for en succesfuld firmafest.

Selskabspakker

På Comwell Rebild Bakker er vi mestre i at holde i fest. Og vi tilbyder mange måder at gøre det på. Tag et kig på vores festmenu og de forskellige tilkøb, så vi kan skabe lige den firmafest, I ønsker.

Se selskabspakker