4.2 / 5

Restaurant & fest på Comwell Aarhus

frokost, mødeforplejning, comwell aarhus, btb, b2b, tjener,

Spis uimodståeligt urbant - til spiselige priser

Restaurant V på Comwell Aarhus er langtfra det gængse hotelkøkken. Menuen er kræs for hver en krone. Og netop de spiselige priser, et hyppigt skiftende menukort og vores bankende kokkehjerte for særligt lokale råvarer og små entusiastiske producenter, gør V til et sted, hvor også aarhusianerne selv ynder at komme. Atmosfæren er nordisk og eksklusiv, godt hjulpet af HAYs dygtige greb i indretningen. Her føles både hjemligt og hyggeligt og her er altid er uimodståelig urban og international atmosfære.

  • Her er plads til 150 personer og her er mulighed for intime middage og store selskaber.

Restauranten er åben for alle, så selv hvis du ikke bor på hotellet, er du velkommen til at booke bord. Vi serverer frokost alle hverdage kl. 12:00-16:00 og middag mandag til lørdag kl. 17:00-21:30 (søndag lukket).

Ginbar på Comwell Aarhus

Velkommen, gintellektuelle og nybegyndere

På V Bar serverer vi gin & tonic. Men ikke ”bare”. Den enebærbaserede gudedrik fås i mere end 30 forskellige varianter, og vi serverer dem i lige så mange flotte, festlige og ginstagramable anretninger. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af danske gin, nogle så lokalt som fra Sydhavnen i Aarhus. Er du til økologiske cocktails, så har vi skønne varianter fra Nohrlund på fad. Oplev ikke mindst en vaskeægte "beer-wall" med hele 12 forskellige fadøl - udelukkende danske mærker. Husk at vi også byder på en barmenu med gode og klassiske retter, der kan friste de fleste.

Så kig forbi V Bar. Vi lover det er umagen værd – for vi har gjort os umage!

Åbningstider
V Bar er åben mandag til lørdag fra kl. 12 til midnat.

comwell-hotel-aarhus-restaurant-017

Storbybryllup på designhotel i Aarhus

Sig ja til hinanden og et sofistikeret storbybryllup. Og ankom med stil, f.eks. i en cabriolet. Velkommen til bryllup på Comwell Aarhus!

Drømmer I? Eller er I i HAY-heaven?! Hotellet er indrettet fra top til tå med danske HAY, der altid rammer plet i hjerter og tidsånd. Og som giver jeres bryllup præcis dén afslappede og classy storby-vibe, I drømmer om.

Nede ved Spanien, omgivet af havnens rå, industrielle charme, ligger Comwell Aarhus og knejser med sine 94 meter. Et knaldsort fyrtårn midt i en buldrende bydel, hvor streetfood, kunst og kultur popper op side om side med små, skønne vinbarer og cafeer. Og skaber de mest geniale rammer til det city-chikke storbybryllup. I kan tilmed slentre hertil med resten af bryllupsselskabet fra byens kirker og rådhus!

d_2

Eksklusiv firmafest på designhotel i Aarhus

Firmafest på designhotel med uimodståelig storby-vibe? Omgivet af originale pop ups, streetfood og hyggelige vinbarer. Og havnens rå, industrielle charme? Velkommen til firmafest på Comwell Aarhus!

Drømmer I? Eller er I i HAY-heaven?! Hotellet er indrettet fra top til tå med danske HAY, der altid rammer plet i hjerter og tidsånd. Og giver jeres firmafest et helt særligt eksklusivt og stilsikkert udtryk.

Slip kontrollen, vi har den! Og tjek ind til fuld fornøjelse i Værkmestergade. Vi disker op med gourmet-magi og nærvær, mageløs udsigt over by og Rainbow, havnen og Marselisborg-skovene, og en DJ, der forstår at pakke et dansegulv! Og I er i de bedste hænder fra morgenmøde og helt til den lyse morgen.

Se vores selskabskort

reception, møde, møder, sociale arrangementer, socialt arrangement, afdelingsarrangement, afdelingshygge, comwell aarhus,

Den særlige begivenhed

Hvis du leder efter et unikt, stilfuldt og centralt beliggende lokale til dit bryllup eller til en anden festlig lejlighed, så er Comwell Aarhus stedet for dig. Der er nem adgang, hvad enten dine gæster kommer i bil eller med offentlig transport, da vi er beliggende få minutters gang fra Aarhus Hovedbanegård og har parkeringskælder under hotellet.

På den anden side af gade finder du de helt særlige og historiske venues; Centralværkstedet og Smedien. Disse to steder er også en del af Comwell, så her er der også mulighed for at afholde fest. 

Læs om Comwells generelle festkoncepter:

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Aarhus? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 86 728 000, eller du kan benytte nedenstående formular.