Teambuilding

Alternative måder at holde møde på hos Comwell Aarhus

Comwell Borupgaard

Jesper Rais

Alternative måder at holde møde på

Som en del af konceptet 'Motiverende Møder. tilbyder vi som noget helt særligt på Comwell Aarhus "City Reflection".

Oplev byens pulserende rum og skab samtidig kreative refleksioner med udgangspunkt i jeres mødeagenda. I vil blive udstyret med iPad og oversigtskort, som fører jer trygt igennem byen med oplevelser, refleksion, læring og teambuilding i fokus. Via aktiviteter, opgaver og ny viden gennemgår I jeres mødeagenda på en ny og anderledes måde.

Comwell City Reflections kan opleves i flere udgaver, afhængig af jeres agenda og mål for mødet - alle kan være med.

Turen varer som udgangspunkt 2 timer.

Comwell Aarhus

Gå stærkere hjem fra Comwell

Alle vores hoteller rundt i Danmark tilbyder aktiviteter, teambuilding eller øvelser i forbindelse med møder og konferencer. På den måde er det let at bryde de faste rammer og øge læringen, når I inddrager øvelser, teambuilding og involverer deltagerne i mødet. Aktiviteterne giver også mulighed for at styrke samarbejdet og kommunikationen, så I også i andre sammenhænge står stærkere sammen og holder fokus på de fælles mål.

På Comwell hjælper vi gerne med at finde teambuildingsøvelser, som I kan bruge som en del af jeres mødeprogram. Mange aktiviteter er også oplagte som et indslag om aftenen, når dagens faglige program er overstået. De fleste af vores hoteller er placeret i naturskønne omgivelser, hvorfor det ofte kalder på udendørsaktiviteter.

Tag en snak med jeres MeetingDesigner om mulighederne, og lad os endelig høre mere om jeres ønsker.