Spørgsmål og svar om Comwell Aarhus

Comwell Aarhus værelse møbler

Marie Hidvi

Generel info om dit ophold på Comwell Aarhus

Check-in kan ske fra kl. 15:00.

Check ud skal ske senest kl. 12:00.

Ønsker du at forlænge dit ophold med enten to timer tidligere check-in eller to timer senere check ud end de gældende tider? Så kan dette bestilles forud for dit ophold mod et gebyr på kr. 200,-.

Børn under 18 år skal altid være ledsaget/bo ifølge med en voksen i forbindelse med ophold.

Uanset hvordan man ønsker at betale sit ophold, vil der ved check in tages en autorisation på opholdets pris + kr. 500,- ekstra pr. nat som en garanti for opholdet. Betales der med gavekort eller kontant, bliver det beløb som er autoriseret, frigivet efter check ud. Det anbefales at informere receptionisten, hvis opholdet er reserveret med et debitkort, da beløbet ikke er trukket, men blot spærret af banken.

Når I ankommer på hotellet, bliver I bedt om at udfylde registreringskort, underskrive, og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.

Der kan maksimalt være én opredning pr. værelse. Opredninger skal altid forudbestilles. Børn (3-11 år) koster kr. 200,- pr. nat. Sover barnet (0-2 år) i forældrenes seng, er barnet uden beregning. Babyseng (0-3 år) koster kr. 150,- pr. nat. En ekstra opredning koster kr. 300 per nat. Hvis I er flere, der rejser sammen, kan vi tilbyde værelser med connecting doors, hvor I frit kan gå imellem værelserne. Vi har også mulighed for at tilbyde vores "suite" løsning, hvor man kan få to eller tre værelser, som ligger afsides med mulighed for kunne lave en fælles entré for værelserne.

Det er muligt at opgradere fra standard single til standard dobbelt værelse for kr. 200,-, til standard corner kr. 300,-, til business double kr. 400,- og til business corner kr. 500,-.

Det er tilladt at medbringe ”stille” og renlige hunde på værelset, såfremt det meddeles forud for opholdet. Merpris kr. 250,- pr. nat og kun på standardværelserne på 3. etage.

Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16:00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16:00 fakturerer vi for den første nat. 

Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. 

Værelse med middage kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.

Med elevator til alle etager og ni særligt handicapvenlige værelser er vores hotel handikapvenligt både for gangbesværede og kørestolsbrugere.

Du kan bruge alle gængse kreditkort på Comwell Aarhus. Bemærk, der tillægges et gebyr på udenlandske kreditkort.

Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst. Comwell.dk debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. 

Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. 

Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. Ønsker du efter opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Electron, Maestro eller MasterCard Direct.

Morgenbuffeten er åben:

Hverdage fra kl. 06:30 - 10:00

Lørdag og søndag fra kl. 7:00 -11:00.

Der kan være ændring i tiderne på helligdage og ferieperioder.

Meddel altid på forhånd hvis du har allergier - også når det gælder fødevarer.


Vores reception er døgnbemandet og altid klar til at hjælpe dig med det mindste.


Hvis middag er inkluderet i dit ophold, skal du bestille tid til spisning ved ankomst. Hvis middag ikke er inkluderet, er det en god ide at bestille bord på forhånd, da der ellers kan være udsolgt på dagen.

Vi har et klassisk børnekort og tilbyder, at børn op til 12 år spiser ½ størrelse til ½ pris.

Vores restaurant har åbent mandag til søndag, vi serverer frokost fra kl.12.00 – 16.00 og middag fra 17.00 – 21.30. OBS: Søndag kan der kun bestilles fra barmenuen.


Vores hyggelig bar har et af byens største udvalg af nordiske og økologiske gin.

Baren har åbent mandag – lørdag kl. 12.00 – 00.00 og søndag fra kl. 17.00 -22.00.


Vi tilbyder roomservice 24/7, og prisen for roomservice er kr. 95,- 


Vi anbefaler, at du som gæst bruger Hotel Ride by CommuteApp. Klik direkte ind på linket til Hotel Ride her og bestil din vogn.

Sådan fungerer det:

  1. Åbn linket og indtast din destination og ønsket afhentningstidspunkt (hotellets adresse er udfyldt på forhånd)

  2. Du får pris på din taxatur med og betaler med det samme

  3. Du modtager info om turen på din mobil og undgår overraskelser mht. pris, da din betaling er gennemført inden turen.

Aarhus Rutebilstation ligger lige rundt om hjørnet, og Aarhus Hovedbanegård ligger kun få minutters gang fra hotellet. Det er muligt at tage en bus, som kører direkte til Aarhus lufthavn fra Aarhus Hovedbanegård. Busturen til Aarhus Lufthavn tager cirka 50 minutter, og billetter til turen købes i bussen.


Du kan parkere i hotellets egen parkeringskælder mod betaling. Vær opmærksom på at ved parkering her skal bilens registreringsnummer meddeles i receptionen senest 15 minutter efter ankomst. 

Pris:
Almindelig bilparkering koster kr. 100,- for en dagsbillet eller kr. 175,- pr. døgn.  

Alternativ parkeringsmulighed:
Du kan også parkere i parkeringskælderen på Frederiks Plads,lige overfor hotellet. Grundet byggeriarbejde skal du køre en lille omvej via rundkørslen ved Bruuns Galleri - spørg evt. i receptionen. Priserne er tilsvarende hotellets. 

Comwell Aarhus har 16 p-pladser med ladestandere til elbiler. Prisen er den samme som almindelig parkering plus brugerbetaling for strømmen via Clever app, og egne kabler skal medbringes.


Vi tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Du forbinder ved at vælge 'comwellhotels' som Wi-Fi og derefter logge på med koden 'comwellhotels'. 


Vores fitness lokaler er at finde på 6. etage, som alle gæster har adgang til døgnet rundt. Her er der både vægte samt cardio maskiner.


Al rygning er forbudt indendørs og E-cigaretter er ikke tilladt indendørs. Det er kun tilladt at ryge ved askebægrene udenfor.


Vask og/eller rens som er indleveret inden kl. 9, er tilbage på værelset kl. 18:00 samme dag. Henvend dig i receptionen ved spørgsmål.


Hele vores hotel er indrettet med HAY, så forelsker du dig i et møbel, er det muligt at købe hos Hay. Henvend dig i receptionen ved spørgsmål.


Kontakt hotellet på telefon 86728000 eller på mail: hotel.aarhus@comwell.com

Generel info om dit ophold på Comwell

Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage.


Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. 

Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. 

Gavekort fra Gavefabrikken skal altid bestilles via det link der følger med gavekortet og kan ikke bruges som betaling medmindre opholdet specifikt er bestilt herigennem.


Alle vores hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Vi tror på, at Det Økologiske Spisemærke vil højne kvalitets- og smagsoplevelsen i vores køkkener, til glæde for vores gæster.


Vi gør en aktiv indsats for at komme madspild til livs og genanvender derfor madaffald, til bl.a. Biogas og anden generations biodiesel.


Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.


Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold med overnatning - dog ikke i forbindelse med konferencer og møder. Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell eller på Comwell.dk. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem. Læs mere på www.comwellclub.dk.