Restaurant & fest på Comwell Aarhus

Restaurant V

Restaurant V står for velvære, velkommen og værsgo og er et dansk brasserie med åben køkken. Her er der en hyggelig og urban stemning, der ikke minder om andre hotelrestauranter herhjemme. Fra restauranten har du udsigt til Badeanstalten Spanien og Aarhus by.

Køkkenet lægger vægt på det gode håndværk med klassiske dyder og har fokus på økologi og danske råvarer. Restauranten byder på et stort vinkort, og alle vine fås på glas. Her er plads til 150 personer og her er mulighed for intime middage og store selskaber.

Restauranten er åben for alle, så selv hvis du ikke bor på hotellet, er du velkommen til at booke bord.

V Bar

På 1. sal i forbindelse med restauranten finder du V Bar. Med et sortiment på over 70 forskellige gin kan baren bryste sig af at være en af byens førende ginbarer. Har du lyst til at gå ombord i ginnens univers i form af gin/tonic, tilbyder baren et smagebræt på 3 eller 5 forskellige. Derudover forefindes et rigtigt fin cocktailkort.

V Bar følger resten af hotellets grønne profil, og har således fundet sin niche med fokus på bæredygtighed og udelukkende skandinaviske og gerne økologiske produkter.

Baren er desuden i besiddelse af vel nok landets bredeste udvalg af Aarhusianske NJORDGIN, hvis destilleri ligger 2 minutter fra hotellet.

V Bar byder også på et let spisekort med gode og klassiske retter.

Baren er åben alle dage kl. 12.00-16.00 og 17.00-22.00.

Den særlige begivenhed

Hvis du leder efter et unikt, stilfuldt og centralt beliggende lokale til dit bryllup eller til en anden festlig lejlighed, så er Comwell Aarhus stedet for dig. Der er nem adgang, hvad enten dine gæster kommer i bil eller med offentlig transport, da vi er beliggende få minutters gang fra Aarhus Hovedbanegård og har parkeringskælder under hotellet.

På den anden side af gade finder du de helt særlige og historiske venues; Centralværkstedet og Smedien. Disse to steder er også en del af Comwell, så her er der også mulighed for at afholde fest. Læs om Comwells generelle festkoncepter:

Har du hotelspecifikke spørgsmål, er du også velkommen til at ringe på tel. +45 8672 8000, eller kontakte os via nedenstående formular.

Se vores selskabskort