Romantiske ophold på Comwell

Nyd et romantisk ophold for 2

LAD ROMANTIKKEN BLOMSTRE

En romantisk weekend væk fra hverdagens stress. Afslapning og forkælelse i spaen. Uforglemmelig gourmetmad op højt niveau. Tid til hinanden. Lyder det som noget for dig? Med et romantisk kæresteophold på et af Comwells hoteller, kan I lade romantikken blomstre. Med fokus på velvære, afslapning og gastronomi giver I plads til at nyde hinanden.

På mange af vores hoteller rundt omkring i Danmark kan I booke en behandling, slappe af i vores jacuzzi og nyde de stilfulde faciliteter, når vi sætter afslapning og velvære i fokus. Med vores mange hoteller og forskellige tilbud på weekendophold kan I helt selv bestemme, hvad I har lyst til. Måske ligger romantikken for jer i et glas champagne på jeres værelse ved ankomst? Eller måske i et hyggeligt spaophold med massage og lignende? Måske er det over et fantastisk gastronomisk måltid? Uanset hvad I er til, vil I opleve af Comwell har, hvad der skal til for at gøre jeres weekendophold til et romantisk et af slagsen. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en romantisk kæresteweekend.

Book et romantisk ophold.

EN ROMANTISK WEEKEND MED DET HELE

Tag kæresten under armen og glem tiden, når vi byder på kæresteophold med overnatning på et lækkert dobbeltværelse. Et weekendophold for 2 kan bringe dig tættere på din partner, fordi det eneste, I skal fokusere på er at være sammen. Et kæresteophold er et romantisk ophold til jer, som måske skal fejre årsdag, bryllupsdag eller  som en skøn date for to som holder af hinanden. Det kan også være, at du måske skal du på frierfødder. Uanset hvad danner Comwell de perfekte rammer for jeres kærestetur.

Nyd hinanden med afslappende spadag og wellness på et af Comwells spahoteller, og nyd efterfølgende en behandling, hvor krop og sjæl forkæles. Vores uddannede spaterapeuter er klar til at give jer en professionel spabehandling. Afslut aftenen med en bæredygtig, økologisk middag, hvor maden og samværet er i højsædet.

Tag afsted på et romantisk weekendophold.

_hotel-comwell-borupgaard-spaophold-wellness-1534

Spa Retreat

 • 3 days and 2 nights
 • Free access to AquaSpa and fitness room
 • Spa towels, bathrobes and slippers included
 • 2-course dinner on the day of arrival
 • A glass of bubbles
 • 3-course dinner on the second day
 • Large breakfast buffet with organic and local specialties
Read more
Vælg værelse for pris
per person
_hotel-spa-kellers-park-vejle-1012
Forkælelse for alle sanser

Spa stay with seasonal dinner

 • Free access to AquaSpa and fitness room
 • Welcome drink
 • 3-course dinner or buffet selected by the chef
 • Overnight stay
 • Large breakfast buffet with organic and local specialties
Read more
Vælg værelse for pris
per person

ROMANTISK OPHOLD I GAVE

Vil du overraske din kæreste med en særlig gave? Giv et romantisk weekendophold på et af Comwells unikke hoteller i gave. Her er der mulighed for nydelse og forkælelse, når I vælger af weekendophold på et af vores spahoteller. Hvem vil ikke gerne overraskes med luksus og afslapning? I kan også vælge, at weekendopholdet skal have fokus på gastronomi og bæredygtighed i særklasse, hvis I vælger et af vores gourmetophold. Her vil I opleve at få uforglemmelig mad i unikke og hyggelige omgivelser. 

Et weekendophold væk fra hverdagens gøremål og rutiner lader jer få pulsen ned og giver jer tid til at nyde hinanden. Gør noget godt for dig krop og sjæl ved at booke et romantisk weekendophold hos Comwell.

Giv et romantisk ophold for 2 i gave.