Bryllup på Centralværkstedet

Om bryllup på Centralværkstedet
Lokation
Aarhus, Østjylland. Tæt på banegård, busstation og færge.
2 lokaler og grøn gårdhave
Charmerende rum med mulighed for at sætte jeres præg, team og stil
Max. antal gæster
Ca. 500 gæster ved runde borde (350 i Centralværkstedet og 150 i Smedien)
Bonus
Lad vores egen konditor kreere en smuk bryllupskage
Lokation
Aarhus, Østjylland. Tæt på banegård, busstation og færge.
2 lokaler og grøn gårdhave
Charmerende rum med mulighed for at sætte jeres præg, team og stil
Max. antal gæster
Ca. 500 gæster ved runde borde (350 i Centralværkstedet og 150 i Smedien)
Bonus
Lad vores egen konditor kreere en smuk bryllupskage

Jeres drømmebryllup begynder her

Vores indbydende gårdhave, midt i Smilets by, danner de perfekte rammer til en uforglemmelig vielse med Centralværkstedet som jeres betagende baggrund. Og gårdens gimmick er vores skønne, gamle veterantogvogn, som får Instagram til at gløde - og giver bryllupsfotografen mulighed for rigtigt at boltre sig.

Til receptionen i gårdhaven arrangerer vi paller med velkomstdrink og lemonade fra tap i dekorative glastønder - klar til at nyde i skyggen af oliventræer og de store markedsparasoller.

Og skulle det regne, (lige netop denne dag!), har vi naturligvis en Plan B. Eller måske A, for det bliver mindst lige så stemningsfuldt indendørs. Brug det store, røde velourgardin som bagtæppe eller lad spindeltrappen fungere som ’kirkegulv’. Så vær helt roligt, for der er intet, der stopper en ordentlig fest på Centralværkstedet.

Klar til bryllupsplanlægning

Centralværkstedet er et populært festlokale, så vær ude i god tid, gerne et år i forvejen. Kom ned til en fremvisning og lad os tage en snak om dét bryllup I godt kunne tænke jer. Herefter modtager I et skræddersyet tilbud.

Når I har booket lokalet, tales vi ved igen til et planlægningsmøde cirka tre måneder før brylluppet. Her går vi alt fra program til menu igennem og I vælger menuen ud fra de forskellige forslag som køkkenet er kommet med.

Vores køkken er solidt plantet i bæredygtigheden og bruger kun råvarer i sæson. Og så vidt muligt økologisk. Vi får vores kød fra Troels på Grambogaard og fisk fra Vesterhavet. Og med de råvarer er det helt umuligt ikke at blive legesyg - og lækkersulten!

Det er også til dette møde vi taler om, hvad der skal være i baren og alt det andet lavpraktiske. Cirka en uge før gennemgår vi de allersidste detaljer og finjusteringer.

Hvilket bryllupslokale skal I vælge?

Centralværkstedet er ét stort festlokale. Og selv her, hvor der er højt til loftet, er charmen intens. Se bare de gamle jernbanespor i gulvet, høje ’remise’-vinduer, de rå jernsøjler og -drager og de blottede tegl, der gør omgivelserne enestående smukke.

Her er råt, rustikt og urbant. Og kontrasten kommer i de tunge, vinrøde velourgardiner og flotte lysekroner. Der er flere muligheder for at opdele lokalet i flere, mindre rum eller udnytte det dejlige repos, hvor jeres gæster kan trække sig tilbage i et loungeområde og nyde overblikket over feste.

Fra festlokalet er her direkte udgang til vores gårdhave med bålfade, lyskæder, fakler og terrassevarmere.

Smedien ligger lige overfor. Her er det helt perfekte sted for en fest med lidt færre gæster. Her er der bar, loungeområde, pejs og plads til jeres gæster ved runde borde, langborde eller ståede reception. Med fritlagte spær, grønne planter i loftet og en umanerlig charme i lokalets deltaljer er det svært ikke at blive lidt forelsket, når man er gæst i Smedien.

Bryllupspynt og dekoration

Vi anbefaler runde borde med 7-9 gæster ved hvert bord og dækker op med hvide stofduge og -servietter, bloklys og stentallerkener, som gør opdækningen lige så smuk og kontrastfyldt som festlokalet. Vi understreger den gode stemning yderligere med bloklys rundt omkring i lokalet. Og ruller selvfølgelig den røde løber ud!

I er naturligvis velkomne til at pynte borde og lokale som I vil. Vi samarbejder med blomsterdekoratør Lykke Blomster, som har sin egen blomsterplantage med sæsonblomster i Skrydstrup. Hun kender lokalet og ved, hvad der tager sig godt ud. Og det er også hende, der har lavet det flotte, frodige grønne loft i vores nabolokale, Smedien, og som har sænket loftet med dekorative lyskæder.

Alt er muligt, også tyl og balloner med helium. Vi tager dog et mindre gebyr, hvis noget skal sidde i loftet. DJ, band og udstyr er I velkomne til at booke selv, og vi kan sagtens spille hyggemusik under middagen.

Bryllupskage fra egen konditor

Comwell_Centralværkstedet_RAIS1089.jpg

Et højdepunkt til bryllupsfesten eller en lille overraskelse til gæsterne. Der er mange måder at servere bryllupskagen på, men i Centralværkstedet når kageniveauet nye højder.

Her er nemlig en konditor i huset. Og hun ved, hvad hun laver. Til gengæld er der nærmest ingen grænser for, hvad hun ikke kan! Delikate og dekorative bryllupsbordkort, i bisquit og marcipan, der overrasker gæsterne ved bordet. Eller små ’wedding favors’, en gave til jeres gæster, som f.eks. en lille pose petit fours.

Og så er der selvfølgelig bryllupskagen, som kan laves i forskellige smagskombinationer og pyntes præcis, som I ønsker. Vi kan også lave jeres monogram i chokolade til toppen af bryllupskagen. Eller til desserten. Eller begge dele.

Og hold så en romantisk bryllupsfest

Herfra er det ’bare’ at slippe kontrollen, vi har den! Så fest bare løs! Dansegulvet ligger i forlængelse af vores rustikke bar under et sænket loft, så her er club-stemning. Og bartenderne mixer drinks til den store guldmedalje. Natmad serveres i festområdetog kunne f.eks. være hjemmelavede små pizzaer, sliders, hotdogs eller noget man kan tage i hånden og danse videre med!

Og når så Niels W. Gades Brudevals for længst er trådt og festen lakker med enden, kan I trække jer tilbage til jeres værelse, bare to minutters gang fra Centralværkstedet, på Comwell Aarhus. Her venter et værelse med panorama-view over byen. Og vågne som hr. og fru til dagen derpå-Champagnebrunch og gaveudpakning i herlig, afslappet urban stemning med resten af selskabet i Centralværkstedet eller i vores smukke nabolokale, Smedien.

I kan naturligvis også spise morgenmaden på hotellet. Og så hjælper vi jer gerne over med gaverne efter festen.

Vinterbryllup på Centralværkstedet

Har I lyst til at kaste jer ud i noget vintervildt og anderledes, indbyder Centralværkstedet i dén grad til et yderst stemningsfuldt bryllup i årets mørke måneder! Vintermørket klæder nemlig vores enestående, karakterfulde rammer og entreen hertil i byens farverige lys fås ikke bedre. Hold det smukkeste vinterbryllup og lad fakler, bålfade og lyskæder stråle og sprede stemning til jeres fest.

Centralværkstedet ligger supercentralt, bare et par minutters gang fra Aarhus banegård, Kombardo, busser og letbane. Og her er masser af P-pladser tæt på i Bruuns Galleri eller på Frederiks Plads.

Blandt Danmarks bedste bryllupslokationer - ifølge Elle

Fik vi nævnt Centralværkstedets flotte placering blandt landets creme de la creme lokationer, når man spørger eksperterne hos ELLE? Den placering er vi yderst stolte af, og vores ambitioner for de absolut bedste bryllupper er altid i fokus hos os. Læs artiklen her

Så start planlægningen af jeres drømmebryllup nu. Kontakt os for at høre mere, booke tid til en fremvisning eller ønsker et tilbud på bryllup.  

Skriv til os