Naturen og havet som nabo i Korsør

Slå til-bud - så det nu!

rs25678_comwell_fall_raisfoto_4711-lpr
BLACK FRIDAY TILBUD

%'er og gavekort med merværdi - oh yeah!

Nu går det løs! Få vilde procenter og gavekort med ekstra værdi oveni med vores Black Friday tilbud

Men er det ikke bare en unødvendig forbrugsfest? Absolut ikke. Selvforkælelse og oplevelser på hotel med dine kære er alt andet end unødvendigt. Og helt ærligt - der ER grænser for, hvor mange nye støvsugere og blendere, du har brug for.

Vores Black Weekend tilbud sælges fredag den 25. til midnat søndag den 27. november, men skynd dig. Antallet er begrænset!

KLAR TIL 2023?

btb_businessfolk_3
Business

SÅ ER DET NU: BOOK MØDELOKALER

Bliv allerede nu klar til 2023 og få de møde- og konferencefaciliteter, der passer bedst til jeres arrangement.

Drømmer I om at få både de skønneste mødelokaler, de bedste omgivelser, den dejligste mad og den tryggeste afvikling af jeres møder eller konferencer, så er det nu, du skal slå til!

"Gode stunder du husker” – din næste mødeoplevelse på Comwell Klarskovgaard

FIRMAFEST

julefest-julefrokost-hos-comwell-0011
fest og selskaber

Hold julefrokost mED UDSIGT TIL SKOV, ENG OG VAND

Forestil dig at holde julefrokosten midt i skoven og med den smukkeste udsigt. Vi elsker julen og at kræse om vores gæster i den søde juletid.

Er du interesseret I at høre om muligheden for at afholde julefrokost på Comwell Klarskovgaard, så kontakt venligst hotellet via formularen her på hjemmesiden.  

Comwell Klarskovgaard_rejer og vin

Praktisk Information om dit ophold

For at gøre dit ophold så behageligt som muligt, har vi samlet en oversigt over praktiske informationer og faciliteter på Comwell Klarskovgaard.

Obs! Lukket for overnatninger søndage i uge 5 samt i uge 7-12.

Comwell Klarskovgaard_Facade aften

Velkommen på Comwell Klarskovgaard

Midt i landet, i den skønne, uspolerede natur ved Korsør Lystskov, ligger Comwell Klarskovgaard. Hotellet er en arkitektonisk og prisbelønnet perle, der emmer af atmosfære. Udsigten fra hotellet er fantastisk med eng, skov og Storebælt lige uden for døren.

Her er ingen hvide vægge men masser af rå mursten og træ, danske designmøbler og ægte kunst, der skaber en hyggelig og varm atmosfære.

Billeder af værelser

RS13570_8716_131a582de02d2f5

Seværdigheder omkring Comwell Klarskovgard

Der er mange spændende seværdigheder tæt på hotellet. Du kan blandt andet besøge:

Comwell Klarskovgaard_restaurant

Mad med udsigt

På Comwell Klarskovgaard står vores dygtige køkkenteam altid klar med lækre retter tilberedt af årstidens, friske råvarer. Den smukke natur, der omkranser hotellet, afspejler sig ofte i den mad, vi tilbereder og serverer.

Derfor kan du ofte finde klassiske danske retter tilberedt og serveret med et twist, god fisk, fyldige salater og hjemmebagt brød. I restauranten er der smukke langborde og udsigt til den smukke natur, skoven og vandet.

Billeder af Comwell Klarskovgaard

møde på comwell, møder, møde, b2b, btb, businessmøde, business, mødefrokost, mødeforplejning

Giv et gavekort der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.

Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling for et hvilket som helst ophold på vores danske hoteller, på en middag i én af vores restauranter eller en tur i spaen.

Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Tilbud, koncerter og foredrag som kun er for klubmedlemmer.