4.1 / 5

Restaurant & fest på Comwell Køge Strand

hotel-comwell-koege-strand-030

Velkommen i vores restaurant

I stueetagen på Comwell Køge Strand finder du vores à la carte restaurant. Restauranten er smagfuldt indrettet med møbler fra blandt andre HAY. Her hersker en rolig atmosfære, hvor du kan nyde udsigten over åbne marker og vandet.

I forbindelse med restauranten har vi en hyggelig udestue, der egner sig perfekt til intim hygge, afslapning og godt selskab.

Menukortet byder på moderne, nordisk mad lavet på sæsonens råvarer. Restauranten har desuden et velassorteret vinkort.

Restauranten er åben mandag-lørdag for frokost kl. 12:00-14:30 og middag kl. 18:00-21:30. 

adobestock_165029417

Strandbryllup ved Køge Strand

Drømmer I om et romantisk bryllup ved vandet, omgivet af glade gæster? Knib jer selv i armen og se så her, hvad drømmebryllupper er gjort af! Velkommen til Comwell Køge Strand.

En bjergtagende udsigt og et ’kirkegulv’ af sand emmer af romantik. Og med en let brise, blødt skvulpende bølger og dansk sommer, når den er allerbedst, er scenen sat til et uforglemmeligt smukt bryllup på stranden (og på Instagram).

Comwell Køge Strand er et stilfuldt, moderne strandhotel, badet i et storslået lys, selv på regnvejrsdage, og omgivet af strand og frodige enge med græssende køer. Det er ikke mindst beliggenheden ved vandet, der trækker og giver brylluppet nogle helt enestående rammer. Så hvorfor tage til Caribien, når I kan tage til Køge og få det hele?

_hotel-koege-restaurant-004

Mageløs firmafest (og entré) ved Køge Strand

Ankom på hæsblæsende Hollywood’sk med speedbåd og indtag et glas sablet Champagne på terrassen med udsigten over Køge Bugt. Velkommen til firmafest på Comwell Køge Strand!

Til lands, til vands og i luften. På Comwell Køge Strand er alt ’Mission Possible’. Fra de største og vildeste vover med gennemført tema og udklædning. Til de mindre, intime selskaber.

Comwell Køge Strand er et stilfuldt, moderne strandhotel, badet i et storslået lys, selv på regnvejrsdage, og omgivet af strand og frodige enge med græssende køer. Og det er ikke mindst beliggenheden ved strandkanten, der giver jeres firmafest nogle helt enestående rammer og muligheder for en helt særlig entré! Og de knapt så søstærke er stadig velkomne ad land-vejen.

hotel-comwell-koege-strand-023

En bar med atmosfære

Baren på Comwell Køge Strand er uden tvivl hotellets samlingspunkt. Uanset vind og vejr hersker her en varm og uformel atmosfære med hygge, stemning og udsigt ud over den smukke natur. Om sommeren har du adgang til vores store udendørsterrasse og grønne arealer lige udenfor baren og restauranten.

I vintermånederne træder vores pejseområde i karakter og skaber en varm og hyggelig stemning for vores gæster. Her kan du nyde en varm kop kaffe, et glas vin eller en god cocktail og skulle sulten melde sig, kan du nyde én af vores lækre og lette retter fra vores barkort.

Selskabsbrochure

jb_wplusb1046

Den særlige begivenhed

Vi tilbyder de perfekte rammer til bryllupper, fester og andre særlige begivenheder. Vores fest- og selskabslokaler kan huse små intime eller store selskaber og begivenheder med op til 500 deltagere. Det er desuden muligt for dig og gæsterne at overnatte på Comwell Køge Strand efter en selskabelig aften. 

Læs mere om Comwells generelle festkoncepter her: 

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Køge Strand? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 56 653 690