Generel info om dit ophold på Comwell Rebild Bakker

Vigtig information

Check-in & check ud
Check-in kan ske fra kl. 15:00.

Check ud skal ske senest kl. 11:00.

Ønsker du en sen afrejse eller tidlig ankomst skal dette bestilles på forhånd mod et tillæg på kr. 200,-.

Swimmingpool, sauna og fitnesscenter kan benyttes inden check-in og efter check ud.

Børn under 18 år skal altid være ledsaget/bo ifølge med en voksen i forbindelse med ophold.

Ekstra forkælelse på værelset
Frugtskål på værelset / pris: kr. 35,- pr. person.

Dagens buket til hende eller ham du holder af / kr. 195,-.

Autorisation
Uanset hvordan man ønsker at betale sit ophold, vil der ved check-in tages en autorisation på opholdets pris + kr. 500,- ekstra pr. nat, som en garanti for opholdet. Betales der med gavekort eller kontant, bliver det beløb som er autoriseret, frigivet efter check ud. Det anbefales at informere receptionisten, hvis opholdet er reserveret med et debitkort, da beløbet ikke er trukket, men blot spærret af banken.

Registreringskort
Når I ankommer på hotellet, bliver I bedt om at udfylde registreringskort, underskrive, og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.

Opredning på værelset
På vores superior-værelser kan der laves to opredninger.

På vores familieværelser kan der laves tre opredninger.

Børn (3-11 år) ½ pris af voksne.

Børn 0-2 år i weekendseng inkl. morgenbuffet kr. 125,-.

Sover barnet 0-2 år i forældrenes seng, er barnet uden beregning. 

Hunde på værelset
Det er tilladt at medbringe ”stille” og renlige hunde på værelset, såfremt det meddeles forud for opholdet. Hunden må ikke være alene på værelset og må ikke færdes i restaurantområdet. Du må have op til 2 hunde med pr. værelse. Merpris kr. 250,- pr. værelse pr. nat.

Annullering af ophold
Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16:00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16:00 fakturerer vi for den første nat. 

Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. 

Værelse med middage kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.

Handicapvenligt
På Comwell Rebild Bakker har vi fire handicapvenlige værelser. På hotellet finder du handicaptoilet på 1. sal i nærheden af receptionen og elevator til alle etager. Der er desuden mulighed for badestol på alle værelser.

Kreditkort
Du kan bruge alle gængse kreditkort på Comwell Aarhus. Bemærk, der tillægges et gebyr på danske og udenlandske kreditkort - dog ikke på Dankort som er gebyrfrit. 

Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst. Comwell.dk debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. 

Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. 

Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. Ønsker du efter opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Electron, Maestro eller MasterCard Direct.

Morgenmad
Morgenbuffet serveres alle dage kl. 07:00-10:00.

Grab & Go
Der sælges et udvalg af sandwich, salater og wraps i receptionen fra Cofoco. Madpakke kan desuden forudbestilles senest kl. 20:00 aftenen indenfor kr. 75,-.

Allergi
Alle vores dyner og puder er allergitestet. Meddel altid på forhånd hvis du har allergier - også når det gælder fødevarer.

Restaurant
Hvis middag er inkluderet i dit ophold, skal du bestille tid til spisning ved ankomst. 

Hvis middag ikke er inkluderet, er det en god ide at bestille bord på forhånd, da der ellers kan være udsolgt på dagen.

Børn tilbydes portioner til halv pris. 

Restauranten er åben mandag til lørdag kl. 18:00-21:30.

I ferieperioder er vores restaurant også åben om søndagen kl. 18:00-21:30.

Bar
Baren er åben mandag-fredag kl. 15:00-23:00 og lørdag kl. 11:00-23:00. Baren er lukket om søndagen.

Taxi
For at bestille taxa - kontakt venligst receptionen på tlf.: (+45) 98 391 222.

Offentlig transport
Nærmeste togstation er Skørping Station - afstand 3 km.

Busstoppested findes lige uden for hotellet.

Parkering
Der er gratis parkering på Comwell Rebild Bakker.

Opladning af el-bil
På Comwell Rebild Bakker har vi gratis opladning af el-biler. Kontakt receptionen for nærmere information. 

Gratis Wi-Fi
Vi tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Du forbinder ved at vælge 'comwellhotels' som Wi-Fi og derefter logge på med koden 'comwellhotels'. 

Fitness
Vi har et to-etagers og veludstyret fitnesscenter med Techno Gym-maskiner. 

Rygning
Al rygning er forbudt indendørs og E-cigaretter er ikke tilladt indendørs. Det er kun tilladt at ryge i atriumgården ved siden af receptionen.

Aviser
Comwell drager omsorg for miljøet. Derfor er der ikke fysiske aviser og magasiner til rådighed på hotellet. I stedet kan du som gæst downloade den gratis app PressReader, hvori du kan læse alle de nyheder du ønsker. PressReader giver dig adgang til 7.000 danske og udenlandske aviser og magasiner. Det er gratis at benytte. Du skal blot være på hotellets trådløse netværk. Adgang til PressReader er gældende under hele dit ophold og 24 timer efter check ud. 

Bestilling af ophold online
Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage.

Gavekort
Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. 

Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. 

Gavekort fra Gavefabrikken skal altid bestilles via det link der følger med gavekortet og kan ikke bruges som betaling medmindre opholdet specifikt er bestilt herigennem.

Det Økologiske Spisemærke
Alle vores hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Vi tror på, at Det Økologiske Spisemærke vil højne kvalitets- og smagsoplevelsen i vores køkkener, til glæde for vores gæster.

ReFood-mærket
Vi gør en aktiv indsats for at komme madspild til livs og genanvender derfor madaffald, til bl.a. Biogas og anden generations biodiesel.

Green Key-mærket
Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.

Udsmykning af hotellet
Hele vores hotel er indrettet med HAY, så forelsker du dig i et møbel, er det muligt at købe hos Hay. Henvend dig i receptionen ved spørgsmål.

Comwell Club
Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold med overnatning - dog ikke i forbindelse med konferencer og møder. Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell eller på Comwell.dk. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem. Læs mere på www.comwellclub.dk.

Andre spørgsmål?

Kontakt hotellet på tlf.: (+45) 98 391 222 eller på mail: hotel.rebildbakker@comwell.com