3.8 / 5

Restaurant & fest på Comwell Klarskovgaard

Comwell Klarskovgaard_restaurant

Middag med udsigt til kunst og natur

Restauranten på Klarskovgaard ligger i første parket til uspoleret natur og vandet, så der er rig mulighed for en hyggelig gåtur før eller efter middagen. Under selve middagen har du en smuk udsigt til den omkringliggende natur.

Selve restauranten er hyggeligt indrettet med rå langborde, stilren dekoration og ægte kunst af Scherfig på væggene. Vores personale og kokke er altid til stede i restauranten, og nyder at skabe en hjemlig atmosfære. Så du kan bare læne dig tilbage, slappe af og nyde et udsøgt måltid. 

Comwell Klarskovgaard_Facade aften

Stifluldt bryllup omgivet af enestående design, strand og natur

Ned i gear og væk fra byen til en perle, der oser af romantik og klasse. Og en perlerække af instagramable detaljer! Velkommen til et bryllup på Comwell Klarskovgaard.

Drej væk fra hovedvejen og kør gennem skoven. Og faktisk først dér, hvor I tænker ’er vi mon på rette vej?!’ finder I Klarskovgaard. Omgivet af strand, lystskov og et rigt dyreliv. Et magisk helle. Og helle for et bryllup her!

Comwell Klarskovgaard er en retro-cool tidslomme på den absolut mest stilfulde måde! En ’forvokset’ skihytte, der emmer af gode, gedigne materialer, danske designklassikere, vaser, keramik, skulpturer og malerier, men først og fremmest er her enestående originalt, varmt og hyggeligt. Og naturen omkring os blæser jer omkuld af benovelse!

restaurant_6

Den særlige begivenhed

Comwell Klarskovgaard er det ideelle sted at holde bryllup eller en anden særlig begivenhed. Vores naturskønne beliggenhed, midt i uspoleret natur på Vestsjælland tæt på Korsør, giver rig mulighed for adspredelse både før og efter festen. 

Vi kan huse både små intime og store selskaber med op til 2000 deltagere. Det er desuden muligt for dig og gæsterne at overnatte på Comwell Klarskovgaard efter en selskabelig aften. 

Læs mere om Comwells generelle festkoncepter her:

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Klarskovgaard? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 72 162 000, eller du kan benytte ovenstående formular.

Comwell Klarskovgaard_loungeområde

Hyggelig bar med udsigt til vandet

Vores loungebar er uden tvivl hotellets samlingspunkt, hvad enten du overnatter hos os eller er til møde. Atmosfæren emmer af en let og uformel stemning, hvor der er plads til at fordybe sig i en bog, drikke en kop kaffe eller nyde et glas vin. Her fornemmer du straks hotellets arkitektoniske finesser med ægte kunst på væggene og udsigt til skoven og vandet. Når vejret tillader det, kan du nyde en drink på vores store udendørs terrasse.

restaurant_4

Når du skal holde den helt store begivenhed

Hvis du skal holde et stort arrangement, tilbyder vi Campus Major, som er vores professionelle koncept til de helt store fester. Her kan vores mange faciliteter bruges præcist, som du vil. Der er blandt andet mulighed for:

  • At benytte hotellets 33 tønder land med skov, privat strand og eng
  • At sætte dit personlige præg på hovedhus, restaurant og barer
  • Unikke teltopsætninger med plads til op til 2000 gæster
  • At koble sjove uden- eller indendørsaktiviteter til festen
  • Middag i baghaven, på terrassen eller i restauranten
  • Sceneopbygning og lydniveau som matcher dine behov
  • Overnatning til dig og dine gæster