Vi byder alle gæster velkommen fra januar 2023

hotel-comwell-koege-strand-002

Velkommen på Comwell Bygholm Park

Træd indenfor i den smukke, gamle herregård, og oplev et ganske særligt hotel, der har tilhørt den danske krone, været centrum for adelsfamilier og godsejere.

Uanset om du leder efter de perfekte rammer til en af livets store fejringer, møder, konferencer eller en overnatning, så er Comwell Bygholm Park det oplagte valg. Vi ligger midt i Horsens grønne åndehul Bygholm Park, og du er derfor altid tæt på det hele: Horsens centrum, offentlig transport og motorvej.

Comwell Hotels overtog Bygholm Park den 1. januar 2023.

Kom med indenfor og opdag alt det nye
I øjeblikket moderniserer vi Comwell Bygholm Park, og I kan glæde jer til snart at opleve hotellet i et stilsikkert, skandinavisk design. Hotellet forbliver åbent under hele moderniseringen, og den foregår i etaper og til mindst mulig gene for dig som gæst.

_kellers-park-moede-konference-meetingdesign-cowork-0048

Praktisk information om dit ophold

For at gøre dit ophold så behageligt som muligt, har vi samlet en oversigt over praktiske informationer og faciliteter på Comwell Bygholm Park.

fest_6

Restaurant

Lad dig forkæle i vores restaurant med en fantastisk smagsoplevelse, hvor vores kompetente kokke og tjenere servere lækre måltider af sæsonens råvarer morgen, middag og aften. Restauranten der ligger i Bygholm Parks hovedbygning, har udsigt til den smukke park og sø.

ccp_room_interior-2

Giv et gavekort der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.

Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling for et hvilket som helst ophold på vores danske hoteller, på en middag i én af vores restauranter eller en tur i spaen. 

Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Tilbud, koncerter og foredrag som kun er for clubmedlemmer.