Spørgsmål og svar om Comwell Bygholm Park

Comwell Bygholm Park

Jesper Rais

Generel info om dit ophold på Comwell Bygholm Park

Check-in kan ske fra kl. 15:00.

Check ud skal ske senest kl. 10:00 på hverdage, og senest kl. 11 i weekender og på helligdage

Børn under 18 år skal altid være ledsaget/bo ifølge med en voksen i forbindelse med ophold.  

Når I ankommer på hotellet, bliver I bedt om at udfylde registreringskort, underskrive, og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.

Der kan maksimalt være én opredning pr. værelse. Opredninger skal altid forudbestilles. Kontakt hotellet for mulighederne.
Ekstra opredning koster kr. 200,-

Det er tilladt at medbringe ”stille” og renlige hunde på enkelte værelser i kategorierne 'standard double' og 'small double'. Merpris kr. 250,- pr. dag.

Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16.00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16.00 fakturerer vi for den første nat

Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. 

Værelse med middage kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.

Vi har et handicapvenligt værelse, der ligger i stueetagen. Gør venligst opmærksom på, at I ønsker dette værelse ved booking.

På Comwell Bygholm Park kan du benytte alle gængse kreditkort. Bemærk der tillægges et gebyr på udenlandske kreditkort. 

Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst. Comwell.dk debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. 

Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. 

Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. Ønsker du efter opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Electron, Maestro eller MasterCard Direct.

Morgenmaden serveres mandag-fredag fra kl. 06:30-09:30.  Lørdag, søndag og helligdage fra kl. 07:00-10:30.

Restauranten er åben mandag-lørdag fra kl. 17.30-21. Bordreservation anbefales, da der ellers kan være udsolgt på dagen. Bemærk venligst, at der tages forbehold for udsolgte a la carte-borde til middag.

Middage inkl. ophold er fastsatte og varierer dagligt. Menuerne kan ikke flyttes til andre dage. Vi tilpasser gerne menuen for allergikere, vegetarer og lignende, hvis dette meddeles forud.

Ja vi tilbyder roomservice i køkkenets åbningstider og mod gebyr. Husk, at du også altid kan bestille mad, drikke og snacks direkte i vores bar eller restaurant.

Søndag er vores restaurant lukket. Enkelte undtagelser forekommer, kontakt receptionen på telefon (+45) 76 319 500 ved spørgsmål. 

Meddel altid på forhånd hvis du har allergier - også når det gælder fødevarer.

Vores reception er døgnbemandet og altid klar til at hjælpe dig med det mindste.

Nærmeste station er Horsens station, og kan nås med en gåtur gennem den gamle herregårdspark på bare 10 minutter.

Bestil taxa på tlf. 75 50 30 00. Vi bestiller gerne for gæsten i receptionen.

Gratis parkering på parkeringsområdet i hotellets gård samt 300 p-pladser i Bygholm Park

Comwell Bygholm Park har 4 ladestandere til elbiler. Der er brugerbetaling for strømmen via Clever app, og egne kabler skal medbringes.

Vi tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Du forbinder ved at vælge 'Comwellhotels' som Wi-Fi, der er ingen kode.

Vi har fitnessrum med to løbebånd, håndvægte og yogabold etc.

Rygning er ikke tilladt på indendørs område eller på terrasser.

Kontakt hotellet på telefon (+45) 76 319 500 eller på hotel.bygholmpark@comwell.com

Generel info om dit ophold på Comwell

Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage.

Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. 

Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. 

Gavekort fra Gavefabrikken skal altid bestilles via det link der følger med gavekortet og kan ikke bruges som betaling medmindre opholdet specifikt er bestilt herigennem.

Alle vores hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Vi tror på, at Det Økologiske Spisemærke vil højne kvalitets- og smagsoplevelsen i vores køkkener, til glæde for vores gæster.

Vi gør en aktiv indsats for at komme madspild til livs og genanvender derfor madaffald, til bl.a. Biogas og anden generations biodiesel.

Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.

Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold med overnatning - dog ikke i forbindelse med konferencer og møder. Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell eller på Comwell.dk. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem. Læs mere på www.comwellclub.dk.