Restaurant & fest på Comwell Aarhus

Spis uimodståeligt urbant - til spiselige priser

Restaurant V på Comwell Aarhus er langtfra det gængse hotelkøkken. Menuen er kræs for hver en krone. Og netop de spiselige priser, et hyppigt skiftende menukort og vores bankende kokkehjerte for særligt lokale råvarer og små entusiastiske producenter, gør V til et sted, hvor også aarhusianerne selv ynder at komme. Atmosfæren er nordisk og eksklusiv, godt hjulpet af HAYs dygtige greb i indretningen. Her føles både hjemligt og hyggeligt og her er altid er uimodståelig urban og international atmosfære.

Restaurant V:

Mandag - Lørdag -  kl. 17:00 - 22:00
Søndag - Lukket

V BAR:
Mandag – Torsdag kl.12:00 – 23:00
Fredag – Lørdag kl.12.00 – 24.00
Søndag Lukket

Velkommen, gintellektuelle og nybegyndere

På V Bar serverer vi gin & tonic. Men ikke ”bare”. Den enebærbaserede gudedrik fås i mere end 70 forskellige varianter, og vi serverer dem i lige så mange flotte, festlige og ginstagramable anretninger. Vi tilbyder landet bredeste udvalg af aarhusianske NJORD GIN - brygget af dygtige entusiaster på kobberdestilleri på Sydhavnen. Så kig forbi V Bar. Vi lover det er umagen værd – og vi har gjort os umage!

V Bar er åben mandag - torsdag kl. 12:00 - 23:00 og fredag - lørdag kl. 12:00-24:00, og byder også på et let spisekort med gode og klassiske retter.

Den særlige begivenhed

Hvis du leder efter et unikt, stilfuldt og centralt beliggende lokale til dit bryllup eller til en anden festlig lejlighed, så er Comwell Aarhus stedet for dig. Der er nem adgang, hvad enten dine gæster kommer i bil eller med offentlig transport, da vi er beliggende få minutters gang fra Aarhus Hovedbanegård og har parkeringskælder under hotellet.

På den anden side af gade finder du de helt særlige og historiske venues; Centralværkstedet og Smedien. Disse to steder er også en del af Comwell, så her er der også mulighed for at afholde fest. 

Læs om Comwells generelle festkoncepter:

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Aarhus? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 86 728 000, eller du kan benytte nedenstående formular.

Se vores selskabskort