Aktiviteter og seværdigheder nær Comwell Bygholm Park

Aktiviteter på hotellet

Gode gå- og løberuter
Prioriterer du friheden til at kunne benytte naturen til den daglige motion højt? Så er Comwell Bygholm Park lige noget for dig! Her er du omgivet af den smukke Bygholm Park og tæt på Åbjergskoven og Bygholm sø, som har en populær vandrerute hele vejen rundt på ca. 7 km.

Lån af cykler
På Comwell Bygholm Park kan du gratis låne cykler, så du kan komme bekvemt rundt i naturen og hurtigt til byen, hvor der er rig mulighed for at shoppe og prøve byens spisesteder.

Spil og Disc-golf i parken
På hotellet kan du spille dart, og vil I prøve noget nyt og anderledes, tilbyder vi udstyr til Disc-golf, som kan spilles i parken lige udenfor. Det er både sjovt og giver god anledning til underholdning, konkurrencer og bevægelse for alle deltagere.

Comwell Bygholm Park

Jesper Rais

Attraktioner nær hotellet

Horsens Bytorv
Byens største samling af butikker, hvor du også finder caféer og forskellige aktiviteter.
Læs mere: https://bytorvhorsens.dk/

Fængselsmuseet
Bare 2,5 km fra Comwell Bygholm Park ligger det tidligere Horsens Statsfængsel, som i 2012 åbnede som et kulturelt samlingspunkt. Her er der koncerter, events, aktiviteter, brasserie og et museum, hvor man på medrivende vis kan lære mere om livet som indsat og opleve en 18 meter lange flugttunnel.
Læs mere: https://www.faengslet.dk/

Industrimuseet
Tag del i historien om, hvordan Danmark blev moderne og hvad den nye teknologi betød for almindelige mennesker. Industrimuseet byder på mange oplevelser og aktiviteter, der er spændende for både børn og voksne. Museet ligger ca. 3 km. fra Comwell Bygholm Park.
Læs mere: https://industrimuseet.dk/

Horsens Kunstmuseum
Der er inspiration at hente i kunstens verden, når I lægger vejen forbi Horsens Kunstmuseum, der ligger godt 3,5 km fra hotellet. Her er der skiftende udstillinger, en cafe og et program med flere aktiviteter.
Læs mere: https://horsenskunstmuseum.dk/

Horsens Ny Teater
Byens kulturhus og scene for både store og små koncerter, events og underholdning. På Horsens Ny Teater er der aktuel underholdning for både børn og voksne.
Læs mere: https://horsensnyteater.dk/

Forum Horsens
Forum Horsens er rammen om store oplevelser, når det gælder både musik, sport, messer og meget andet. Hold øje med programmet på https://forumhorsens.dk/

Aqua Forum
I Forum Horsens finder du Aqua Forum, et vandland med noget for både små og større børn, Der er også en wellness-afdeling med sauna, dampbad og et tylarium.
Læs mere: https://forumhorsens.dk/p/aqua-forum

Oplevelser i naturen

Bygholm Sø
Leder du efter en godt sted at løbe, cykle eller gå en tur i rolige omgivelser? Så prøv en tur langs Bygholm Sø. Hele vandreruten rundt om søen er ca. 7 km.
Læs mere: https://www.kystlandet.dk/kystlandet/planlaeg-turen/bygholm-soe-gdk677431

Åbjergskov
I forlængelse af Bygholm Park og lige ud til Bygholm Sø ligger Åbjergskov. Her er gode stier til både mountainbike og vandreture.

Erik Menveds Borg
I hjørnet af Bygholm Park ligger resterne af Erik Menveds borg. Det er en middelalderborg fra 1313, og i dag ses rester af byggefundamentet og enkelte voldgrave.

Golfbane
Få kilometer nord for Comwell Bygholm Park ligger Horsnes Golfklub. Her finder du bl.a. en 18-hullers mesterskabsbane med flotte søer og vandløb.
Læs mere: https://www.horsensgolfklub.dk/

Strand
Selvom du bor i byen, er det nemt og hurtigt at komme ud til vandet. Prøv en dejlig strand og nye en forfriskende badetur ved de dejlige sandstrande.
Læs mere: https://www.kystlandet.dk/kystlandet/oplevelser/natur/strande-og-badesoeer-naer-horsens

En tur til Endelave
Kåret til Årets ø i 2020-2021. Hvis du aldrig har hørt om Endelave, er det måske nu, du skal hoppe på færgen og opleve smuk natur, kaniner og en masse aktiviteter arrangeret af de lokale ildsjæle.
Læs mere: https://www.oenendelave.dk/