Teambuilding på Comwell Køge Strand

Alternative måder at holde møder på

Comwell Køge Strands beliggenhed på stranden lige ud til Køge Bugt er helt unik, og det nyistandsatte hoteller emmer af atmosfære med dets indbydende indretning i moderne strandhotel stil. Beliggenheden lige ud til vand og strand er ideel til teambuilding og firmaaktiviteter. Vi hjælper gerne med sparring og inspiration til øvelser og aktiviteter både ude og inde.

Blandt vores mødemuligheder tilbyder vi:

  • Walk & Talk

  • Firmapicnic

  • Grillarrangement

  • Øl- og vinsmagning

Gå stærkere hjem fra Comwell

Alle vores hoteller rundt i Danmark tilbyder aktiviteter, teambuilding eller øvelser i forbindelse med møder og konferencer. På den måde er det let at bryde de faste rammer og øge læringen, når I inddrager øvelser, teambuilding og involverer deltagerne i mødet. Aktiviteterne giver også mulighed for at styrke samarbejdet og kommunikationen, så I også i andre sammenhænge står stærkere sammen og holder fokus på de fælles mål.

På Comwell hjælper vi gerne med at finde teambuildingsøvelser, som I kan bruge som en del af jeres mødeprogram. Mange aktiviteter er også oplagte som et indslag om aftenen, når dagens faglige program er overstået. De fleste af vores hoteller er placeret i naturskønne omgivelser, hvorfor det ofte kalder på udendørsaktiviteter.

Tag en snak med jeres MeetingDesigner om mulighederne, og lad os endelig høre mere om jeres ønsker.