Restaurant & fest på Comwell Køge Strand

Nyd en julemiddag på Comwell Køge Strand

I november og december inviterer vi til en skøn julemiddag, hvor vi traditionen tro byder på lækre hjemmelavede klassiske juleretter. Det eneste du skal gøre er at invitere det gode selskab, sætte jer ved et veldækket bord og herefter sørger vi for resten.   

Julemiddagen serveres i vores Restaurant med udsigt til åbne marker og vandet. Her er det tilladt at samles i selskaber op til 10 personer. 

Julemiddag skal forudbestilles.

Velkommen i vores restaurant

I stueetagen på Comwell Køge Strand finder du vores à la carte restaurant. Restauranten er smagfuldt indrettet med møbler fra blandt andre HAY. Her hersker en rolig atmosfære, hvor du kan nyde udsigten over åbne marker og vandet.

I forbindelse med restauranten har vi en hyggelig udestue, der egner sig perfekt til intim hygge, afslapning og godt selskab.

Menukortet byder på moderne, nordisk mad lavet på sæsonens råvarer. Restauranten har desuden et velassorteret vinkort.

Restauranten er åben mandag-lørdag for frokost kl. 12:00-14:30 og middag kl. 18:00-21:30. 

En bar med atmosfære

Baren på Comwell Køge Strand er uden tvivl hotellets samlingspunkt. Uanset vind og vejr hersker her en varm og uformel atmosfære med hygge, stemning og udsigt ud over den smukke natur. Om sommeren har du adgang til vores store udendørsterrasse og grønne arealer lige udenfor baren og restauranten.

I vintermånederne træder vores pejseområde i karakter og skaber en varm og hyggelig stemning for vores gæster. Her kan du nyde en varm kop kaffe, et glas vin eller en god cocktail og skulle sulten melde sig, kan du nyde én af vores lækre og lette retter fra vores barkort.

Den særlige begivenhed

Vi tilbyder de perfekte rammer til bryllupper, fester og andre særlige begivenheder. Vores fest- og selskabslokaler kan huse små intime eller store selskaber og begivenheder med op til 500 deltagere. Det er desuden muligt for dig og gæsterne at overnatte på Comwell Køge Strand efter en selskabelig aften. 

Læs mere om Comwells generelle festkoncepter her: 

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Køge Strand? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 56 653 690