🇹undefined

🇹undefined

Historisk atmosfære i smuk natur

4 / 5

Historisk atmosfære i smuk natur

4 / 5

Oplevelsespakker

SommertilbudBook senest 12. august

Sommertilbud: Ophold med 2-retters middag/buffet

Sommereventyret venter! Smuttur Deluxe inkluderer 2-retters middag/buffet, overnatning og stor morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter.
SommertilbudBook senest 12. august

Sommertilbud: Ophold med middag/buffet på ankomstdagen (min. 2 nætter)

Grib nuet og tag ud i sommerlandet! Miniferie Deluxe inkluderer 2-retters middag på ankomstdagen, min. 2 overnatninger og morgenbuffet. Bemærk, opholdet kun er inklusiv middag på ankomstdagen!
SommertilbudBook senest 12. august

Sommertilbud: Overnatning med morgenbuffet

Tag en smuttur ud i sommerlandet og få en drømmesommer. Smuttur inkluderer en overnatning med vores populære morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter.
Gourmet

Forkælelsesophold

Træk stikket, pust ud. Og gå all in på forkælelse. Forkælelsesopholdet byder på kaffe og hjemmebag ved ankomst, velkomstbobler, 3-retters middag/buffet, og vores store morgenbuffet.
Gourmet

Ophold med middag af sæsonens råvarer

Nyd et dejligt ophold med middag af sæsonens friske råvarer på et af vores udvalgte hoteller. Dette ophold er inkl. 2-retters middag, overnatning og morgenmad.

Velkommen på Comwell Bygholm Park

Træd indenfor i den smukke, gamle herregård, og oplev et ganske særligt hotel, der har tilhørt den danske krone, været centrum for adelsfamilier og godsejere.

Uanset om du leder efter de perfekte rammer til en af livets store fejringer, møder, konferencer eller en overnatning, så er Comwell Bygholm Park det oplagte valg. Vi ligger midt i Horsens grønne åndehul Bygholm Park, og du er derfor altid tæt på det hele: Horsens centrum, offentlig transport og motorvej.

Comwell Hotels overtog Bygholm Park den 1. januar 2023.

Vi tilbyder bl.a.
Værelser
Vi har 142 værelser, fordelt på 7 forskellige kategorier. Nogle med udsigt til parken
Møde- og eventfaciliteter
9 lyse mødelokaler, 4 grupperum og 2 store kongressale
Øvrige faciliteter
Restaurant, roomservice, gratis Co-Work område, fri Wi-Fi og smuk park, som er oplagt til teambuilding og walk and talks
Parkering
Vi har gratis parkering i hotellets gård og 300 p-pladser i Bygholm Park
Værelser
Vi har 142 værelser, fordelt på 7 forskellige kategorier. Nogle med udsigt til parken
Møde- og eventfaciliteter
9 lyse mødelokaler, 4 grupperum og 2 store kongressale
Øvrige faciliteter
Restaurant, roomservice, gratis Co-Work område, fri Wi-Fi og smuk park, som er oplagt til teambuilding og walk and talks
Parkering
Vi har gratis parkering i hotellets gård og 300 p-pladser i Bygholm Park
Vores værelser

Vi har 142 værelser fordelt på 7 kategorier. Alle værelser har TV og gratis Wi-Fi. Nogle har udsigt over parken og nogle har plads til 4 gæster.

9-12 m2
Standard Single
Værelserne er indrettet med en seng på enten 90x200 eller 120x200 cm.
12-15 m2
Small Double
Værelserne har enten 2 senge på 90 x 200 cm eller en seng på 140 x 200 cm.
17-20 m2
Standard Double
Vores standard double værelser er indrettet med en dobbeltseng på 180 x 200 cm, som kan deles i to enkeltsenge.
17 M2
Standard Double Plus
Værelserne er indrettet med en dobbeltseng på 180 x 200 cm, som kan deles i to enkeltsenge. Enkelte værelser har egen terrasse.
20-22 M2
Superior
Superior-værelser har to lænestole og en dobbeltseng på 180 x 200 cm, som kan deles i to enkeltsenge. Udsigten til parken.
22-25 M2
Superior Plus
Superior Plus har plads til 4 gæster. Her er en dobbeltseng på 180 x 200 cm, som kan deles i to, og en sovesofa. Værelset har udsigt til parken.
40 M2
Junior Suite
Vores Junior Suite er ekstra rummelig og har plads til 4 gæster. Her er en dobbeltseng på 180 x 200 cm, som kan deles i to, og en sovesofa. Værelset har udsigt til parken.

Oplev det nye Bygholm Park

I øjeblikket moderniserer vi Comwell Bygholm Park, og I kan glæde jer til snart at opleve hotellet i et stilsikkert, skandinavisk design. Hotellet forbliver åbent under hele moderniseringen, og den foregår i etaper og til mindst mulig gene for dig som gæst.

Aktiviteter på og omkring hotellet

Vi tilbyder
Aktiviteter på hotellet
Omgivet af park og nær skov og sø. Der er rig mulighed for gode gå- og løbeture. Vi tilbyder også gratis udlån af cykler og udstyr til Disc-golf.
Attraktioner
Seværdigheder og attraktioner nær hotellet
Info om aktiviteter i Horsens centrum
Comwell Sorø oplevelser
Oplevelser
Oplevelser i naturen nær hotellet
Udforsk det smukke områder omkring Bygholm Park - på en gåtur eller lån gratis cykler af hotellet.
Comwell Middelfart par på skovtur
Gode faciliteter midt i parken
Møde & konferenceHold dit næste møde eller konference på Comwell Bygholm Park
Fordele til dig
Gavekort
Comwell Sorø

Giv et gavekort, der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.
Comwell Club
Comwell Sorø
Se alle fordele her

Bliv medlem af Comwell Club

Vi giver dig en række medlemsfordele samt mulighed for at samle Club-point, som du kan bruge til betaling af dit næste ophold med overnatning. Hver måned udlodder vi to gavekort på kr. 1.000,- og kr. 1.500,- blandt henholdsvis nye og overnattede medlemmer.
Firmaaftale hos Comwell
Comwell Sorø
Læs mere om fordele for jer

Alle gode gange Comwell

Comwell tilbyder lukrative firmaaftaler, hvad enten det drejer sig om overnatninger, mødelokaler, konferencer eller andet. Med en firmaaftale får du aftalerabatter tilpasset dine og virksomhedens behov, og du er sikret vores professionelle service og rigtig gode vilkår.
Better Sleep Pudeprogram
Comwell Aarhus room
Læs mere her

Vær sikker på en god nats søvn

For at sikre dig en god nats søvn har vi et eksklusivt pudeprogram, hvor du selv kan vælge mellem et bredt udvalg af lækre natur-, skum- og fiberpuder. Du får en brochure med et udvalg af vores puder og kan så selv vælge den pude, der passer dig bedst.