Gør jeres drømmebryllup til virkelighed

Ideelle rammer til bryllupper

Hos Comwell er alle vores hoteller og bryllupslokationer beliggende i skønne områder, der skaber de ideelle rammer omkring jeres drømmebryllup – hvad enten det betyder et romantisk vinterbryllup eller et sjovt udendørs sommerbryllup med et brag af en efterfølgende fest. Alle vores bryllupslokaler er fleksible: De kan indrettes efter jeres ønske og tilpasses bryllupper af alle størrelser. Vi har 20 hoteller og venues, som alle har hvert deres unikke udtryk, så mulighederne i vores festlokaler er mange.

Vi har hoteller i fascinerende historiske rammer, hoteller i den smukkeste natur med skov, strand eller udsigt over fjord, samt hoteller der ligger med fantastisk udsigt over nogle af de største byer i Danmark. Så uanset hvor i landet og hvilke rammer brud og brudgom ønsker til deres bryllup, kan I finde det hos os.

Kontakt hotellet og få planlagt den bedste fest!

Strandbryllup i Danmark

Hvis I drømmer om et bryllup ved stranden omgivet af smuk natur og bølgernes brusen, kan det sagtens lade sig gøre i Danmark. Hos Comwell har vi flere hoteller, der ligger lige ud til stranden men stadig har nem adgang for jeres gæster. Bryllup ved stranden er muligt på:

Køge Strand

Køge

Klarskovgaard

Korsør

Bryllupsmenu gæsterne vil huske

Uanset om det gælder jeres bryllupsmiddag eller bryllupsreception, er en menu med lækker mad og drikke en essentiel del af arrangementet.

Når I bestiller bryllupsmad hos os, kan I være sikre på, at jeres bryllupsgæster vil få en unik gastronomisk oplevelse. Ud fra jeres ønsker hjælper vi med at sammensætte jeres personlige bryllupsmenu med tilhørende vinmenu – og assisterer naturligvis også med menukort. Vores konditor hjælper med bryllupskage og imødekommer alle tænkelige ønsker om traditionel eller alternativ kagepynt, samt prikken over i’et: En smuk topkagefigur af brudeparret.

Jeres festmiddag kan også bestå af en bryllupsbuffet, og vi tilpasser selvfølgelig menuen efter alle gæsters madpræferencer, som f.eks. vegetarisk eller vegansk. Derudover bestræber vi os på at lave en økologisk bryllupsmenu.

Alle vores kokke sætter en ære i at bruge de absolut bedste råvarer. Vi har fokus på bæredygtighed, økologi og gastronomi, og i 2017 modtog vi Årets Økopris. Vores mad er ikke kun god for jeres gæster men også for vores planet.

Under festen er vores venlige og imødekommende serveringspersonale naturligvis behjælpelige med at sørge for jer og jeres gæster, så I kan slappe af og nyde mad og vin.

Bryllup omgivet af natur

Et bryllup omgivet af natur giver en hyggelig, afslappende og romantisk atmosfære. Hos Comwell har vi flere hoteller, der ligger midt i naturen omgivet af skov, søer og grønne områder. Bryllupsfest med skoven som bagtæppe er muligt på:

Borupgaard

Snekkersten

Bygholm Park

Horsens

Holte

Holte

Klarskovgaard

Korsør

Rebild Bakker

Skørping

Overnatning efter bryllupsfesten

Både I og jeres gæster har mulighed for en hotelovernatning på Comwell efter bryllupsfesten. Med en overnatning undgår både I og gæsterne at skulle bekymre jer om, hvordan I kommer hjem efter festen. Den efterfølgende morgen byder vi på den store morgenbuffet, så I kan runde festen af med jeres venner, veninder og familie på en hyggelig og afslappende måde.

Bryllup med udsigt til vandet

En billedskøn udsigt er med til at skabe den helt rigtige stemning til et bryllup, og hvad er mere romantisk end en smuk havudsigt? Vi har flere hoteller med et helt unikt kig over hav eller fjord. Her kan du se, hvor I kan blive forkælet med hav eller fjordudsigt:

Kellers Park

Børkop

Kongebrogaarden

Middelfart

Middelfart

Middelfart

Roskilde

Roskilde

Personlig bryllupsplanlægger

Hos Comwell kan I få tilknyttet en personlig bryllupsplanlægger, som er med hele vejen fra den indledende snak og bryllupsplanlægning til jeres bryllupsarrangement er slut og de sidste stearinlys pustet ud.

Vi har mange års erfaring med planlægning og afvikling af bryllupper i alle størrelser. Først og fremmest hjælper vi jer med at finde den rigtige lokation med det helt rigtige festlokale. Derefter yder vi rådgivning og kommer med ideer til underholdning – f.eks. musik i form at et bryllupsband – og inspiration til indretning af jeres selskabslokaler, bryllupspynt, blomsterdekoration og borddækning, herunder bordpynt, bordkort, bordnumre og andre former for borddekoration.

Vi tager højde for jeres budget, behov og ønsker for hele dagen – fra bryllupsfotografering og bryllupskørsel til dagens musikalske indslag, hvad enten det betyder et live band, en DJ eller noget helt tredje.

Med andre ord, så står vi for alt det praktiske. Det eneste I som brudepar skal koncentrere jer om, er at være sammen med jeres gæster og nyde dagen.

Læs mere

Bryllup i centrum

Aarhus

Aarhus

Centralværkstedet

Aarhus

Copenhagen Portside

Nordhavn

H.C. Andersen Odense

Odense

Hvide Hus Aalborg

Aalborg

Kolding

Kolding

Skræddersy dit drømmebryllup

Med hjælp fra vores bryllupsplanlægger kan vi skræddersy jeres drømmebryllup.

Vi ved, at alle bryllupper er forskellige, og at alle kommende brudepar har hver deres idéer om pynt og dekorationer, bryllupsunderholdning, bryllupsfoto, bryllupsmad – og pris. Nogle kommende brudepar ønsker et stort bryllup, hvor de gamle traditioner opretholdes – som f.eks. en bryllupstale – mens andre drømmer om at holde et lille uformelt, og måske også utraditionelt, bryllup, hvor der lægges mere vægt på sjove og anderledes indslag. Vigtigst af alt er, at dagen bliver personlig og afspejler jer. Derfor står vi klar med forskellige forslag og bryllupsinspiration til festlige bryllupper med storslåede bryllupsdekorationer såvel som sjov oppyntning til et alternativt bryllup. Uanset hvad I vælger – tradition eller ej – så sætter vi hos Comwell en ære i at brudeparret får en uforglemmelig fest i et smukt pyntet selskabslokale.

Vores bryllupsplanlægger sørger for at koordinere taler, sjove indslag og underholdning med jeres toastmaster, så I – bruden og gommen – kan læne jer tilbage og fokusere på at nyde en helt særlig og romantisk dag med venner og familie.

Hold bryllupsfest på Comwell

Det kan være svært at beslutte sig for det helt rigtige sted at holde bryllup, men uanset hvor i Danmark I ønsker at holde jeres bryllupsfest, så har vi en spændende bryllupslokation. Hvad enten I planlægger et sommerbryllup eller vinterbryllup, så har vores faciliteter de perfekte rammer for aktiviteter i forbindelse med brylluppet.

Comwell-hotellerne har hver deres unikke beliggenhed og smukke omgivelser. Drømmer I om et strandbryllup med sand mellem tæerne, så har vi strandhoteller med udsigt til havet. Er I mere til havebryllup eller udendørs bryllup i smuk natur, arrangerer vi også det. Hvis I ønsker at holde bryllupsfest centralt i byens pulserende liv – i f.eks. København, Aarhus eller Aalborg – så er det også muligt hos os.

Skal I samle gæster fra hele landet til jeres bryllupsreception, kan I nemt vælge mellem et af vores 20 danske hoteller og venues fordelt over Sjælland, Fyn og Jylland. Om det skal være i Holte eller Helsingør i Nordsjælland, Sorø, Køge eller Roskilde på øvrige Sjælland, Odense eller Middelfart på Fyn, Kolding, Vejle, Århus eller Aalborg i Jylland, er helt op til jer. Mulighederne for at finde den helt rigtige bryllupslokation hos os er mange.

Vi ser frem til at tage imod jer og jeres bryllupsgæster.

Kontakt og hør mere