RS13572_8724_0108df1ca66f0f1.jpg

Aktiviteter og seværdigheder nær Comwell Klarskovgaard

Aktiviteter på hotellet

Skræddersyet gå- og løberuter
Prioriterer du friheden til at kunne benytte naturen til den daglige motion højt? Så tag med os rundt i hotellets omkringliggende natur. Vi har skræddersyet tre forskellige, digitale løberuter og lagt dem ind i app’en RunGo, der fortæller og viser dig, hvilken rute der skal løbes, hvor langt der er tilbage og hvilke veje eller stier du skal benytte. Nøjagtig som en GPS i en bil.

Den korte distance på 3 km anbefales også til ”walk and talk”, der er et sundt break under et møde eller seminar. RunGo er gratis og kan benyttes til iOS og Android – både på mobil og på Apple Watch.

Cykeludlejning
Tag ud i det fri og oplev skoven og den smukke natur omkring hotellet eller en tur ind til Korsør by og snup en is ved havnen. Du kan leje cykler på dagsbasis. Henvend dig blot i receptionen.

Diverse brætspil
Brætspil er mere populær end nogensinde, og alle kan være med. Vi har et udvalg af forskellige brætspil, som du er velkommen til at låne. Henvend dig blot i receptionen. Har du lyst til et slag billard eller pool, så har vi bord i vores hyggelounge i underetagen.

Diverse havespil
Har du lyst til at udfordrer familien, kollegaer eller venner i sjove spil? Så henvend dig blot i receptionen. Vi har både Kongespil, frisbee’s og fodbold 

Petanquebane i haven
Nyd eftermiddagen i vores store have og tag et spil petanque. Kugler kan lånes i receptionen.

Attraktioner nær hotellet

Korsør Fæstning
Bynavnet Korsør nævnes første gang i 1241, og fra denne tid stammer det velbevarede middelaldertårn. Tårnet indgik i det bygningskompleks, der udgjorde Korsør Slot. Der er gratis entré.

Kongegården
Kongegården eller Rasmus Langelands Gård i Algade 25, Korsør er et af Danmarks væsentligste borgerlige rokokohuse i provinsen. Gården blev ifølge et inskriptionsbånd opført 1761 af handelsmanden Rasmus Langeland, der 1759 fik bevilling til at holde gæstgiveri og værtshus.

Sprogø
Hvis du har læst eller set filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens ’Journal 64’, så ved du, at den lille ø, Sprogø, der er beliggende mellem Sjælland og Fyn gemmer på spændende historie. Destination Sjælland arrangerer guidede ture til Sprogø. Turen varer tre timer – heraf 1,5 timers tur til fods på Gammel Sprogø og 1 times rundtur i bus på Ny Sprogø.

Vikingeborgen Trelleborg
Trelleborg er en massiv fæstning fra vikingetiden. Bygget på et smalt næs med åer på begge sider, har den været næsten uindtagelig. Borgen består af en indre ringvold, samt et ekstra voldforløb; den såkaldte forborg. Tag familien med til Trelleborg og oplev arbejdende vikinger, krigertræning og den særlige Trelleborg stemning. Der er gratis entré.

Borreby Gods
Borreby Gods har en af Danmarks mest karakterfulde og bedst bevarede renæssancebygninger. Hovedhuset er opført i 1556 af rigskansler Johan Friis på et dobbelt voldsted og havde oprindeligt kun én indgang med stokværk, skydeskår og skoldehuller – et drabeligt forsvarsværk, derfor navnet ‘herreborg’. Der er gratis entré.

BonBon-Land
BonBon-Land er det skøre og sjove univers, som børnene elsker. Når billetten er betalt, kan du prøve de mange sjove, vilde og skøre forlystelser igen og igen og igen.

Klap Storebæltsbroen på maven
Kør helt ud til Revspidsen ved Korsør, hvorfra du kan opleve det storslåede byggeri på tætteste hold. Stedet er oplagt til fotografering af broen, som jo især ved solnedgang tager sig fantastisk ud, eller til at spise sin medbragte madpakke.

Sommerland Sjælland
Det perfekte udflugtsmål for en hel dag sammen med familien. Den naturskønne park frister med mere end 60 spændende aktiviteter og forlystelser samt ikke mindst et kæmpe vandland. 

Skovtårnet
Det 45 meter høje Skovtårn, beliggende i en af Gisselfeld Klosters skove, byder på 360 graders vue ud over den smukke sydsjællandske natur. Tårnet er opført i cortenstål og lokalt egetræ. Skovtårnet er en del af en sjov og anderledes naturoplevelse for både store og små, og der er mulighed for at rappelle i træer.  

Oplevelser i naturen nær hotellet

NÆRMESTE STRAND
Hop i bølgen blå eller nyd udsigten over Storebælt. Comwell Klarskovgaard ligger med direkte adgang til ugeneret strand. Korsør er omgivet af gode strande, og vi vil klart anbefale Ceres-stranden, der er en dejlig, lang strand, som ligger tæt ved bymidten i Korsør, og fra stranden har man en fantastisk udsigt til Storebælt og broen i horisonten.

NÆRMESTE ISBOD
Vi vil klart anbefale, at man kører en tur til Stillinge Strand ad kystvejen fra Korsør. Det er ca. 20 km. kørsel, og du kommer frem til det hyggeligste ishus, som hedder Cirkus Is, og ja, det er i en gammel cirkusvogn, at du køber din is. De har fx blåbær softice, og vi kan anbefale at prøve deres lakrids guf. Den smager virkelig godt!

NÆRMESTE STRØG
Korsør by er ikke den største af sin slags, men vi vil klart anbefale dig at slentre en tur gennem byen. Tag til den gamle bydel i Fiskergade, hvor Sankt Pouls Kirke også ligger, og gå videre en tur til lystbådehavnen, hvor der ligger en god restaurant. Du kan også finde mange fine og hyggelige butikker i Korsør, fx den flotte dametøjsbutik Female Deluxe eller en tur ind hos Grønlund, som har alt i specialiteter til madlavning og yder desuden en sublim service.

NÆRMESTE SKOV
Når du bor på Comwell Klarskovgaard – bor du midt i Lystskov. Tættere på skoven kommer du næppe. 

NÆRMESTE SEVÆRDIGHEDER
Der er flere interessante ting at se i Korsør by. Du kan besøge Isbådmuseet ved spidsen af Korsør Rev, og herfra kan du også gå en tur helt tæt på Storebæltsbroen. Man kan faktisk komme så tæt på det imponerende bygningsværk, at man kan røre den med den ene hånd.

Du kan finde masser af historie fra tidligere tider ved at besøge Korsør Fæstning, som er en gammel borg tæt på Korsør centrum. En tur til den gamle vikingeborg Trelleborg, som ligger ca. 10 km fra hotellet er bestemt også et besøg værd.

NÆRMESTE PICNICSTED
Naturen omkring Klarskovgaard inviterer til en ægte picnictur. I skoven og langs vandet finder du masser af gode oaser til at nyde en frokost i det fri eller slappe af. Vi anbefaler også, at du lejer en cykel og cykler til Storebæltsbroen, hvor du finder skønne, grønne områder til at nyde din picnickurv – og har mulighed for at ”klappe” broen på maven.

NÆRMESTE GOLFBANE
Korsør Golfklub regnes for en af de smukkeste golfbaner på Sjælland og er beliggende kun 15 min. kørsel fra hotellet.