Aktiviteter på Comwell Rebild Bakker

Unikke faciliteter til en aktiv ferie

Comwell Rebild Bakker ligger midt i et af Danmarks mest fantastiske naturområder. Dette giver helt unikke muligheder for en aktiv ferie, du ikke finder mange andre steder i Danmark.

Kør mountainbike på de fedeste singletracks, løb i den smukkeste natur, svøm i åben sø eller kombiner og tilrettelæg din egen triathlon. Du kan også vandre i bakkerne eller blot gå en stille aftentur og nyde naturen. Mulighederne er mange og for enhver smag. 

Mountainbike i Rold Skov

Oplev et af de bedste mountainbike terræner i Danmark. Rold Skov er et mountainbike-mekka for MTB-ryttere, og her finder du forskellige sværhedsgrader og distancer i et meget varieret terræn. ”Den Store Rold Skov Rute” er en del af "de 10 spir" i Danmark, som er 10 særligt udvalgte ruter, som alle er offentligt tilgængelige.

Løb og vandring

Rebild Bakker og Rold Skov er oplagt til løbetræning eller blot en god vandretur i den smukke natur. Prøv et orienteringsløb alene eller sammen med venner og familie. 

På alle Comwell-hoteller finder du særlige løberuter, som du kan benytte via den gratis app, RunGo. 

Cykling for alle niveauer

Lige uden for døren har vi nogle af Danmarks bedste områder til landevejs- og bakkespurter. De mange cykelruter byder på exceptionelle muligheder, hvad enten du er begynder eller øvet cykelrytter. Du kan i receptionen låne rutekort til landevejsruter på 13, 25, 44, 50, 75, 80 og 100 km. 

Svømning i hav eller pool

Du kan benytte hotellets pool område til svømning, men hvorfor ikke prøve at svømme i en rigtig skovsø med opmålinger og kort. Du kan naturligvis låne våddragter på hotellet. Svømmebanen i den lækre badesø St. Økssø er i funktion i sommerhalvåret. Kombineret med den 1,8 km. lange afmærkede svømmerute er der gode muligheder for træning af bl.a. triatlon.

Andre aktiviteter i området

Vi har flere lokale samarbejdspartnere, der også tilbyder spændende aktiviteter i vores skønne område. Besøg bl.a.:

Medlemsskab hvis du bor lokalt

Hvis du bor i området kan du få et medlemsskab, gå i fitnesscenteret, eller tage en dukkert i poolen. Du kan få følgende medlemskaber:

  • 6 måneders kort kr. 1.200
  • 3 måneders kort kr. 750
  • 1 måneds kort kr. 375
  • 10-turs kort* kr. 375
  • Dagsbillet kr. 75

*10-turskort: 1 klip pr. aktivitet pr. person

Lån/leje af cykler samt guidede MTB-ture er ikke inkl. i medlemsskabet.

Vi gør opmærksom på at aldersgrænsen for medlemsskab er 15 år.