3.9 / 5

Naturen og havet som nabo i Korsør

Vinterferie

kaerester-pa-ophold
Tjek ind på vinterferie

Tjek ud af hverdagen

Book din vinterferie med et getaway på Comwell Klarskovgaard. Tag tid ud af kalenderen til afslapning og forkælelse, og boost batterierne med et lækkert hotelophold.    

Nyheder fra Comwell

btb_kaffepause
Viden og trends

Jubii - tilbage til pauserne

”Tro ikke, at digitale møder er rigtige møder,” siger forsker i mediepsykologi og lektor i pædagogisk psykologi Andreas Lieberoth, Aarhus Universitet.   

NYHED i Comwell Club

Comwell Klarskovgaard_standard small værelse
Bo lækkert, bo godt. Bonus!

Bo 8 nætter og få din 9. nat af Comwell

Som medlem af Comwell Club har du mange fordele. Nu har vi lige tilføjet én mere: Bo 8 nætter og få din 9. nat af Comwell. 

Én overnatning giver ét stempel - og otte stempler giver dig en bonusnat!       

Comwell Klarskovgaard_rejer og vin

Praktisk Information om dit ophold

For at gøre dit ophold så behageligt som muligt, har vi samlet en oversigt over praktiske informationer og faciliteter på Comwell Klarskovgaard

Comwell Klarskovgaard_Facade aften

Velkommen på Comwell Klarskovgaard

Midt i landet, i den skønne, uspolerede natur ved Korsør Lystskov, ligger Comwell Klarskovgaard. Hotellet er en arkitektonisk og prisbelønnet perle, der emmer af atmosfære. Udsigten fra hotellet er fantastisk med eng, skov og Storebælt lige uden for døren.

Her er ingen hvide vægge men masser af rå mursten og træ, danske designmøbler og ægte kunst, der skaber en hyggelig og varm atmosfære.

Billeder af værelser

RS13570_8716_131a582de02d2f5

Seværdigheder omkring Comwell Klarskovgard

Der er mange spændende seværdigheder tæt på hotellet. Du kan blandt andet besøge:

Comwell Klarskovgaard_restaurant

Mad med udsigt

På Comwell Klarskovgaard står vores dygtige køkkenteam altid klar med lækre retter tilberedt af årstidens, friske råvarer. Den smukke natur, der omkranser hotellet, afspejler sig ofte i den mad, vi tilbereder og serverer.

Derfor kan du ofte finde klassiske danske retter tilberedt og serveret med et twist, god fisk, fyldige salater og hjemmebagt brød. I restauranten er der smukke langborde og udsigt til den smukke natur, skoven og vandet.

Billeder af Comwell Klarskovgaard

btb_closeup

Giv et gavekort der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.

Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling for et hvilket som helst ophold på vores danske hoteller, på en middag i én af vores restauranter eller en tur i spaen.

Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Tilbud, koncerter og foredrag som kun er for klubmedlemmer.